Lazer Epilasyon Evde Kullanabileceğimiz Laser Cihazi Paylasim Alani

Silk'n FDA onaylı lazer epilasyon aletini alan ve kullanan varmı?

Hepsiburada'da indirimde şuan..

kullanıpta sonuç alan hiç yok mu?

o kadar paraya bence değmez bir merkezde uzman kontrolünde yaptırmak en doğru olanı diğer türlü zaten herkes zaman ve sabırdan bahsetmiş belki ince tüylüler sonuç alabilir ama esmer tüyler için aynı şey söylenemez bir tanıdğım 2 seans kullandı şimdi eline dahi almıyor(bildiğim kadarıyla 800 bine mal oldu cihaz hala borcunu özdüyo ) şimdi o da benimle beraber alexe geri döndü sayemde :76::76:

siz evde lazer yaptirmanin kötü oldugunu o kadar israrala savunuyorsunuz ki ben de tam tersi sizin güzellik merkezniz var da müsterileriniz evde lazere yönelmesinler diye bunlari yazdiginizi dsündüm. ben evde kullanilabilen lazer aletleri oldugunu biliyorum. daha önce kullananlarin yorumlari okumak icin girdim ama sizin yazilariniz daha cok gözüme batti. hala tecrübesi olanlardan yorum bekliorum. ayrica insalarin rahati icin hersey düsünülen su dünya da neden olmasin'???

evet bende avrupa da yasiorum ve bu aletten almayi düsünüorum, neyse ki avrupa Türkiye gibi degil memnun kalmadiginiz ürünü kolayca geri verebiliyorsunuz

bende alacaktım ama geri döndüm,biraz araştırma yapıp kullananların yazılarını okuyunca olumsuz yorumları görünce vazgeçtim.sanırım lazere gideceğim güzellik merkezine.

Merhaba arkadaşlar. uzun zaman oldu yazamadım. ne kadar oldu hatırlamıyorum şu epilayı alalı. moralimi fena bozdu. almaz olsaydım. işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum çünkü kullanamadım. cilt yüzeyindeki tüyleri, kılları yakıyor ve yananlar cilde ulaştığında cilt yüzeyinde yara oluşturuyor. bende böyle oldu en azından. tüylerin köküne ulaştı mı bilmiorum çünkü 3.yü deneyemedim. yaraların iyileşmesi zaman aldı. 2.denemede de yara oluşunca vazgeçtim. aynı yerde sürekli yara olursa iz kalabilir. epila tozlu raflarda duruyor. keşke ona vereceğim parayla bir seanslık alexandrite lazer yaptırsaydım diyorum. bence kesinlikle almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…