Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

Frikik ver diyor adam işte anlasana:) Zaten erkeklere bu tarz ufak heyecanlar lazım, çıplak gezsen heyecanlanmaz :)
Kesinlikle çıplak seksi gelmiyormuş, frikik verecem sürekli hahaha bazen sevişmeden önce bikini giymemi istiyor mesela, yatak odasında ledli avize var,bikini rengi de fosforlu gözüküyor mor ışık ayarına getirince, ona bu tarz şeyler de seksi geliyor galiba..

haha ay canım bnmkide dans et diyor oyna mesela diyor istersen yatak odassına striptiz çubuğu yaptıralım dedim geçen gün yani eve misafr gelmicek falan olsa yaptırcak herhaldee

Hiç öyle terliklerim olmadı hahaha...şeffaf renk terlikleri çok beğenirim ve seksi bulurum ben mesela..külkedisinin vardı ya camdan

bnmde topuklu tüylülerden değilde üstünde pembe ponpon gibi olan düz ayak terliklerden bazen giyerim kendim bile çok beğenirm eşimi düşünemiyorum lohusa terlikleri varya ona benzer :)

haha ay bnm bedenim zaten xl şimdi bide hamileyim öyle daha şiş göbek bnm onu yapabilmem için xxxl almam lazım gerek herhaldeee ama fikir harikaa denemek isterim

denersin inşallahhh ,
dogumdan sonra bol bol kimyon çayı içersin sütün çogalsın diye ( aslında şimdiden kullansan süper faydasını görürsün )
sende bol yürüyüş ve bol salata verirsin kiloları

Ya bir şey diyeyim mi o satenlere verilen paralara acıyorum hiç bir erkek onları seksi bulmuyor bence Sadece siyah saten kimonoma bayılıyor gerisi tırt

Ona değil tüm erkeklere öyle seksi geliyor :) Tamamen çıplak olunca hayalgücüne bir şey bırakmıyorsun adamlar hayal edip heyecanlanmak istiyor bacılar aaa konuşturmayın beni burda

bnm omuzlarm geniş boyum uzun popom küçücük o yüden kalıplı duruyorum çok kilolu değilde taslında tek temennim çok fazla kilo almadan doğurmak inşallah. kimyon çayı duymamıştm ama deneyeceğim doğum sonrası sağolun . doğum öncesi bitki çayı tarzı şeyler yasak olduğu için içemeyebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…