Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

Seksi algım anca bu kadar
Ben şu çocuğu bi doğurup eski halime döneyim şunlardan giyicem
Göğüs dekoltesini bi düğme çözerek veririm artık

Eki Görüntüle 2193045
Fiyat da maşallah vallahi.
Bundan üç beş tane alıp kocalara kitlemek var faturayı.
Unutur sonra seksilik falan ohhh mis.
Ha benim kocam yok, kendim için demiyorum

bnmde eşimin tayta karşı ayrı ilgisi var neden bilemedm tayt giy termal al üşümezsin gögse gelince v yaka giy kırmızı falan ama her daim olmaz arada yani kışın üşür insan valla yada üstüne ince hırka git v yaka üstüne

Hahah hayır tabiki eşofman altı tişört ya da Polar pijama ev içi kıyafeti arası olan bişeyler giyerim genelde kışın . Yazın zaten askılı bluz şort takılırım. Her an seksi görünmek yapmacık ve gereksiz geliyor bana galiba, bilemedim.

geçen eşim bu tür bişey gösterdi bana
sen de bunlardan giysene diye
250 tl etiketi görünce usulca yerine koyuyordu en son

Seksi derken , bir bakış da yeter bazen seksi olmaya ..dizi çıkmış ,solmuş ,deforme olmuş kıyafetler giyme mesela .altına tayt ,üstüne dekolteli bir t-shirt yada askılı bir bluz ,oldu bitti ,gitti ..saçın ev topuzu ,bazen bandana ,daha ne olsun ..arada ruj muj bişeyler de sür :) cilveli ol ,çuval giysen gözü kıyafet görmez .

Valla canım erkeğin de seksisi var enişte çamura yatmasın ki kere bu bir.
İkincisi alsın bi kat kıyafet sen de az çok anlarsın neden bahsettiğini.
Üzerimde göğüs çatalını gösteren birşey olurmuş mesela ben bişey yaparken eğilirmişim dekoltem biraz daha açılırmış, seksi görünmek anlayışı bu tarz altımda şort olurmuş, iç çamaşırım da g-string olurmuş, eğilirken belli olurmuş gibi gibi jartiyerle gez demiyor yani ama tarzı bu ..

ee sana tüyo vermşş hiç durma istediğini yap şekerimm

ben kışın çok üşürüm o polar pijama giymekte hakıkaten bütün seksiliği öldürüyor
bende şöyle bir çözüm buldum ,
meselaa ben m bedenım xl bir kalın v yaka bir bluz aldım altınada çorap taytlardan giyiyorum
aslında hiç giymesem daha iyi ama
v yaka bluzdan yakası omuzuma düşüyor gögüs çatalı full ortada
ee böyle oluncada çocugun yatmasını dörtgözle bekliyor

Ben de taytla kasiniyorum..

Bak bu kombin güzel hoşuma gitti, benim tarzım, zaten hala emziriyorum memeyi çıkarmak da pratik olur

Valla kocan olmasa da cozmussun isi. Aynen de oyle.. herseyi bekliyorlar ama bu beklentilerini ucuz saniyorlar. Ayni taktigi ben de yapiyorum birsey dedi mi hooop alisverise hoop karta yuklen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…