- 28 Aralık 2015
- 1.345
- 722
- 31
-
- Konu Sahibi PinkMermaid
Tayt giy üzerine dar bi tişört onun uzerinede popo kapatacak şekilde hırka giy gizemli seksi ol:))))))
Bir numarasınOoo ben seksilikten kiriliyorum desene. :)
kız çok yakışıyor o terliklerde amaaTüylü terlikte giyeyim mi de :)
Kesinlikle çıplak seksi gelmiyormuş, frikik verecem sürekli hahahaFrikik ver diyor adam işte anlasana:) Zaten erkeklere bu tarz ufak heyecanlar lazım, çıplak gezsen heyecanlanmaz :)
yani 19 yaşında oğlunuz varsa zor olabiliyor. sizde onlar yokken yada yatak odanızda giyin :)kızlar giyinin valla dekolte leri taytları ben giyemiyorum giyinince eşim git doğru dürüst giyin çocukların yanında oluyomu böle diyor.not ğlum 19 kızım 12 yaşında.
Hiç öyle terliklerim olmadı hahaha...şeffaf renk terlikleri çok beğenirim ve seksi bulurum ben mesela..külkedisinin vardı ya camdankız çok yakışıyor o terliklerde amaa
hahaKesinlikle çıplak seksi gelmiyormuş, frikik verecem sürekli hahahabazen sevişmeden önce bikini giymemi istiyor mesela, yatak odasında ledli avize var,bikini rengi de fosforlu gözüküyor mor ışık ayarına getirince, ona bu tarz şeyler de seksi geliyor galiba..
Hiç öyle terliklerim olmadı hahaha...şeffaf renk terlikleri çok beğenirim ve seksi bulurum ben mesela..külkedisinin vardı ya camdan
o ne alakaymışş gırgırlaaEvi gırgıla diyen oldumu çabuk söyleyin
hahaay bnm bedenim zaten xl şimdi bide hamileyim öyle daha şiş göbek bnm onu yapabilmem için xxxl almam lazım gerek herhaldeee ama fikir harikaa denemek isterim
o ne alakaymışş gırgırlaa
Geyşalar gibi kimonoyla mı gezmemi istiyor anlamdım ki hahahaevliliğimizin ilk aylarında bebek yokken daha çok özenirdim, seksi saten askılı şort takımlar vs , o zaman da üşümüyor musun böyle derdi, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu değil mi ama
kız çok yakışıyor o terliklerde amaa
Ona değil tüm erkeklere öyle seksi geliyor :) Tamamen çıplak olunca hayalgücüne bir şey bırakmıyorsun adamlar hayal edip heyecanlanmak istiyor bacılar aaa konuşturmayın beni burdaKesinlikle çıplak seksi gelmiyormuş, frikik verecem sürekli hahahabazen sevişmeden önce bikini giymemi istiyor mesela, yatak odasında ledli avize var,bikini rengi de fosforlu gözüküyor mor ışık ayarına getirince, ona bu tarz şeyler de seksi geliyor galiba..
bnm omuzlarm geniş boyum uzun popom küçücük o yüden kalıplı duruyorum çok kilolu değilde taslındadenersin inşallahhh ,
dogumdan sonra bol bol kimyon çayı içersin sütün çogalsın diye ( aslında şimdiden kullansan süper faydasını görürsün )
sende bol yürüyüş ve bol salata verirsin kiloları
Hiç öyle terliklerim olmadı hahaha...şeffaf renk terlikleri çok beğenirim ve seksi bulurum ben mesela..külkedisinin vardı ya camdan
sende ayağı büyüklerdensin karder ortağım o yüzden lohusa terliğine benzer bişi aldım bende zaten sorma:) :) :)
Ayak numaramdan dolayı giyemedim içimde kaldı bende seviyorum tüylü tüylü.
aa ilk defa duydum vallahiiBurda bilenler bilir, çok muhabbeti döndü, dar ve dekolte giyinip eşinin önünde evi gırgırladığında istediğin amaca ulaşıyorsun
bnmmde beyaz saten var çok beğeniyor ama bende sarışınım siyahta bana yakışmıyor değil bende siyahın asaletine bayılırımYa bir şey diyeyim mi o satenlere verilen paralara acıyorum hiç bir erkek onları seksi bulmuyor benceSadece siyah saten kimonoma bayılıyor gerisi tırt