evde yalnızım

alalım tatlım :KK19: senin eşin şimdi seyahtten geldimi yalnızlığın sonamı ercek? yoksa sık sık şehir dışına çıkıyorumu?

senede baya bi gidiyo yurtdışına ..bu işi biterde gelirse yeni iş alana kadar yurtdışına gitmicek hep yanımda olacak istisnaları hariç tabi oof oof gelsin artık ya harbiden depresyona giricem ..

valla çok fena yalnızım hemde...acıktım bişile yiyemiorum yalnızım diye çay koydum şimdi yalnız malnız içicem canım çok çekti böhü

Ahh yalnızlık ahh
off tek başına çay içmeside ne kötü bende acıktım ama
yemek yemiyim diye attım sakızı ağzıma onu çiğniyorum cakkıdı cakkıdı

amin cnm saol... emir napıo kaç yaşında sana neler yaşatıyo bahsetsene biraz

emir ii çok şükür.. 5 yaşına gircek şubatta.. çok akıllı ve uslu maşallah bana hiç eziyeti yok ALLAH a çok şükür evladımdan dolayı çok mutluyum inş hayatı boyunca böyle devam eder..

bende evde yalnızım

sende hg cnm nasılsın?

valla çok fena yalnızım hemde...acıktım bişile yiyemiorum yalnızım diye çay koydum şimdi yalnız malnız içicem canım çok çekti böhü

Ahh yalnızlık ahh
off tek başına çay içmeside ne kötü bende acıktım ama
yemek yemiyim diye attım sakızı ağzıma onu çiğniyorum cakkıdı cakkıdı

kızlar napıcam bu yemek işiyle biz yaa ben doymuyorum sanki yaa çok acı bişeyy :KK14:

emir ii çok şükür.. 5 yaşına gircek şubatta.. çok akıllı ve uslu maşallah bana hiç eziyeti yok ALLAH a çok şükür evladımdan dolayı çok mutluyum inş hayatı boyunca böyle devam eder..

sende hg cnm nasılsın?

Hoşbulduk canım iyiyim teşekkür ederim
SEN nasılsın?

allahım esirgesin onu...bende oğlum olsa babasının ismini koyucam emir olacak yani onunda ismi

kızlar napıcam bu yemek işiyle biz yaa ben doymuyorum sanki yaa çok acı bişeyy :KK14:

Ah ya bende bu dertten muzdaribim ya
beynime doydum sinyali gitmiyor mu neyse
önceden dikkat ediyordum yediklerimie hiç değilse
şimdi ipin ucunu iyice kaçırdım

allahım esirgesin onu...bende oğlum olsa babasının ismini koyucam emir olacak yani onunda ismi

tatlım hiç planda yokken birden EMİRALİ oldu oğlumun adı şimdi iyiki koymuşum die şükür ediyorum bayılıyorum ismine yaa inş olursa diğer bebğimin ismide bu kadar içime siner..

bende doymuyorum ama yememeye özen gösteriorum kilo verdiğimi görünce kendimi dahada iyi sınırlayabildiğimi gördüm

evet kilo verilince azim geliyor ama bu ara oda kesmiyor benii

Ah ya bende bu dertten muzdaribim ya
beynime doydum sinyali gitmiyor mu neyse
önceden dikkat ediyordum yediklerimie hiç değilse
şimdi ipin ucunu iyice kaçırdım

aynen aynen bendede öyle oluyor ya

petibör yiyom ben arasına şokellaa oooh :KK56:

o benim favori yemeğimdir:KK1: ama ben önlem alarak eve şokella almadım petibör var deli gibi bugün neden almadım die kızıyordum kendime :))

X