• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Evde Kullanabileceğimiz Laser Cihazi Paylasim Alani

lalacım benim tüyler hiç yanmıyo yani cımbızla alsam tekrar güclenmez mi.. ben bu cımbızla alma konusunda bişe anlamadım

epilayi kilin uzerin tuttun ve yanmadi. ikinci kez tuttun ve yine yanmadi. 3cu kez dusuk olarak tut ve halen bi yanma olmadiysa kili cimbizla cekebilirmisiz. ama tabi bu demek degildirki butun killari boyle agda kimi cekin. sadece uygulama yaptiin kili cimbizla cekebilirsin. bide eger yanma olmuorsa ya kil cok kisa yada cok uzun. ertesi gun dene, yada o kili jiletleyip 2 gun sonra dene.

benım kıllarımın hepsı catur cutur yanıyo ama kabukta tutmuyo ama ben cok umıtsızım yaaa

cnm baslangicta oyle oluyor ama soyle dusun. dunyadaki butun urunlerin neticesini almak icin faydasini gormek icin ne yapmamiz gerekiyo? duzenli ve dogru kullanmamiz gerekiyo.

ee simdi sen dogru kullaniorsun, geriye ne kaldi? duzen. buda tamamen senin elinde olan bir sey cnm. bu yuzden sen gercekten bu killardan kurtulmak istiyorsan surda yaza kadar duzenli bi sekilde kullansan, yazin cok rahat edeceksin inan.

yani bunun baska bir cozumu yok cnm. ya agda jilet, yada guzellik merkezlerine gitcez ordada bir suru para harcicaz. bence sen umitsizlesme. bak benim killarim yok oldu, ara sira tek tuk cikanlari epilaliyorum ve olay bitiyor. butun urunlerde boyle dusun cnm, umitli ol, inancli ol ve unutma hersey senin isteginde :)

:)) valla bolumlerı okudukca bıraz duzeldım aylarca kullanıp faydasını gormeyen yok bu cok guzel tesekkur ederım destegınız ıcın :))

merhaba ben yeni üye oldum ama laser ep. konusundaki yazıların hepsini okudum.rio scannıng laser alanlar sonuçları nereye yazıyorlar

anlaşılan bu rıo laser konusu burda kapandı.zaten yaz geldi.artık sezon sonunda deneyimleri öğreniriz.sipariş vermek için nerdeyse bir aydır araştırıyorum ama kullanan kimseyle konuşamadım.

anlaşılan bu rıo laser konusu burda kapandı.zaten yaz geldi.artık sezon sonunda deneyimleri öğreniriz.sipariş vermek için nerdeyse bir aydır araştırıyorum ama kullanan kimseyle konuşamadım.

canım oncekı sayfaları ıncelersen kullananlarım yorumlarını bulabılırsın.

Oldukça küçük ve portatif bir alet.İnternette gördüm.Önemli olan işe yaraması.Aranızda kullanıp da memnun olan var mı?Acı veriyor mu?

pharmaceae nerdesin?hala küsmüsün?meslektaşın olarak rica ediyorum birşeyler söyle.alet türkiyeye geldi anneler gününde aldırmayı düşünüyorum.senden haber bekliyorum.

merhaba ben de yeni üye oldum.baştan sona bütün yazdıklarınızı okudum.ve bir epila da ben aldım. 322ytl. henüz gelmedi bekliyorum. önce rio scanning laser almayı düşünüyordum. yurt dışında bir sitede 199euro+40euro(ulaşım) buldum. almaya çalıştım ama sayfada oluşan bir hatadan dolayı alamadım.gümrükte sorun olur mu endişesi de vardı tabi.sonra vazgeçtim.Tükiye'den epila ısmarladım.yine de rio scanning olan daha iyidir diye düşünüyorum.
lazer konusunda iyice tecrübem var. diode, alexandrite ve fotolazer denedim güzellik salonlarında.ve gerçekten çok büyük etkisini gördüm. üçü de çok güzel etki ediyor. 2seansta tamamen kaybolan tüylerim oldu. maddi imkansızlıklardan dolayı devam edemedim.
bakalım bir de epilayı denemek istiyorum.nasıl olacak.burada anlattıklarınıza bakılırsa etkili görünüyor.

Ben biraz hayal kırıklığı yaşıyor gibiyim.epilayı öncelikle daha küçük bir alanda denemek adına göğüs bölgemdeki tek tük ama siyah kılları tercih ettim.düzenli kullanımla bir ay doldu.lakin bir incelme söz konusu değil+yaktığım kıl köklerinn dibinde yara oluştu.hep high'da kullandığım için olabileceğini düşünüyorum fakat diğer türlü kıl kökünü yaktığını hissetmiyorum.kıllardan kurtulmaya çalışırken bir de yara izleriyle uğraşmayayım.görüş ve tavsiyelerinizi bekliyorum.:a015:

