• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Evde Kullanabileceğimiz Laser Cihazi Paylasim Alani

arkadaşım tekrar londraya uçarsa seve seve getirtirim ama benim şansım birazda yılbaşı indirimine rastlaması oldu daha ucuza aldım

peki ürün tüyleri tek seferde kaç cm geniş alanda yakıyo (örn: 2cmX3cm gibi) yada ince ama koyu tüylerdede sonuç alabildinmi? biliyorum çok soru soruyorum ama ne yapayım bende almaya çalışıyorum bi yandan zaten epilayı yeni almıştım onada bisürü para verdim(baya işime yarıyo kerata :D ) elim baya sıkışık bi yandanda korkuyorum
işte çalışmadığım için 8-9 aylık harçlığımı buna vermiş olacağım onun için endişeliyim

slm ben daha yeniyim.. epilayla ilgili 20 sayfanızı ve burdaki tüm sayfalarınızı okudum, sayenizde bayaa bilgi edindim... ben de epila almak istiyorum ama ailemi ikna edemiyorum, onlar bunun da bi kandırmaca olduğuna inanıyoolar... eee onlar da haklılar, internetten veya telefondan aldığımız çoğu şey öyle oluyoo... acaba bu epilayı görerek alabileceğim bi yer war mı biliyo musunuz? yani sadece internetten mi satılıyo?? tabi bu arada ben ankarada oturuyorum... yardımlarınız için şimdiden çoook teşekürler...

d_laracım öncelikle hoşgeldin
madem Ankaradasın satış yapan sitelerden araştırıp Ankarada satış yapaları bulabilirsin kesin vardır orda
epilayı kullanırken bayaa vaktini alıyor yalnız bunun farkındasındır umarım sabır istiyor tüylere tek tek uygulama yapman gerekiyor ve çoğu bölgende sonucu görebilmen için enaz 2-3 ay düzenli kullanım gerekiyor (bölgedeki tüyler bitene kadar düzenli olarak haftada 2-3 kere kullanman gerekir)
ben alalı daha 1 ay oluyor büyük çapta uygulama yapamıyorum bu yüzden rio cihazını almayı planlıyorum daha Türkiyeye gelmedi ama şuda var yüz bölgesi için ideal olan diode lazer tekniğini kullandığından dolayı bence epila karar senin

buarada bişey fark etiim rio lazer cihazını araştırırken hiçbi yerde diode laser gibi bi belirtme olmamış yani normal laser
e ozaman yüz bölgesine kullanımı sakıncalı olmazmı yüze en iyi laser diode diye biliyorum

ben zaten öğrenciyim boş vaktim çook rahat rahat yaparım ama işte ailemi ikna edemiyorm... epilanın sitesine sordum sadece internetten satılıo dediler... mağazalarda bulunmuyomuş...ama etomidate senin dediğini pek anlamadım, yani internet satışını ankaradan yapan yerlere mi bakıyım dioosun??fisfisfis

tamam gördüm çok teşekürler... tel noları da var zaten önce ararım satıyolar mı sorarım sonra da ona gööre giderim... yalnız benim merak ettiğim bişey daha var... şimdi epilayı uygulamadan önce jiletle alınması lazım ki kıllar kısa olsun... aldıktan bir gün sonra epilayı yapıyosun... işte 2-3 güne bir tekrarlıosun ama o kıllar uzamıyo mu yoksa dökülüyo mu? yani her epila uygulamadan önce jiletlemen mi lazım???

uygulama seansları arası kısa olduğu için zaten boyu 2-3mmyi geçmiyor ama uzun olan tüyler için jilet ile kısaltma gerekir
benim bahsettiğim yer gittigidiyor idi orda sıfır ürünü daha ucuz fiyatlara bulabiliyorsun ben ordan almıştım yurtdışından getirilme oluyor genellikle garanti problem olmaz dersen tavsiye ederim

yok ya ben garantili isterim bi de zaten ********** pek güvenilmiyor, zaten burdaki yerlere mail attım şimdi bayram ama heralde bayramdan sonra cwp gelir, soona ordan gider alırım... çokk teşekürler yardımlarınız için...

