- 17 Eylül 2018
- 192
- 173
- 67
-
- Konu Sahibi PinkMermaid
Netcen kocan madem öyle doyacakmış gözü sende onun istediği gibi giyinde aç salma sokaklaraGünaydın güzel hanımlar !
Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyorKalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum !
Leopar desenli polar pijama seksiliğe birebir
aa ilk defa duydum vallahiiay bunuda deneyim ben bii
Nasıl ya, benden baska kimse seni bilgilendirmedi mi
Şimdi çok ayıpladım kk yı, yazık cok yazık
bnmmde beyaz saten var çok beğeniyor ama bende sarışınım siyahta bana yakışmıyor değil bende siyahın asaletine bayılırım
Burda bilenler bilir, çok muhabbeti döndü, dar ve dekolte giyinip eşinin önünde evi gırgırladığında istediğin amaca ulaşıyorsun
bnm omuzlarm geniş boyum uzun popom küçücük o yüden kalıplı duruyorum çok kilolu değilde taslındatek temennim çok fazla kilo almadan doğurmak inşallah. kimyon çayı duymamıştm ama deneyeceğim doğum sonrası sağolun . doğum öncesi bitki çayı tarzı şeyler yasak olduğu için içemeyebilirim :)
Pijama paçalarını da çorabımın içine sokmadan edemiyorum, ayak bileklerim üşüyor.
tamam canım öyle yapayım o zamanbitki çayı yasak evet içme ama
yemeklerden sonra bir çay kaşığı kımyon at ağzına
baharatçıdan alımış evde kendın dövdüğün ( yani marketten alınmış olmayacak )
at ağzına üstüne bir bardak su iç
bak dogumdan sonra gelen sütünün kalıtesine miktarına ,
allahın izniyle coşar sütün ,
hem hiç gazı olmaz ,
çok dua edersin bana
aa ilk defa duydum vallahiiay bunuda deneyim ben bii
Sarışın beyaz tensen siyah harika durur zaten herkese yakışıyor bence, siyah erkeklere çok seksi geliyor özellikle satende dene mutlaka. Miorre var çok ucuza almıştım ordan alabilirsin.
valla ben okul kıyafeti almıştım seksi leoparlı, kırmızı morda ayrıca var öyle aldıklarm o markadan saten gecelkler sütyen takımları derkn doldu taştı bide düz siyah olsun tabii internnet bakayım bi benn ama bugüne lazmdı şimdi görüyo musun yetişmiceekk
bi dönem kullanmamıştım kk o araya denk gelmiş hehralde şekerimmBunu nasıl kaçırdın efsane konulardandı
Ya o bildiğin babaanne pijaması değil mi onu niye istiyor ki?geçen eşim bu tür bişey gösterdi bana
sen de bunlardan giysene diye
250 tl etiketi görünce usulca yerine koyuyordu en son
uc bese gerek yok orta halli bir kocaya bir tanede yeterFiyat da maşallah vallahi.
Bundan üç beş tane alıp kocalara kitlemek var faturayı.
Unutur sonra seksilik falan ohhh mis.
Ha benim kocam yok, kendim için demiyorum
Ben yazacaktım ya aşk olsunNasıl ya, benden baska kimse seni bilgilendirmedi mi
Şimdi çok ayıpladım kk yı, yazık cok yazık