Seksi görünmek için öneriler

seksi hissetmek seksi yapar :nazar: bir de bakışlarınız ve kokunuz

OLUR MU HİÇ ÖYLE ŞEY DİYEMECEGİM HAKLILIK YTÖNÜ DE VAR ;ama bazı klişeler de olmazsa olmaz iri meme dolgun dudaklar havalı saçlar... özgüvende bir yere kadar yani arkası destekli degilse fazlası megalomanlıga giriyo bence

OLUR MU HİÇ ÖYLE ŞEY DİYEMECEGİM HAKLILIK YTÖNÜ DE VAR ;ama bazı klişeler de olmazsa olmaz iri meme dolgun dudaklar havalı saçlar... özgüvende bir yere kadar yani arkası destekli degilse fazlası megalomanlıga giriyo bence

tabiki arkası boş olmamalı ama sölemek istediğim her kadın seksi olabilir önemli olan gerçekten kendine inanmak diğer yandan haklısınız arkası destekli olmalı ama her kadının güzel hoş bi tarafı vardır böyle bakıyorum ben duruma :1rolleyes:

kendinizi nasıl hissediyorsanız öyle de görünürsnüz, bir iki çaputla olacak iş değil ki bu, onu giy bunu giy, tamam kıyafet iç giyim bakım sektörü de işlesin para akışı sağlansın :KK1: ama bir kadın nasıl olmak isterse bu yapaylıklar olmadan da istediği gibi olabilir.

daha önceden de yazmıştım, işte bilmemnereli bilim adamlarıydı yine :KK1: bulmuş ki; en seksi kadınlar kendilerini seksi hisseden kadınlar imiş, yani kıyafet rujdan öte kendi hissettiklerin önemli :KK34:

Olmayın anacım seksi meksi.. herkes kendi erkeğine seksi olsun...

Ondan sonra takıyorsunuz milletin kocasını peşinize..

Çok ciddiyim şaka falan yapmıyorum. Millet kafayı seksle bozmuş.

Son düzenleme:
vallahi azmış bu karılar.... evli bekar, genç yaşlı hiiiiiiiç farketmez bütün adamlar bana baksın beni beğensin.
bak çok masum kelimeler kullanıyorum akıllarından geçenler daha başka da ben burada yazamıyorum.

Bu bööööyle kısır bir döngü işte; o karı gidip başka heriflerin içini gıcıklamaya çalışırken salağın haberi yokki kendi kafasındaki başka kadınlar da(ALLAHIM NE KADAR KİBARIM NASIL TUTUYORUM KENDİMİ) kocasına yapıyor aynı şeyleri.

Son düzenleme:
size hep öyleleri denk geldi heralde hanımefendi.

ben süslenirken aman milletin kocası peşime düşsün demem..

milletin içini gıcıklayayım demem.

herkes istediği gibi giyinir süslenir..ama karısını aldatıcak adam aldatıcaksa kara çarşaflıyada yer gibi bakar..önce kocaya sahip çıkıcak böyle düşünen kadınlar :KK34:

o peşime takılcak kocalarda sapık çıkarsa ben napıyım ?

ben milletin kocasını beğendirtmiyim diye ne süslenmeyi keserim :63: nede bana baksınlar diye abartırım :KK53:

not: kendimi tutuyorum kibarım diyosunuzda okuyunca bana pekte kibar gelmedi.

size hep öyleleri denk geldi heralde hanımefendi.

ben süslenirken aman milletin kocası peşime düşsün demem..

milletin içini gıcıklayayım demem.

herkes istediği gibi giyinir süslenir..ama karısını aldatıcak adam aldatıcaksa kara çarşaflıyada yer gibi bakar..önce kocaya sahip çıkıcak böyle düşünen kadınlar :KK34:

o peşime takılcak kocalarda sapık çıkarsa ben napıyım ?

ben milletin kocasını beğendirtmiyim diye ne süslenmeyi keserim :63: nede bana baksınlar diye abartırım :KK53:

not: kendimi tutuyorum kibarım diyosunuzda okuyunca bana pekte kibar gelmedi.

aynen dimi.
tam ortası orta yolu zaten.
erkeğini yemeğinle olgunluğunla yeri geldimi de yatağında mutlu ettikten sonra kim daha fazlasını ister ki önce erkeğine sahip çıkacaksın bu devirde ..kafayı seksle bozmuşlar diyen var ama sen kocana adam akıllı yaptıktan sonra bi senle bozar kafayı:82:

Kadını süslenmeye iten iki ana sebep vardır::KK53::KK53::KK53:

1. Kadının yaratılışında olan süslenme tutkusu,

2. Kendisi dışında onu süslenmeye zorlayan güçler.

Kadınlar bakmaktan çok bakılmayı seven edilgen varlıklar oldukları için, onların büyük bir ekseriyeti cicili-bicili giymeyi, süslenip-püslenmeyi sever. Böyle olan, kadınların süslenmesine engel olmak, onlara vücutlarının ihtiyacı olan, meselâ C vitaminini vermemek gibi olur. Böyle olan bir kadına süslenmenin değil, süsünü yabancılara göstermesinin anlamsızlığını ve zararlarını öğretmek gerekir. Bunu dışarıya taşıran duygunun marazî ve psikolojik bir yetersizlik olduğunu anlatmak gerekir. Böyle olan kadının kocası da süslenmesini istiyorsa ne âlâ, bu tutkusunu kocasına karşı gerçekleştiriverir. Kocası süslenmesinden hiçbir zevk almıyorsa, onun süslenmesine bütün bütün engel olmak değil, yabancılara göstermemesini sağlamakla yetinmelidir.Cunku surekli bakilmasi bir yerden sonra acaba benim erkegimide baskalari bu sekilde etkilermi deyip zincirleme travmaya sebep olacak esler arasinda guvensizlik tohumlari kalplerine atilacaktir babaannemin bir sözu var Elin güzelimi tükenir be yavrum...

kardeşim

isteyen süslenir dekolteyide giyer vs.

istemeyende süslenmez dekolte giymez vs.

burda ne tartışılıyo anlamadım ki...

benim süslenmeme ben karar veririm yok öyle giyme yok şunu giyme yok kocalar takılır peşinize gibi diyaloglarıda hiç önemsemem..

milletin kocası denilmişte milletin kocasını karısı düşünsün,dizginini tutsun kardeşim bana ne ?

not: bunu tek bi kişiye söylemiyorum ..üstüne alınmak isteyen alınır oda onun kararı olur..

X