Evde seksi görünmemi isteyen kocam (:

Haklısın benimki de pek etkilenmiyor gecelikten, saten ördek başı yeşili mini geceliğim var mesela, ne zaman giysem üşümüyor musun böyle der ,bütün hevesimi kaçırır

Haklısın benimki de pek etkilenmiyor gecelikten, saten ördek başı yeşili mini geceliğim var mesela, ne zaman giysem üşümüyor musun böyle der ,bütün hevesimi kaçırır

Ben hava soğuyana kadar full gecelik giyiyorum, sateni dekoltelisi cartu curtu, bir tane gayet pamuklu, mor, sadece göğsü dantelli ve gayet kapalı geceliğim var eşim ondan etkileniyor iyi mi

Geçen deney yaptım, full leopar takım dekolte falan cıks bana mısın demedi

Erkekler garip zaar

Hahaha çok komik olmuş cidden..Benim de bir tane zebra desenli tayt eşofmanım var arada giyerim, eşim kızıma ( 19 aylık) “kızım eve zebra girmiş der ” gülerek ,hiç etkilenmez , ama ben sevdiğim için giyerim leopar zebra altları seviyorum..

valla bebekte olsa vakit olur herhalde eşim akrep burcuda malumm
Hııı hı tabii olur tabii benimki de boğa burcu tabi bir akrep kadar olamaz ama hele bebek doğduktan sonra ilk 6 ay uykusuz geceler diyorum 2-3 saat uykuyla enerjin kalırsa yaparsın ama tabikii temennim bol ateşli geceler

Hııı hı tabii olur tabii benimki de boğa burcu tabi bir akrep kadar olamaz ama hele bebek doğduktan sonra ilk 6 ay uykusuz geceler diyorum 2-3 saat uykuyla enerjin kalırsa yaparsın ama tabikii temennim bol ateşli geceler
aminn inşallah şekerimm sizede kısa zamanda vakit bulmalar diliyorum çok geçmedenn

Kızlarrrrr bence önemli olan fizik. Harika fiziğiniz olduğunda çarşamba pazarından alınmış tayt tişört bile efsane duruyor:))

Ben bakımlı temiz olmaya dikkat ediyorum. Duşumu alıyorum Kıl, tüy olmuyor, dişlerim fırçalanmış, yüzümü yıkayıp kremlenmiş oluyorum:)) Eşimden erken geliyorum genelde. 2 gün birlikte çok geç geliyoruz o günde duş alıp yatıp uyuyoruz zaten :)))

Şort- gömlek pijama takımlarım, tayt crop top üstler bunları tercih ediyorum.

Renkleri çok karıştırmıyorum mesela gömlekli pijama takımlarım nude pembiş soft.

Tayt siyah, oversize kısa sweatshirtlerim gri oluyor genelde daha spor.

Güzel kokmanın etkiside var temiz yeni duştan çıkışmış tene 1 fıs parfümü enseme sıkıyorum:)

Saçlarım dalgalı hatta kıvır kıvır uzun tepede salaş topuz yapıyorum. Ellerim hep bakımlıdır mesela kısa, temiz nude renkler ya da direkt french manikür yapılmıştır tırnaklarım.

Seksilik Mevsim Tanımaz, Kasımda Aşk Başkadır gibi film afişleri belirdi gözümün önünde istemsizce

Şimdi her ne kadar manken arkadaşımız memesizligi sebebiyle o dantel yakalı saten askılının hakkıni verememis olsa da yazın bu tarz pijamalara bayılıyorum ben. Bunun kışa uyarlanmış versiyonu da şu sekilde olabilir;

-Atleti aynen giyersiniz, altına popodan güzelce oturan bacak kısmı bi tık daha bol inen bi alt secersiniz (surekli tayt kullanmanın kan dolasımini olumsuz etkiledigi ve selulite sebebp oldugunu okudum birkaç kere, o yuzden sürekli giyilmesine ben pek olumlu bakmıyorum). Üstüne de bol, salas, kalın bi hırka (önü kapatılmayan ve hareket ettikce omuz kısmı bi o yana bi bu yana kendiliginden acılan ama sıcacık da tutan cinsler var ya, onlardan işte) giydiginizde tamamdır bu iş.
Ya da hos bi sabahlık alınabilir.

Şu tarz bi kombinden söz ediyorum ozetle.

Derin V yakalı ev tulumları var onlardan alınabilir, onlar da sahane görünüyorlar.

İnsanın dokundukça dokunası gelen guzel dekolteli gomlekler, altına tayt ya da ev pantolonları.

Ha daha seksi seyler de giyilebilir giyilmesine ama dogalgazın atesi evliligin atesini sondurebilir, mali durumlar malum. Zaten mesele giyinmekten ziyade nasıl desem giydiklerini dişi bi tavırla sergilemekte. O yuzden hem rahat hem gözee hos gelenler kategorisine biraz cilve ekleyerek siz de evinizde her mevsim seksi olabilirsiniz (reklam filmi sonu gibi oldu ama idare ediverin)

harika gerçekten tarzlarımız benziyor ben de böyle şeyleri çok beğenirim,ama biraz pahalı mı ne sanki bebekten sonra böyle şeylere bu kadar para vermektense ,bebeğime şunu alırım bunu alırım diyorsun ister istemez..bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…