-
- Konu Sahibi biricik mericik
bu sekilde hayvan bakilmasini asla tasvip etmiyorum.cok da uzuluyorum ayrica.balkona kapatilan kedi kopekten hallice bir yasam olanagi sunnacaksiniz ona.sadece caniniz istediginizde sevmekle olmaz yani.benim de iki kedim var sirf onlar rahat hareket etsin diye dubleks eve tasindim simdi ev alacak olduk yine onlari dusunerek hareket ediyorum.koltuklarima cis yaptilar perdelerimi yirttilar halilarimi sandalyelerimi tirmaladilar ama kizmadim hic.Hayvan bambaska bir sey hele evde muaazzam canlarim onlar benim.ama sizin istediginiz sekilde evde olmaz hic almayin hayvanin gunahina girmeyin.
Aynen oyle.kediler kendi halinde takilir kimseye minnet etmez,kendini cani isterse sevdirir istemezse yuzune bakmaz.kili tuyu zaten en buyuk sorun.bi kere onu kabul ederek alacaksin sonra yok bu cok tuy dokuyor diye atilmaz ki.bizim siyah kiyafetlerimiz coraplarimiz hep tuy mesela.kedi de cok buyuk sorumluluk istiyor.bi heves alinip sokaga birakilan onlarca kedi olmazdi kolay olsaydi.Kopek uygun degil kedi alin daha kolay diyenlere de şaşiriyorum. Kedi var kedi var, ayrica kediler kopekler kadar kurallara tahammullu hayvanlar degiller, hele kapali kapilara asla... Komut
almak filan hak getire. Elbette neyi istemedigimi, ne soyledigimi anliyor ama cani isterse yapiyor, istemezse tersini yapiyor ve evet koltuk + perdelerim hiç saglam kalmadi daha saysam sayarim. Boyle bir kediyi konu sahibi 2 gunde sokaga firlatir.
Hem kediler cocuklarla oynamaya bayilmiyor. Yavruyken sadece hareketli oynar ama o da oyle top getir gotur seklinde degil.
2 kedim, 1 kopegim, 2 de bebeklikten cocukluga yeni yeni gecmeye calisan insan bebem var. Birlikte uyuyorlar, sariliyorlar, kucaklarinda tasimaya calisiyorlar, oyuncak arabalarinda arkalarina alip gezdiriyorlar ve agiz agiza uyuyorlar nerdeyse. Bunlara izin vermeyecekseniz hayvana hiz yazik etmeyin bence. Daha mutlu olabilecegi bir yuva bulabilir diye dusunuyorum (su anda kopegim yanimda koltukta bacagima yatarken bunlari yaziyorum)
Ahahahhaa ay dogur kiz valla ama hamileyken etrafindaki tuuuuuuum insanlarin kendilerini bebegin uzerinde haklari varmis gibi gorup “eeee bebek dogmadan su evdekilerden kurtul artik (evde o zaman 5 kedi 1 kopek vardi, 3 kedim vefat etti maalesefHanım hanımmm sen bize çocuk mu doğurtacaksın bu nasıl tatlı bir yuva böyle
Maşallah diyeyim öpüyorum tüm evlatlarınızı
Merhaba Hanımlar,
Çocuklar uzun zamandır evde köpek besleyelim istiyorlar. Ben de çok isterim ama bu güne kadar hiç cesaret edemedim, ya altından kalkamazsak diye hep "siz büyüyünce", "bahçeli eve çıkınca" vs deyip geçiştirdim. Kendim de çok özeniyorum, köpekleri çok seviyorum ve ama evin içinde temizlik ve bakımın altından kalkabilir miyiz diye tırsıyorum. Bu yüzden çocuklar istedikçe aslında "ayyy ben de istiyorum" demek geliyor içimden ama kendimi tutuyorum-tutuyordum:) Taki eşim sahiplendirilmek istenen çok tatlı bir köpeğin resmini gösterene kadar. Bayıldım, bayıldım ve kendimi tutamadım, çocuklardan çok "evet evet alalım" dedim, dolayısıyla çocuklar çok heveslendiler. Bir yanım köpek için heyecanlı, bir yanımda korkular. Tuvalet eğitimi olan, kısa tüylü, küçük cins köpeklerden. Köpeği gezdirme konusunda da tamamız. Tüyleri çok dökülmez sanıyordum ama dökülüyormuş. En çok tüy olayından korkuyorum. Evde iki çocuk var 4 ve 10 yaşında. Yatak odaları ve mutfak kapıları hep kapalı duracak köpek girmeyecek dedim, çocuklar tamam dediler. Yerlere terliksiz basılmayacak dedim, tamam dediler. Koltuklara bindirilmeyecek, kucağa alınmadan sevilecek oyun oynanacak dedimtamam dediler. Çalışan biriyim, her akşam süpürge yapmak zorunda mı kalacağım? Koku ile başedebilecek miyim..... Off off, yorumlarınıza ihtiyacım var hanımlar
Kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz, umarım bebeğiniz de olur, bir gün kendinizi gerçekten hazır hissettiğinizde dört bacaklı bir canınızda olur.Çocukluğumdan beri köpekler için deliren bir insanım; hatta mutlaka bir gün sahipleneceğim buna kesinlikle eminim fakat şuan bebek düşündüğüm için benim için doğru bir zaman olmadığını düşünüyorum sadece,çünkü hayvana yeteri kadar zaman ayıramamaktan, ilgilenememekten korktuğum için bunu biraz daha ileri zamana erteliyorum.
Bunu size neden söyledim çünkü bazen gerçekten sadece istemek, sevmek yetmiyor.
O hayvana annelik etmek için insanın kendini ciddi anlamda hazır hissetmesi gerekiyor. Ben çok seviyorum evet, ama sadece şuan hazır değilim, ama doğru zamanda hazır olduğum andan itibaren düşünmeden sahipleneceğim.
Ve Bence siz hazır değilsiniz benim düşüncem bu; köpek şuraya çıkmasın,buraya basmasın, kılı tüyü dökülmesin diye düşünüyorsanız zaten aynı çatı altında yaşamanız imkansız gibi birşey, aman diyeyim alıp sonra sıkılıp o hayvanın sonu sonra barınaklar olmasın lütfen iyi düşünün ☹
Senin güzelliğini yerim deyip ağzını burnunu öpeceksiniz o da bende seni annecim demek için yalayıp duracak, siz sevginizi öperek o yalayarak gösterirKöpek sosyal bir hayvan öpmeyecekseniz sevmeyecekseniz hiç almayın