Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

Netcen kocan madem öyle doyacakmış gözü sende onun istediği gibi giyinde aç salma sokaklara

Mesela dar bir esortman giyiyorm genelde ben.evin icinde su internette satilan takimlar var onlardan alirim genelde. Altima dar bir esortman ustumede hep derin bir v tisort giyerim salaş. Zaten beyaz tisorte bayilmayan erkek yok diye dusunuyorum. Bir jean pantolon ustunede giyip gozlugu takip cikiyorum.deneyeblirsiniz

bnmmde beyaz saten var çok beğeniyor ama bende sarışınım siyahta bana yakışmıyor değil bende siyahın asaletine bayılırım

Sarışın beyaz tensen siyah harika durur zaten herkese yakışıyor bence, siyah erkeklere çok seksi geliyor özellikle satende dene mutlaka. Miorre var çok ucuza almıştım ordan alabilirsin.

bitki çayı yasak evet içme ama
yemeklerden sonra bir çay kaşığı kımyon at ağzına
baharatçıdan alımış evde kendın dövdüğün ( yani marketten alınmış olmayacak )
at ağzına üstüne bir bardak su iç
bak dogumdan sonra gelen sütünün kalıtesine miktarına ,
allahın izniyle coşar sütün ,
hem hiç gazı olmaz ,
çok dua edersin bana

tamam canım öyle yapayım o zaman
Allah razı olsun valla çevreden çok duyuyorum sütüm yok diyenleri korkmadım değil :) baharatçıdan alırız haftasonu gidip. doğumdan sonra sütüm koonusunda görüşürüz yazarım işe yaradı die ayrı ayrı da dua ederimm vallahi teşekkürlerr

Sarışın beyaz tensen siyah harika durur zaten herkese yakışıyor bence, siyah erkeklere çok seksi geliyor özellikle satende dene mutlaka. Miorre var çok ucuza almıştım ordan alabilirsin.

valla ben okul kıyafeti almıştım seksi leoparlı, kırmızı morda ayrıca var öyle aldıklarm o markadan saten gecelkler sütyen takımları derkn doldu taştı bide düz siyah olsun tabii internnet bakayım bi benn ama bugüne lazmdı şimdi görüyo musun yetişmiceekk

Eldekilerle idare et kuzum Siyahı özel güne saklarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…