Lazer Epilasyon Evde Kullanabileceğimiz Laser Cihazi Paylasim Alani

Kızlar epilamı aldım ve açıkçası çok şaşırdım:) bu küçücük şey nasıl oluyor da salonlardaki o büyük cihazlar kadar etkili olabiliyor anlayamıyorum.
İlk defa bugün kullandım.tüyler catır çatır ses çıkara çıkara yandı ve köküne kadar işlediğini hissettim. bazı arkadaşlar uyguladıklarını ama hiçbir fark olmadığını tüylerin bir hafta sonra bile dökülmediğini söylemişlerdi. Tüylerin dökülmesine gerek bile kalmıyor zaten yanıp gidiyor. bu daha ilk deneme elbette etkili olup olmadığı zamanla belli olur. ama salonlarda uygulanan ve olumlu etkisini gördüğüm lazerlerden pek de farklı değil gibi görünüyor. sadece tek tek uğraşmak zorunda olmak çok zahmetli.
Ben şöyle düşünüyorum.Eğer uygularken acı hissediyorsanız lazer köküne kadar işlemiştir.bu durumda tüyler kalsa bile, bir süre sonra dökülecektir endişe etmeyin.
eğer rio scanning de epila kadar etkili ve bölgesel uygulama yapılabiliyorsa, çok daha avantajlı olacağını düşünüyorum.
ben daha ilk kullanmada etkili olduğunu yazdım ama yine de zamana bırakmak gerek.belki de tüylerin yanması ve köklerine kadar acı hissetmek beni yanıltmıştır bilemiyorum.

Eskiden bu estetik merkezlerinde lazerler ilk çıktığı zamanlar düşünmüştüm neden evde kullanabileceğimiz lazer aletleri olmasın diye işte artık varlar şimdi de en etkili üst modelleri çıkıyo çıkacak gerçekten çok sevindirici

puhacım epilanı kullandığında kıl diplerinde kabuk ve yaralar oluştuğunu söylemiştin. aynı durumdayım, beyaz ten ve siyah kıllara sahip olduğum halde.en yüksek ayarda kullanıyorum.6gün oldu. bazı kıllar yanıp yokoldu, bazıları hala duruyor.işlem yaptığımda onların da yandıklarını gözlemlemiştim.hala dökülmediler ama umutluyum.çünkü salonda yaptırdığımda aynı şekilde kalıyordu ve yaklaşık 20gün sonra kendi kendine dökülmese de elimle tuttuğumda dökülüyorlardı.6gün boyunca bir kez işlem yaptığım kıla tekrar yapmadım.dibindeki yaralar iyileşene kadar yapmayı düşünmüyorum.
doktorum bana bepantene ismindeki bir kremi önermişti.ama kullanmaya hiç ihtiyacım olmamıştı çünkü 2gün sonra yaralar iyileşiyordu. epila kullandığımda aynı şekilde olmadı.yaralarım 6gün geçmesine rağmen iyileşmedi.bugün bepantenimi aldım. inşallah olumlu etkisini görürüm.
ayrıca doktorum 24saat süreyle işlem yapılan yere su değdirmememi söylemişti. o zaman buna özellikle dikkat etmiştim. epila kullandığımda bunu önemsemedim.talimatların içinde yazmıyordu çünkü.acaba yaraların iyileşmemesinin sebebi bu mu bilemiyorum.
sen ne alemdesin?
eğer epila işe yararsa rio scanning almayı düşünüyorum. yaramazsa yine salona devam etmek en akıllıcası olacak.

Epilada tüyler dökülmüyor arkadaşlar,herkes bunu bekliyor ama dökülme olmuyor... 11 Ay kullandım dökülme diye birşey yooookkkk!!! jiletle alınmış gibi her zaman diplerinde siyah noktalar bulunuyor,bu zaman içinde kişiden kişiye değişen bir incelmeyle zamanla yok oluyor-muş... Ama bende incelmeden başka hiçbir değişiklik olmadı.. Ve 11 ay sonunda kullanmayı bıraktım.. beklentisi olan herkese sabırlar,geniş zamanlar ve bol şans dilerim..:enbuyukkk:

cok kararsız kaldım arkadaslar valla
bazınız iyi demissiniz bazınız hic ise yaramıyor demissiniz
rio mu daha iyi epilamı
almayı düsünüyorum ama yorumlar okdr farkliki cesaret edemiyorum :)

almayı dusunuyorum epiladan ama memnun olmayanların yorumları vazgecmeme neden olacak gibi.Bi de baby05 yaralardan kabuklardan bahsetmis.Umarım cabuk iyilesir,sorun yasamazsın.İse yarayıp yaramadıgı ile ilgili yeni yorumlarını takip edicem.

arkadaşlar rio scanning epilasyon cihazını kullanan varmı fiyatı hakkında bilginiz varmı ve nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar bu ürün hepsiburdada da satılıyor memnun olanlar var ama ben merkeze gidiyorum ileride küçük bölgeler için düşünebilirim belki

