- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
Gocamm Gelmek Üzere..
Birazdan Çıkarım Bende..
bende kaçtım şimdi iyi geceler o vakit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gocamm Gelmek Üzere..
Birazdan Çıkarım Bende..
bende kaçtım şimdi iyi geceler o vakit
işte kadın zekası aınsteın da kimmiş bizlerin yanında :) :) yanlız dolu tüpü taşımak zor olmadı mı merak ettim [/QUO
O zamanlar doğalgazımız bağlanmamıştı ve o gün tüp almıştık hemen kapının yanındaydı bende kapının arkasına sürükleyiverdim
evt bende Bursadayımee iyi kızlar ankaradanmış zaten hatunların çoğu :)) denk gelmişsiniz.. ben bursadayım varmı bursada olan?
evet yine yalnızız evde
iyi geceler EMİR bebeğiniz ise benim için öpünüz benim eşimin adı emir
iyi gecler kızlarr nasılsınız bu aşkam.. çok yorgunum bütün gün ev işleriyle uğraştım ama buraya uğramadan yatmak istemedim..
tatlım dün göremedim msjını ama bugün telafi eder öperim merak etme :))
evt bende Bursadayım
evet yine yalnızız evde
neresindesin cnm ?
bugün burdada kimse yok nette de evdede yalnızız :))
hoşgeldin çok sevindim emiri beniim yerime öptüysen ouuy yirim onu ben
hoşbulduk tatlım.. eğer geceleri zonk die uyumak istersen duvar sil ne kadar yormuş beni varya duş aldım saçlarım kurusun die bekliyorm makinele kurutmaya bile takatim kalmamış.. halbuki silerken bu kadar yorulduğumu anlamamıştım..
ay duvar mı sildin ne yorulmuştur kolların sırtın omuzların oof oof...bende depreyona girenler gibi bütün gün yataktan hiç çıkmadım günlerimi şaşırdım inanırmısın
evet gerçekten yorucu oldu ama zaman güzel geçti.. bi ara bende öleydim hep yatardım iş yapmak istemezdim çok şükür geçti bu ara benden inş tekrarlaamaz bunalıyorum boğuluyorum öle oldumu ben ya..
hoşgeldin.........
Hoşbuldum
Nasılsın ?
Ben Bugün Biber Dolması Yedim Biliyor musun ?
Dün Gece Çok Bahsettim Sonunda Yedim
bende çok istiyotrum yemeyi çok açım şuanda böhü