Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

PinkMermaid

👨‍👩‍👧‍👦
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
3.683
6.172
Günaydın güzel hanımlar !

Evet belki çok ciddi bir dert değil ama size danışmak istedim. 2 yıllık evliyim , bir bebeğim var.Eşim evde pijama ya da eşofman modunda dolaşmamdan şikayetçi , kışın da evin içinde nasıl seksi olayım diyorum, onu da ben mi öğreteceğim diyor Kalın kıyafetlerle de seksi olunabilirmiş. Sizce nasıl giyinmeliyim, eşim en çok göğüs dekoltesinden hoşlanır, cevaplarınızı merakla bekliyorum, hepinizi öpüyorum !

Sütyen altına tayt. İşte göğüs dekoltesi

Seksi olmak için giymiyorum eşimin etkilenmek için böyle bahanelere ihtiyacı yoktur, ama ben tayt giyince daha çok sırnaştığı bir gerçek..

Siz de üstüne göğüs dekoltesi için derin v yaka badi tshirt falan giyin madem..

Bebek varsa ev sıcaktır diye düşünüyorum tshirtle üşümezsiniz..

o nasıl evde seksi seksi dolaşıyor mu?

kışın kat kat giyinip lahana gibi dolaşıyor insanlar dekolte falan nasıl olur bilemedim
Ben de aynısını söyledim , sen de seksi ol arada niye hep benden bekliyorsun diyorum, ben erkeğim diyor cevap bu göğüs dekolteli seksi bir gömlek mesela diyorum ona saçma geliyor. Tayt bacağıma yapışınca sinir oluyorum, arada giyiyorum ama her zaman da olmuyor

Göğüs dekolteli seksi gomlekmi ? erkektemi göğüs dekolte arıyorsun? hele birde döşü killiysa ne seksi olur ama ...

Valla canım erkeğin de seksisi var enişte çamura yatmasın ki kere bu bir.
İkincisi alsın bi kat kıyafet sen de az çok anlarsın neden bahsettiğini.

Tişört altına da basketbol şortu giyer yaz kış genelde bu tarzdır, ev merkezi sistemle ısındığı için soğuk olma durumu yok. Bazen boxerla bile dolaştığı oluyor, seksi dolaştığı çok da söylenemez Yani

Senin rahatlığın önemli fakat bakımlı olmak ve giyimine özen göstermek özgüvenin altın kurallarından biri. Bekar da olsan aynı tavsiyeyi verirdim .

Kışın evler soğuk olmuyor ki ! Evde yüzünü gözünü sarip mi oturuyorsun :) yaşadığın yer sibirya değilse çok kasmaya gerek yok .

Ee ama sende adam boxerla dolasiyor diyorsun seksi dolaştığı söylenemez diyorsun daha ne olsun çıkarıpmı dolaşsın☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…