• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Evde Kullanabileceğimiz Laser Cihazi Paylasim Alani

hayatım yazıma dikkat edersen ingilterede tanıdığın varsa dedim ona aldırırsın oda gelirken getirir yada bir arkadaşı ile sana yolar firma ücretsiz kargo ile gönderiyor demedim dikkat edersen :))

Ya bu cok guzel bisey eger cidden yok edebiliyosa,ama simdi kararsiz kaldim 2'si arasinda.lala1bahcesi canim senin yazilarin bana umit veriyo cok bilgi sahibisin bu konu hakkinda acaba sen daha cok hangisini tavsiye ediyorsun? Yanilmiyosam arkadasinda rio laser vardi, oda memnunmu? Ve bu cihazlari illa nettenmi ismarlamamiz gerekiiyor? Ben gorupde almak istiyorum aslinda.
Netten biraz arastirdim hollandada varmi satiliyormu fln diye hic bi bilgiye ulasamadim..Umarim yardimci olursun sana simdiden cok tessekurler

hayatım yazıma dikkat edersen ingilterede tanıdığın varsa dedim ona aldırırsın oda gelirken getirir yada bir arkadaşı ile sana yolar firma ücretsiz kargo ile gönderiyor demedim dikkat edersen :))

merhaba,
rio şu anda türkiyede yok değilmi?sadece londradamı var.kusura bakma böyle pat diye sordum 3-4 sayfa okudum anladığım kadarı ile rio epiladan daha fazla kıl köküne etki ettiğinden daha kısa sürede işlemler bitiyor değilmi...

egem maalesefki haklısın şuanda Türkiyede rionun scanner laser modeli yok diğer modeli var oda epilanınki gibi tek tek tüye uygulama gerektiriyor
uygulama süresini kısaltacağı doğru ama seans sayısında bence değişim olmaz

egem maalesefki haklısın şuanda Türkiyede rionun scanner laser modeli yok diğer modeli var oda epilanınki gibi tek tek tüye uygulama gerektiriyor
uygulama süresini kısaltacağı doğru ama seans sayısında bence değişim olmaz

sağol canım gelecekmiş değilmi?çünkü rio benim gibi çalışan vede bebeği olanlar için daha ideal gibi ben hayatta tek tek uğraşacak kadar vakit ayıramam 1 sene sürsün seanslar önemli değilde ayıracak zaman çok önemli canım.
sen kullanıyprmusun peki?epila yani

epila kullanıyorum ama yeni başladım sayılır 1ay oldu daha ve gerçekten ben çileden çıkıyorum şimdilik sadece yüz bölgeme uyguluyorum evde yalnız kalamadığım için kolaltı seanslarımı bırakmak zorunda kaldım çünkü 1kol altı enaz 1.5saat sürüyodu boynum kopacaktı nerdeyse yani yardımcı uygulama gönüllüsü yoksa epila işkence gibi hoş her hafta gönüllüyü nerden bulacaksın yani ben umutla rioyu bekliyorum umarım bian önce alabilirim

etomidate canım tek tek uygulamana gerek yok. ben de kol altlarımı yüzümü ve genitali yapıyorum. bakmadan da işlem yapabilirsin hem lazeri kıl kökleri emdikleri için bakman gerekmiyor ve 3 kıl filan lazeri görüyor nerdeyse. seninki tektek 1.5 saat sürdügüne göre tüylerin yogun olmalı. bu daha iyi bir defada cok kıl lazeri emebilir. lalaı1in de bana tavsiyesi böyle olmustu. okursan o da 1cm aralıklarla lazeri uygulamamızın yeterli olacagını söylemişti. yani milim milim ilerlemene gerek yok. bi de benim dedigim gibi dene. mesela ben gögse de uyguluyorum tabi orda tek tük oldugu için ayrı ayrı ugrasıyorum ve cok vaktimi alıyor hatta yanıyor da. ama acıkcası bu sekilde gögüste cok sonuc alamadım. ama kol altlarım gayet iyi sonuc veriyor. bir de bu yolu dene bakalım.. kolay gelsin

serapycim ondada nereye yaptığımı anlayamıyorum sanki tüy lazeri almamış gibi uzamaya devam ediyo benimde canım sıkılıyo jilet ile kısaltmam gerekiyo

valla haklıymışsınız iki kolumun altını bitirmem 45dkmı almadı bu çizme yöntemi hoşuma gitti
buarada tüyler yanmasın diye çok uğraşıyorum sadece köklerine tutuyorum kullanımkılavuzunda dediği gibi tüye değil köküne tutuyorum daha hızlı sonuc alabilirim umarım

tüylerim inceliyor ama uzadıkları için yine jiletlemek zorunda kalıyorum bir bakıyorum ki bir kısmı tekrar kalınlasmıslar sinir oluyorum ya işin yoksa onlarla bastan ugraş

valla haklıymışsınız iki kolumun altını bitirmem 45dkmı almadı bu çizme yöntemi hoşuma gitti
buarada tüyler yanmasın diye çok uğraşıyorum sadece köklerine tutuyorum kullanımkılavuzunda dediği gibi tüye değil köküne tutuyorum daha hızlı sonuc alabilirim umarım

etomidate tüye değil köküne tutuyorum demişsin ama zaten tüyün olduğu yer kökü değilmi? yani tam tüyün çıktığı yere tutmayacakmıyız? başka bir yere mi tutucaz??:uhm:

tüyün deri yüzeyine çıktığı yerin 0.5mm yanında kökü olan yere tutuyorum cildim beyaz olduğu için kökü laseri yine alıyor

lalacım sende olmasan valla moralim cok bozuluyor 4 ayı gecti herhalde aynı yerlerde ugrasmaktan gına geldi.. sadece kol altlarımdan memnunum neyse uygulamaya devam.. zaten genitale evde fırsat bulup yapamıyorum cok da acıyor

ay valla çok güzel moral veriyorsun sağol
umarım faydasını görürüz epilanın bian önce zaten seanslar yazı buluyo bari yazın rahat gezeyim dimi

lalanınki ne güzel bitiyor benimkiler de yavaslıyor cıkmıyor bazen ohh bitti diyorum bir bakmısım yine uzamıslar anlamıyorum ki ne iş

aslında süreyi ay olarak belirtmişler ama bu süre içerisinde kaç kere uygulama yaptıklarını belirtmemişler haftada 1mi 2mi 3mü onu bari bilsek seans sayısınada bakarız

e ben uygulama yaptıktan sonra eğer tüyleri yakarak yapmadıysam dökülme falan olmuyo hergünmü yapacam ozaman

Back