Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

haha ay canım bnmkide dans et diyor oyna mesela diyor istersen yatak odassına striptiz çubuğu yaptıralım dedim geçen gün yani eve misafr gelmicek falan olsa yaptırcak herhaldee
Oldu olacak dansöz kıyafeti alıp kılıç dansı yap karşısında hahaha kendisi neler yapıyor acaba seni etkilemek için sormak lazım

Sende neyap biliyomusun.dogalgazi yak sonuna kadar ac orani burani cibil cibil gez evde.fatura gelincede sexi gormek istiyodunya beni kocacigim dersin

Sarışın beyaz tensen siyah harika durur zaten herkese yakışıyor bence, siyah erkeklere çok seksi geliyor özellikle satende dene mutlaka. Miorre var çok ucuza almıştım ordan alabilirsin.
Benim de siyah deri taytım vardı onu çok seviyordu mesela hatta dışarda giymemi istemez , seksi oluyormuşum,ama şu an olmuyor bana o taytım çünkü Doğum öncesi kiloma daha 5-6 kg var maalesef..

vücuduna yapışan bir tayt gögüs dekolteli bir tisört tamamdır

Ben eşime aldırmaya çalışıyorum ama, utanıp alamıyor, kk vereyim istediğin yerden al diyor, o fiyatları görünce içim şişiyor

Evime eşyada minimal gitmiştim ama, gecelik, iç çamaşırı, ev kıyafetinde bol davranmışım iyki almışım evlendikten sonra ilk altı ay aldım da sonra kıyamıyorum.

Ama kendime senede 2 tk hak verdim. Canım istediğinde 2 tk ilave ediyorum. Bazen sadece alt alsamda yetiyor, değişik geliyor.

Kadıköyde boğaya çıkarken bir magazadan 3 tl ye orjinal miorre almıştım. Neden öyle sattılar bilmiyorum, pamuklu gecelikler pijamalar almıştık.

Hani böyle saten gibi kaygan dökümlü kumaşlı ya seviyor öyle şeyleri. Polardan iyidir ya ben kat kat giyiniyorum genelde üşüdüğümden
Ay anneannemin vardı böyle gömlek model saten. Ondan hiçbir şekilde seksi çağrıştırmıyor bana. Kadife takımlar daha seksi geliyor.

Ooo sen aşmışsın kıyafet konusunda, valla bebekten sonra bunlara vakit olmuyor, haftada 2 kere yapabiliyorsak birşeyler ne ala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…