Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

Eviniz sıcaksa her türlü seksiliğe uygundur kışında :)
Biz evde uzun kol falan giyemiyoruz sıcaktan,o yüzden hep bi seksi haller kocam üstü çıplak gezer ben desen zaten giyinmeyi hiç sevmem öyle haller

H

Her erkeğin farklı talebi olabilir eşim bana mini etek giy derdi giyiyor muyum hayır yazın şort giyerim genelde. Göğüs dekoltesinden kolay ne var kuzum ya, zaten ne alsan şimdi yakaları 1 metre açık, atletler bodyler, kayık yaka bodyler var arkası önü açık, ya da braletler var dantel bir ton şey var aç bak penti menti hepsinde var :)

çocuğun yaninda ayıpp
ben bayadir giymiyorum.. adam da takmiyo
Hala emzirdiğim için göğüs dekoltesi, bebeğimin aklına sürekli emme isteği getirmek de olacak, 20 aylık olacak yakında hala emiyor çünkü..yani açsam mı kapasam mı bilemedim memişleri şu durumda hahaha

Ya şöyle, erkekler için seksi görün derken her gün saten gecelik leoparla gez falan demiyorlar. Göğüs dekolteli body, tayt, üstüne mesela sabahlık falan giysen bile olur.

Benim mesela gayet kapalı siyah saten sabahlığım var eşim onu çok seksi buluyor nedense çıkarttırmıyor bile üstümden

Frikik ver diyor adam işte anlasana:) Zaten erkeklere bu tarz ufak heyecanlar lazım, çıplak gezsen heyecanlanmaz :)

Geyşalar gibi kimonoyla mı gezmemi istiyor anlamdım ki hahaha evliliğimizin ilk aylarında bebek yokken daha çok özenirdim, seksi saten askılı şort takımlar vs , o zaman da üşümüyor musun böyle derdi, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu değil mi ama

haha ay bnm bedenim zaten xl şimdi bide hamileyim öyle daha şiş göbek bnm onu yapabilmem için xxxl almam lazım gerek herhaldeee ama fikir harikaa denemek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…