Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben başlayalı 1 ayı geçti ama bugüne kadar gördüğüm kadarıyla kıllarım hiç dökülmedi, uzadıkça jiletliyorum, epilasyon makinamı elime almayalı çoook oldu, epilayı da elimden bırakacağım günler gelecek inşallah.
Lala.. Özel mesajla da çok soru sordum ya kusura bakma lütfen.. Epila ile tüyleri yakarken doğrudan köke tuttuğumda bazen sanki hiç yanmıyor gibi..tüyün/kılın çıkış yönünde tuttuğumda ise yanıyor..epilayı tüylerin çıkış yönünde mi tutmalı yoksa sadece köke etkimesi (ama benim acı v yanma hissetmemem) normal mi? bi de bi gün yakıyorum..ertesi gün bakıyorum yine biraz uzamışlar..yanlış yaptığım 1şey mi var?
Burdayım,uygulamalara devam ediorum... Bacaklarımdaki tüyler bayaa azaldı,birde inceldikleri için az görünüyorlar:))) Bu beni çok mutlu ediyor.. Sizlerin son drumu nedir??? İii geceler...
BEN DETAYLICA ARŞTIRDIM BÖYLE Bİ ALET VAR HEÖDE OLDUKÇA GÜVENİLİR İNGİLTEREDEN İTAL TÜM VÜCUDA UYGULANABİLİYOR LAZERLE EPİLASYON YAPAN MERKEZLERDE KULLANILAN ALETLERLE HEMEN HEMEN AYNI ...
valla senin adına sevindim ben hala almayı planlıyorum ama uygun fiyat olmuyor gümrükten korkuyorum birazda Türkiyye gelene kadar ben bayaa beklemek zorunda kalacak gibiyim
bende bir ara almayı düşünmüştüm hatta yurt dışından getirtecektim ucuz diye ama bir baskasından gördüm ki gücü çok zayıf ayrıca kıl köklerine tek tek tutmak gerekiyor uzun vadede işe yarıyor mu bilmem ama kullanımı cok zor.sabır iş yani.
Rionun Lahr Laser Modeli şuan Türkiyede satışa sunulan bizim söylediğimiz Rionun Scanning Laser modeli ama eğer Rionun scanning laser modelinden görmüşsen bana özel mesaj ile bilgi verirsen sevinirim