puha bırsey sormak ıstıyorum ten rengın nedır acaba?
eger esmer yada bugday tenlıysen hıgh sana dokunmus olabılır
ben beyaz tenlıyım ve en yuksek derecede uygulama yaptırabılıyorum
hıc yara vs olmuyor ,makınanın gucunu son raddede acabılıyorlar salonda
ama esmer arkadaslarımın hep sısme ve yaralar olusuyor daha dusuk dozlarda bıle
acaba bu epılada da boyle mı yoksa salon uygulamalarına has bır durum mu?
ben de aldım henuz epılam gelmedı

arkadaslar ben yüzümdeki uygulamayı kestim yüzde cok etkili olmadıgını gördüm cünkü... lazer siyah kıllarda daha etkili... puhacım hiç üzülme ben nerdeyse 5 aydır gögsüme uyguluyorum benim de 3 ay filan cok acım oldu.. hatta geceleri bile yatırmıyordu o derece acıyordu ama kökler zayıfladıkca artık acım yok hatta sag gögsümde 1-2 tane kaldı ama soldakinde hala var..
serapcım gogus bolgesı derken nereyı kastedıyorsun uclarda azcık koyu tuyler oluyor onlar mı?ama o gogsun ucundakı bolge daha koyu oldugu ıcın lazer degmese ıyı olur dıye duymustum

Arkadaşlar bazı tüylerin kökü beyaz oluyor.dış taraftan siyah görünse bile kökü beyaz olduğu için köküne hiçbir etkisi olmuyor. sadece kökü siyah olanlara etkisi olur.

Arkadaşlar bazı tüylerin kökü beyaz oluyor.dış taraftan siyah görünse bile kökü beyaz olduğu için köküne hiçbir etkisi olmuyor. sadece kökü siyah olanlara etkisi olur.

baby valla dogru dıyorsun da o acık renk tuyler ıcın bı dermatolog bana bı urun onermıstı
benım de bı kez koluma salonda yaptırdım ıyıce renklerı acıldı
bu defa hem kolumda gorunuyorlar papa pala
hem de lazere gıtsem de cıhaz gormuyordu
kaldım palalarıma...
dr dedı kı bı spray varmıs tuye sıkıyorsun sadece tuyu boyuyormus
tenı boyamıyor ıste o kıl koyu renge boyanınca lazerı emebılıyormus
ve boylece acık renk tuyler bıle yok oluyormus koke kadar etkı ettıgı ıcın
yanı o boya tuyu boyayarak ıletkenlık saglıyordu lazer ısıgı ıcın
ancak adını unuttum artık ben epılayla yok etcem tuylerımı ınsallah
spray seklınde b boyaydı ankarada kulelı sokakta bı guzellık antı agıng merkezınde satılıyordu 150 ytl demıslerdı sok olmustum pehhh:uhm:

Neyracım koluna kullanıp tüylerin rengini açtığın ürün, şu tüy sarartıcı ürünlerden mi yoksa. Onlar başta iyi gibi geliyor ama sonradan tüyleri güçlendiriyor.
benim kafam, bahsettiğin, tüyü boyayan spraye takıldı. acaba tüy onu köküne kadar emiyor mu? çünkü köküne kadar emmiyorsa yine de bir anlamı olmaz. biraz araştırdım internetten ama bulamadım.
lazer yaptırdığım güzellik uzmanım beyaz köklerden bahsettiğinde çok üzülmüştüm. En azından bir çözümü olduğunu duymak çok güzel. Bu sprayi araştırmaya devam:) teşekkürler Neyra

kızlar bu cihazlardan hangisi en iyisi
sonuç alanlar varmı
merakımı mazur görün........:)

henüz denemedim cano.cihazın gelmesini bekliyorum.ama denediğimde sonuçları anlatırm.deneyen ve adım adım neler olduğunu anlatan arkadaşlar var burada.forumu baştan sona kadar oku bence.ben okudum ve epila almaya karar verdim.forumdaki herkese çok teşekkürler.

bende okudum tum forumu cidden cok yardimci olmussunuz arkadaslar tskler. aklima yinede bi iki soru takildi mesela salonlarda bu is bu kadar pahaliyken evde niye ucuz dedim ama en basit orneginden agda bile salonda yapilinca evde yapmanizdan daha pahali. kullanan arkadaslarda memnun kalmislar ben once bi deniycem epilayi burda cok pahalida diil sonucu eer istedigim gibi olmazsa ozmn salona gidip orda baslarim. bilgi verdiginiz icin cok tskler a.s.

puha bırsey sormak ıstıyorum ten rengın nedır acaba?
eger esmer yada bugday tenlıysen hıgh sana dokunmus olabılır
ben beyaz tenlıyım ve en yuksek derecede uygulama yaptırabılıyorum
hıc yara vs olmuyor ,makınanın gucunu son raddede acabılıyorlar salonda
ama esmer arkadaslarımın hep sısme ve yaralar olusuyor daha dusuk dozlarda bıle
acaba bu epılada da boyle mı yoksa salon uygulamalarına has bır durum mu?
ben de aldım henuz epılam gelmedı

Neyracım,esmer veya buğday tenli değilim.Ben de senin gibi beyaz tenliyim.
Peki sendeki son durum nedir?Ne zamandır,hangi bölgelerde kullanıyorsun?

Back