epilayi kilin uzerin tuttun ve yanmadi. ikinci kez tuttun ve yine yanmadi. 3cu kez dusuk olarak tut ve halen bi yanma olmadiysa kili cimbizla cekebilirmisiz. ama tabi bu demek degildirki butun killari boyle agda kimi cekin. sadece uygulama yaptiin kili cimbizla cekebilirsin. bide eger yanma olmuorsa ya kil cok kisa yada cok uzun. ertesi gun dene, yada o kili jiletleyip 2 gun sonra dene.
cnm baslangicta oyle oluyor ama soyle dusun. dunyadaki butun urunlerin neticesini almak icin faydasini gormek icin ne yapmamiz gerekiyo? duzenli ve dogru kullanmamiz gerekiyo.
ee simdi sen dogru kullaniorsun, geriye ne kaldi? duzen. buda tamamen senin elinde olan bir sey cnm. bu yuzden sen gercekten bu killardan kurtulmak istiyorsan surda yaza kadar duzenli bi sekilde kullansan, yazin cok rahat edeceksin inan.
yani bunun baska bir cozumu yok cnm. ya agda jilet, yada guzellik merkezlerine gitcez ordada bir suru para harcicaz. bence sen umitsizlesme. bak benim killarim yok oldu, ara sira tek tuk cikanlari epilaliyorum ve olay bitiyor. butun urunlerde boyle dusun cnm, umitli ol, inancli ol ve unutma hersey senin isteginde :)
anlaşılan bu rıo laser konusu burda kapandı.zaten yaz geldi.artık sezon sonunda deneyimleri öğreniriz.sipariş vermek için nerdeyse bir aydır araştırıyorum ama kullanan kimseyle konuşamadım.
Ben biraz hayal kırıklığı yaşıyor gibiyim.epilayı öncelikle daha küçük bir alanda denemek adına göğüs bölgemdeki tek tük ama siyah kılları tercih ettim.düzenli kullanımla bir ay doldu.lakin bir incelme söz konusu değil+yaktığım kıl köklerinn dibinde yara oluştu.hep high'da kullandığım için olabileceğini düşünüyorum fakat diğer türlü kıl kökünü yaktığını hissetmiyorum.kıllardan kurtulmaya çalışırken bir de yara izleriyle uğraşmayayım.görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.:a015:
serapcım gogus bolgesı derken nereyı kastedıyorsun uclarda azcık koyu tuyler oluyor onlar mı?ama o gogsun ucundakı bolge daha koyu oldugu ıcın lazer degmese ıyı olur dıye duymustumarkadaslar ben yüzümdeki uygulamayı kestim yüzde cok etkili olmadıgını gördüm cünkü... lazer siyah kıllarda daha etkili... puhacım hiç üzülme ben nerdeyse 5 aydır gögsüme uyguluyorum benim de 3 ay filan cok acım oldu.. hatta geceleri bile yatırmıyordu o derece acıyordu ama kökler zayıfladıkca artık acım yok hatta sag gögsümde 1-2 tane kaldı ama soldakinde hala var..
Arkadaşlar bazı tüylerin kökü beyaz oluyor.dış taraftan siyah görünse bile kökü beyaz olduğu için köküne hiçbir etkisi olmuyor. sadece kökü siyah olanlara etkisi olur.
puha bırsey sormak ıstıyorum ten rengın nedır acaba?
eger esmer yada bugday tenlıysen hıgh sana dokunmus olabılır
ben beyaz tenlıyım ve en yuksek derecede uygulama yaptırabılıyorum
hıc yara vs olmuyor ,makınanın gucunu son raddede acabılıyorlar salonda
ama esmer arkadaslarımın hep sısme ve yaralar olusuyor daha dusuk dozlarda bıle
acaba bu epılada da boyle mı yoksa salon uygulamalarına has bır durum mu?
ben de aldım henuz epılam gelmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?