- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
-
- Konu Sahibi PinkMermaid
Ona göre erkeğin gösterecek bir tarafı yok kadın daha estetikKendi de seksi giyinecekse birlikte zatürre olmakta bi sıkıntı yok
ama bence herşeyi senden beklememeli yani
Yok gömleği eşime tavsiye ettim, sen de seksi olabilirsin anlamında..Bence konu sahibi kendi için dedi gömleği, öyle anladım.
Günaydın güzel hanımlar !
Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyorKalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum !
Seksi algım anca bu kadar
Ben şu çocuğu bi doğurup eski halime döneyim şunlardan giyicem
Göğüs dekoltesini bi düğme çözerek veririm artık
Eki Görüntüle 2193045
Hala emzirdiğim için göğüs dekoltesi, bebeğimin aklına sürekli emme isteği getirmek de olacak, 20 aylık olacak yakında hala emiyor çünkü..yani açsam mı kapasam mı bilemedim memişleri şu durumda hahahaçocuğun yaninda ayıpp
ben bayadir giymiyorum.. adam da takmiyo
Hahah hayır tabiki eşofman altı tişört ya da Polar pijama ev içi kıyafeti arası olan bişeyler giyerim genelde kışın . Yazın zaten askılı bluz şort takılırım. Her an seksi görünmek yapmacık ve gereksiz geliyor bana galiba, bilemedim.
Üzerimde göğüs çatalını gösteren birşey olurmuş mesela ben bişey yaparken eğilirmişim dekoltem biraz daha açılırmış, seksi görünmek anlayışı bu tarzaltımda şort olurmuş, iç çamaşırım da g-string olurmuş, eğilirken belli olurmuş gibi gibi jartiyerle gez demiyor yani ama tarzı bu ..
Öyle de senin gözüne güzel görünmez herşey karşılıklı sende seksi giyinmezsen olmaz de .Ona göre erkeğin gösterecek bir tarafı yok kadın daha estetikya da bahanesi..
Ben de taytla kasiniyorum..
Geyşalar gibi kimonoyla mı gezmemi istiyor anlamdım ki hahahaH
Her erkeğin farklı talebi olabilir eşim bana mini etek giy derdi giyiyor muyum hayır yazın şort giyerim genelde. Göğüs dekoltesinden kolay ne var kuzum ya, zaten ne alsan şimdi yakaları 1 metre açık, atletler bodyler, kayık yaka bodyler var arkası önü açık, ya da braletler var dantel bir ton şey var aç bak penti menti hepsinde var :)
hahaben kışın çok üşürüm o polar pijama giymekte hakıkaten bütün seksiliği öldürüyor
bende şöyle bir çözüm buldum ,
meselaa ben m bedenım xl bir kalın v yaka bir bluz aldım altınada çorap taytlardan giyiyorum
aslında hiç giymesem daha iyi ama
v yaka bluzdan yakası omuzuma düşüyor gögüs çatalı full ortada
ee böyle oluncada çocugun yatmasını dörtgözle bekliyor
Ona göre erkeğin gösterecek bir tarafı yok kadın daha estetikya da bahanesi..