evde yalnızım

dikkatli olmak lazım evi tespit edip kimbilir neler yapanlar var tedbirli davranmakla iyi yapmışsın
evet cnm ama cok cok korktum ve bu olayın aynısı yne basıma geldı bu 2. resmen
Akşam İşe Gideceğiz.. Kapı Çaldı..
Bende Eşim NAsıl Olsa Evde Diye Açtım..:KK53:
Ama Ben Kapının Dürbününden Baktım..
Gayet Düzgün Kıyafetli Bir Bayan ve Yanında 10 Yaşlarında Bir ERkek Çocuğu..

Ben Taa Şuralardan Buralardan Geliyorum da..
Bir Ekmek Parası Falan.. DEdi..
Bende de Bozuk Yok..
Çekmecede 1 TL Buldum..
Ekmek Param Ayıp Olmaz Size İnşallah Dedim.. Sorun Değil Dedi..

Giderkende Dedi ki; ''Şöyle Uzun Kollu Mavi Tonlarında Badilerin Var mı ?''
''Hani Ben Kapalıyım ya Senin Gibi Giyinemem'' Falan Dedi..
Yanındaki Çocukta ''Abla Oyuncak Varsa Onları da Ver'' Dedi...

Ben Şook..:KK52:
KAdın Resmen Sipariş Verdi :KK1::KK1:

aaaaaaa ınanılır gb degıl ne ınsanlar var yahu ... bizim kapıda dürbün yok o buyuk problem tez zamanda haletmek lazım

kilidi değiştirtseydiniz keşke duanında faydası olur..dua da et

Dün yine evde yalnızım apartmanda çığlıklar kopuyor bızım kapıya alacaklı gb nasıl vuruyorlar acın nolur yardım edın dıye elım ayagıma dolaştı resmen ya napıcamı sasırdım karsı evde 3 kucuk cocuk var aılesı calısıyor o yuzden yalnz kalıyorlar aksama kadar en buyuklerı ılk okula gıdıyor kızlar.. Küçk tüp alev almş tam patlama aşamasndayms of mahvoldum kz elmde kaldı korkudan ben bı yandan tıtrıyorum kz bı yandan babanemler komsular yetstı söndrdüler herhangı bı problem yok neyseki

Dün yine evde yalnızım apartmanda çığlıklar kopuyor bızım kapıya alacaklı gb nasıl vuruyorlar acın nolur yardım edın dıye elım ayagıma dolaştı resmen ya napıcamı sasırdım karsı evde 3 kucuk cocuk var aılesı calısıyor o yuzden yalnz kalıyorlar aksama kadar en buyuklerı ılk okula gıdıyor kızlar.. Küçk tüp alev almş tam patlama aşamasndayms of mahvoldum kz elmde kaldı korkudan ben bı yandan tıtrıyorum kz bı yandan babanemler komsular yetstı söndrdüler herhangı bı problem yok neyseki

Ayy Allah Korumuş..
Çok Üzülüyorum, Annesi Çalışan Okula Giden Çocuklara..
Tek Çalışanın Maaşıyla Zor Valla Geçinmek..:KK50:

X