Geçen haftalarda zorluzorro'nun mesajini okuduktan sonra epila uyguladigim bolgedeki tuyleri aldim ve epilaya bi sure ara verdim..Tuylerde cok az bir azalma ve yer yer zayiflama mevcut olmakla birlikte tuyler eskisi gibi cikti ve hatta daha zayif olan tuylerde de epila uyguladigimdan su an onlar d kalinlasmis durumda. Benim baya bi umudum kirildi.icimden epilayi yeniden elime almak bile gelmiyor..
Yara izlerim icin de epilayi kullanrken surekli krem kullaniyordum.Hafif kirmiziliklar var yine de ama zamanla gececek gibiler ins.
Koltuk altim icin zaten lazer merkezine gidiyorum ama gogs bolgem icin gitmek benim icin cok utanc verici bi durum.senağlama Ama boyle devam ederse baska carem kalmayacak..

ben epiladan umudumu çoktan kestim ve kendilerini tozlanmak üzere rafa kaldırdım. bende çok umutlanmıştım, kimseye bir yerlerimi açmadan ne güzel evde kendim halledicem sanmıştım. uğraşırken harcadığım vakite yazık. lale1bahçesi bu üründen çok memnun olduğunu kıllarının artık çıkmadığını söylemişti. ben kendilerini takip ederek umutlanmıştım. kendileri de artık kk da yok zannedersem. bizlerin yanılmasına sebep olduğu için kendisine çoooooooooooooookkkkkkkk kızgınım. ayrıca verdiğim paraya da çok acıyorum. klava:
kızlar boşuna ümitlenmeyin kıllar en fazla inceliyo, paranıza yazık, benden söylemesi.
artık sir ağdaya geçtim, epilasyon aletinide artık görmek istemiyorum, batık dolu bacaklarım çünkü. maddi yönden rahatladığım zaman bir uzmana gidip lazer yaptırmayı düşünüyorum.
tercih sizin. :enbuyukkk:

canım bende aldım bu aleti ama bi yararını göremedim şimdilk.. düzenli kullanırsam belki görürüm. ama çok zaman alıyoo. benimde o kadar zamanım yok bance almayın derim.. gidin adam akıllı salona sonucu hiç olmasa anında görün :)

ben bikini bölgesi için bu aleti düşünüyorum diğer yerlerime ağda yaptığım için karınca yumurtası yağı kullanıyorum...ama bikini jilet olduğu için tek çare lazer...onu da başkasına yaptırmak istemiyorum..şimdi bu aleti bu bölgede kullanmak mantıklımı ve işe yararmı? acı yanma oluyormu? dayanabilirmiyim acısına?

almayı düşünüyordum çokta hevesliydim ama yazılanları okuyunca vazgeçtim. Bir arkadaş 11 ay kullanıp faydasını görmediğini bıraktığını yazmış iyice soğudum. Tecrübelerini paylaşan herkese teşekkürler

Bende almayı dusunuyorum yalnız bu ciltteki yanmalar ve yaralar daha sonra cilt kanserine yol acabilirmi acaba?bir bilen varsa aydınlatırsa sevinirim

Kızlar valla en iyisi ne mi
gidelim epilasyon merkezlerine onlara yaptıralım bu ne ya yazık valla hadi verdik 500-700'u. bak bazılarımız sonuc alamamış bile
gecen acelem vardı jiletle bacagı öylece aldım canım sıkıla sıkıla dışarıda da bizimkiler bekliyordu ani bi iş çıkmıştı. şimdi kara kara çıkmaya basladılar daha sık hemde. illet varya tamm illett. Ben arastırmayı seviyorum zaten bol vaktim de var. google'dan tum forumlara bakacam yakınlarıma soracam siz de sorun. belki uygun fiyata yapan epila merkezleri buluruz da rahat ederiz. yoksa böyle eve almakla yok ya olmuyo

Genital bölgeye uygulanamıycaksa niye alalım ki? saçmalık...

arkadaşlar yazdığınız tüm yorumları okudum aylardır lazere gidiyorum çok memnunum fakat 1 ay gitmedim o arada şehir dışına cıktım mecbur elimle kopardım ama genede eskisi gibi cıkmadı neyse asıl söylemek istediğim şu tv de bu cihazın reklamını görmüssünüzdür orada şöyle bir saçmalık mutlaka farketmişsinizdir havuz başında lazer yapılıyor böyle saçmalık görmedim bilirsinizki lazer sonrası en az 3 gün leke olmaması için güneşe çıkılmamalı uzmanın söyledigi bu ben lazerden sonra evime dönerken çeneme bant takıyordum düşünün reklamı gördüm yani ne diyeceğimi bilemiyorum tabii herkesin kendi kararı ama benim fikrim tamam böyle bir chaz çıkmış ucuz kolaymısta ama önemli olan sonuç ben güvenmiyorum şahsen bir arkasımız da yazmış çin malıymış iadesi yokmuş byle riskli bir cihazda nede olabilecekler gçze alınmıor ne olursa aolsun kullanıcı hatası süsü verilecek yalanmı lütfen almadan bir kez daha düşünün ben uzmanıma sordum sakın dedi o ile ne kadar dikkatli yapıyor üstelik onlar kendi cihazlarını 65.000 euroya almışlar o zaman onlarda bundan 20 tane alırdı satardı müsteriye valla her seansıma 40 ytl veriyorm 6 seans gittim kılaarım çok igrençti suan cok memnunum sanıyorum tek seansım kaldı darısı sizlerin basına hoscakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…