rio scainning laser kullanan arkadaşın yorumlarını merakla bekliyoruz...

bu arada bir site de epilla nın henüz fda onayı alma aşamasında olduğu yazıyor..
fakat rio almış...
rio laserin scaining dışında küçük başlıklı bir alt modeli var sanırım o türkiyede satışta

evet eski modeli satışda türkiyede ama o modelin epiladan farkı yok kıllarla tek tek uğraşmanız gerekiyor ama yeni modelinde büyük bir alanı tek seferde yapmanız mümkün youtube sitesinde yeni modelin uygulama videosunu izleyip fikir edinebilirsiniz bence epilaya nazaran kullanımı son derece rahat bir cihaz

canim rio'da diode lazer kullaniyor bu yuzden sorun olmaz ama yuz icin rionun agiz kismi biraz buyuk gibi gozukuyor eger ayni cihazdan bahsediyorsak.

ama şu kadının banyoda koluna yaptığı video da aletin başlığı çok büyük her tarafa ışık veriyo ama asıl etkilediği alan küçük bi kare bööyle kolunda iz çıkıyodu yaaa... yani o yüze uygulanabilcek seviyede bence...
yani en fazla 1cm*1cm lk br kare...

tülaycım senin rionun laser etki alanını santimetre cinsinden belirtebilirmisin a.s
buarada senden gelecek haberi heyecanla bekliyorum yerimseniben

fda onayı olmadığını türkiye yetkili satıcısının sayfasında okudum..kendi ürünlerini kötülemezler sanırım ..damla sağlık

SORU: Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi FDA tarafından onaylanmış mıdır?

CEVAP: FDA kurumu Lazer ile Kalıcı Tüy Azaltılması uygulamasına sahip birçok lazeri onaylamış, birçoğu da onay aşamasındadır. Sonuçlar kişiden kişiye değişiklik gösterdiği gibi, en pahalı ve bilinen lazer ile uygulamalarda dahi başarı oranı kişiye ve uygulamanın süresine göre değişmektedir.

sonuçları beklemek konusunda hemfikiriz..olumlu yorumlar ve olumsuz yorumlar mevcut bende gördüm

Merhaba;
Konu "evde kullanılan lazer cihazı" bu cihaz epila ya da rio ya da çıkan herhangi bir marka olabilir.
Bu konu altında sadece bu cihazı kullanan, memnun kalan kalmayan almayı düşünen...vs arkadaşlarımızla fikirlerimizi paylaşalım.
Kimseyi buradan sağlıklı olup olmadığı konusunda ikna edemeyeceğiniz gibi bu ikna etme çabasının da size bir faydası olmayacaktır diye düşünüyorum.Bu yüzden satıcı şirketlerin isimlerinin paylaşmayınız.Herkes ürünü alırken mutlaka kişisel araştırmasını yapacaktır.
Teşekkürler.

Bu Konuyu Ve Deneyimleyimizi Paylaşirken En önemli Unsur Fda Onayi Bence Ve Ben Bu Konuyu Anlamak Için Arkadaş Tarafindan Ikna Edilmek Istedim...

Lala Oki Ikna Oldum Teşekkürler..

tülaycım seni online yakalayamıyorum sana ÖM göndereceğim ama ÖM ayarların kapalı açabilirmisin :utangac:
tabi istiyorsan a.s a.s

benim aldığım kesinlikle yeni modeli iyie araştırıp aldım ve yaklaşık 7 ila 8 cm2 lik bir alana etki ediyor benim tüylerim kalın ve siyah olduğu içinde çok iyi sonuç alıyorum şuana kadar

lala1 bahçesi rio scanning laser yazıp google da ingilizce arat firmanın kendi sitesi açılıyor burda versem linki mesaj silinir sanırım orada eski ve yeni modeli yanyana var görürsün new product diye solda görünen cihaz yenisi

Back