arkadaşlar bende aldım makineyi ve bugün kullanmaya başladım Yüzüme rasgele vuruyorum her tüyü tek tek göremem ki. ama öyle yapmaya başladım inşallah memnun kalırım.
lale1bahcesi size bir kaç sorum var çünkü anladığım kadarıyla bu ürünü en çok siz kullanıyorsunuz bende hafta sonu bu ürünü aldım daha kullanmaya başlamadım sadece denemeler yaptım bir kaç kıl üzerinde
birinci sorum:cihazdan bir ses geliyorya o ne anlama geliyor
ikinci sorum:bazı kılları yakıyor bazılarına hiç bir etki yapmıyor niçin acaba kılın üzerine mi tutmak gerekir birde en fazla bir kıla ne kadar tutmak gerekir fazla tutarsak zararı olurmu? sana zahmet cevaplarsan sevinirim en kısa sürede başlayıp sizin kervana katılmak istiyorum şimdiden teşekkürler...
lale1bahcesi cevabın için teşekkürler a.s.peki kıl kökünün lazeri almasını nasıl anlıcaz ben kıllar yandığı zaman kökün lazeri aldığını biliyordum fisfisfis
zorluzorro nerelerdesin? ben senin ne durumda olduğunu merak ediyorum,sen de ilk alanlardansın ya oyüzden. ben bu ürünü alalı kısa bir süre oldu ama düzenli olarak kullanıyorum, henüz bi yorum yapamayacağım. ama yorumlarınızı okudukça ümitleniyorum. kullanan kızlara bol bol sabırlar diliyorum.
ben de lazerli epilasyona başladım...ama maliyet oldukça yüksek ..evde bu işi yapabileceğimi düşündüm ve internette araştırdım..
epila dan daha kullanışlı epilasyon aletleri mevcut..The Rio Laser Hair Removal
bu türkiyeye henüz geldi bir kaç sitede satışa sunulmuş...
fakat bunun bir üst modeli yutdışında mevcut sitesinden almak için işlem yaptım fakat sonuca henüz ulaşamadım ..ve bence en etkili alet bu...
20 kıl köküne etki ediyor...
The Rio Scanning Laser Hair Remover
299 sterlin 50 sterlinde kargo visamdam 579 ytl çektiler
fakat bir sorun çıktı neticede getirtemiyorum ama bence en kesin çözüm bu alet
yaptığım araştırmalara göre ürünün(rio scanner laser) ithalat firması Türkiyeye gelişi için bir bilgi vermiyor sanırım geldiğindede ücret bayaa pahalı olur
:1no2:
ya ınanmayın boyle seylere benım ablam yakın bır arkadasım amerıkada yasıyor buraya geldıkce lazer yaptırıyor oyle bı sey olsa delımı bu ınsanlar dunya paralara lazer yaptırsınlar.onların hepsı kandırmaca ınanmayın gıdın ıyı bır yer bulup ıgnelı yada lazer yaptırın ben cok memnunum tavsıye ederım.yeterkı uzman ıyı olsun ben bana yapan kısıyle hala gorusuyorum.1 saat suruyodu her seans dost olduk sohbet ederken vakıt nasıl gecıyor anlamıyorsunuz ısresen telını verırım gıder gorusursun
canım sende bi yönde hakılın ama bizim okadar paramız olsa zaten bu işkenceleri çekmezdik
daha önce 1seans gidebildim lasere bacak için 700YTL(1200 normalde burda sağlıkçı indirimi ile böyle oldu) ödemek zorunda kaldım söylesene ben bu şekilde nasıl devam edebilirim
ayrıca burda öyle çok yerde yapılmıyor yapılan yerler yoğun net bir saat istiyor randevu olmadan gidemiyorsun ben daha önce işte çalışırken mesai saatim belli olmadığı için seansa giderken resmen çile çekiyordum şimdi bu epila denilen aletten aldım bi koltukaltı için bile 45dk uğraşıyorum enaz ama içim rahat nezaman istersem uygulama fırsatım var :dance: çok yoruluyorum ama bence değiyor
kızlar hostes arkadaşıma ingiltereden The Rio Scanning Laser Hair Remover
lazerden getirttim bana yılbaşı indirimlerine rastladığı için 249 dolara maloldu dün gece ilk defa kullandım gerçekten epilaya nazaran daha büyük bir alana uygulama yapma şansınız var ve kullanımı çok daha kolay tüm vücudumda kullanmaya başlayacağım ilk fırsatta yurtdışında takını olanlar daha uygun fiyata alabilir herkese tavsiye ederim
tülaycıgım hayırlı olsun cok merak ediyorum memnun kalacak mısın acaba.. bir siteden sordum garantisini temin edemedigimiz için getirmiyoruz dediler ama istersek 900 liraymış.. uff cok pahalı.. tülaycım sen kullan bakalım umarım memnun kalırsın..
hayırlı olsun umarım memnun kalırsın
bende bir siteden alıyordum nerdeyse ama kredi kartım bitürlü onay vermedi özel bi numara istiyorlar bende ingilizce pek bilmediğimden olsa gerek alamadım benimkide ucuz olacaktı 204euro ama maalesef alamadım ingilizcesi iyi olan bi arkadaş bana yardım ederse belki alabilirim :çok üzgünüm:
sağolun arkadaşlar dün akşamda bacaklarıma uygulama yaptım kullanımı gerçekten çok kolay epiladaki gibi tek tek kıllarla uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz imkanı olanlara tavsiye ederim getirtme imkanı olan arkadaşlara maliyeti hemen hemen epila ile aynı rakama geliyor tavsiye ederim