Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

Frikik ver diyor adam işte anlasana:) Zaten erkeklere bu tarz ufak heyecanlar lazım, çıplak gezsen heyecanlanmaz :)
Kesinlikle çıplak seksi gelmiyormuş, frikik verecem sürekli hahaha :-) bazen sevişmeden önce bikini giymemi istiyor mesela, yatak odasında ledli avize var,bikini rengi de fosforlu gözüküyor mor ışık ayarına getirince, ona bu tarz şeyler de seksi geliyor galiba..:halay::olamaz::oops:

Kesinlikle çıplak seksi gelmiyormuş, frikik verecem sürekli hahaha :-) bazen sevişmeden önce bikini giymemi istiyor mesela, yatak odasında ledli avize var,bikini rengi de fosforlu gözüküyor mor ışık ayarına getirince, ona bu tarz şeyler de seksi geliyor galiba..:halay::olamaz::oops:
haha :KK70: ay canım bnmkide dans et diyor oyna mesela diyor :KK70: istersen yatak odassına striptiz çubuğu yaptıralım dedim geçen gün :KK70: yani eve misafr gelmicek falan olsa yaptırcak herhaldee :KK70: :halay::KK22::KK60:

Hiç öyle terliklerim olmadı hahaha...şeffaf renk terlikleri çok beğenirim ve seksi bulurum ben mesela..külkedisinin vardı ya camdan :-)

bnmde topuklu tüylülerden değilde üstünde pembe ponpon gibi olan düz ayak terliklerden bazen giyerim kendim bile çok beğenirm eşimi düşünemiyorum :KK70: lohusa terlikleri varya ona benzer :)

haha :KK70: ay bnm bedenim zaten xl şimdi bide hamileyim öyle daha şiş göbek bnm onu yapabilmem için xxxl almam lazım gerek herhaldeee :KK70: :KK70: :KK70: ama fikir harikaa denemek isterim :KK70:

denersin inşallahhh ,
dogumdan sonra bol bol kimyon çayı içersin sütün çogalsın diye ( aslında şimdiden kullansan süper faydasını görürsün )
sende bol yürüyüş ve bol salata verirsin kiloları

Geyşalar gibi kimonoyla mı gezmemi istiyor anlamdım ki hahaha :-) evliliğimizin ilk aylarında bebek yokken daha çok özenirdim, seksi saten askılı şort takımlar vs , o zaman da üşümüyor musun böyle derdi, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu değil mi ama :bicak:

Ya bir şey diyeyim mi o satenlere verilen paralara acıyorum hiç bir erkek onları seksi bulmuyor bence :KK70: Sadece siyah saten kimonoma bayılıyor gerisi tırt:KK70:

Ona değil tüm erkeklere öyle seksi geliyor :) Tamamen çıplak olunca hayalgücüne bir şey bırakmıyorsun adamlar hayal edip heyecanlanmak istiyor bacılar aaa konuşturmayın beni burda :KK70:

denersin inşallahhh ,
dogumdan sonra bol bol kimyon çayı içersin sütün çogalsın diye ( aslında şimdiden kullansan süper faydasını görürsün )
sende bol yürüyüş ve bol salata verirsin kiloları
bnm omuzlarm geniş boyum uzun popom küçücük o yüden kalıplı duruyorum çok kilolu değilde taslında :KK5:tek temennim çok fazla kilo almadan doğurmak inşallah. :anneadayı: kimyon çayı duymamıştm ama deneyeceğim doğum sonrası sağolun . doğum öncesi bitki çayı tarzı şeyler yasak olduğu için içemeyebilirim :)

X