- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
-
- Konu Sahibi biricik mericik
Ayy öyle doğru demişsin ki mune ablacımmmm :)Senin güzelliğini yerim deyip ağzını burnunu öpeceksiniz o da bende seni annecim demek için yalayıp duracak, siz sevginizi öperek o yalayarak gösterir
Islak ağzıyla sizi bulduğu her fırsatta yalamak için hazır bekleyen, banyo yaptıktan sonra kaçıp kendini kurutmak için evdeki bilimum halı, kilim, paspaslara sürünerek tüylerini bırakan, uykusunu alınca ben uyumuyorsam kimse uyuyamaz diye düşünüp herkesin yatağına tek tek gidip havlayarak uyandıran bir dört patili hayal edip ona göre karar vermek lazım.
O kadar yapılan yorumlardan siz de şunu anlamamışsınız , eğer sadece köpek sahiplenmek istiyorum zorlukları ve kolaylıkları hakkında yardım talep ediyorum deseydiniz yorumlar daha farklı olurdu, ama koltuğa çıkarmayacağım, odalara sokmayacağım, kucağa aldırmayacağım derseniz kusura bakmayın insanların bu şekilde cevap vermesi çok normal.Toplam 15 sayfa cevaptan anlaşılıyor ki, 12 satırlık bir mesajdan okuduğunu anlayan kadınların oranı iki elin parmaklarını geçmez... Çok üzücü gerçekten.
Evde köpek bakmanın güzelliklerini, zorluklarını, bu zorluklara uyguladıkları çözümü paylaşan herkese canı gönülden teşekkür ederim.
Ön yargıları ile gelip, okuduğunu bile anlamadan, bire bin katarak içinde ne öfkesi varsa faturasını bana kesenler, siz keşke ıslah olsanız
Yerim onu beeeeenn, benim yerime öpün kuzuyu:))) bir de yazılanlardan gördüm, salya akıtır denmiş de, bazı ırklar, ki onlarda 1-2 ırkı geçmez salya akıtıyorlardır ama genel olarak köpeklerin sıcaktan bunalıp susuz kalmadıkları sürece salya sorunu yoktur, birçok ırktan köpekle yaşadım dili dışarıda her daim salya akıtarak gezdiklerini görmedim, hava sıcak olacak ve susuz kalırlarsa çıkar o dilleri.Ayy öyle doğru demişsin ki mune ablacımmmm :)
Bizim ki uyanıyor sabah 6 da, haftanın 7 günü tabiyastığımıza çıkar tepemizde havlar ya da ağlar, sırf bizde uyanalım diye kendi uyumuyorsa asla uyutmaz.
Ama uykusu gelsin uyuyacak, rahatsız edilmeyecek bir yer elbet bulur kendine
Öperimmm ne demekkkk ablacımm :) Her gün defalarca öpüyoruz zatenYerim onu beeeeenn, benim yerime öpün kuzuyu:))) bir de yazılanlardan gördüm, salya akıtır denmiş de, bazı ırklar, ki onlarda 1-2 ırkı geçmez salya akıtıyorlardır ama genel olarak köpeklerin sıcaktan bunalıp susuz kalmadıkları sürece salya sorunu yoktur, birçok ırktan köpekle yaşadım dili dışarıda her daim salya akıtarak gezdiklerini görmedim, hava sıcak olacak ve susuz kalırlarsa çıkar o dilleri.
Konu sahibinden özür dileyerek süpürgeyi soruyorum
Zira ben kedi ile olur mu diye düşündüm atlar mı sıkışır mı vs
Bir de markasını öğrenebilir miyim
Cocujlarinizin hevesini kirmak istemem ama arkadasim gecen yil.cocuklarina kiyamadi bir kedi aldi. Temiz de bir hanim. Cok zorlaniyor kedi temiz oldugu halde. Temizligin disinda da o kadar cok.masrafi ciktiki aylik 500 u geciyordu. Iyice dusunun tasinin aldiktan sonra iade edilebilcek.bisey degil. Supurgeye kdr yenilemek laxim. Dyson animal bakin, groom diye bir aparati var.Toplam 15 sayfa cevaptan anlaşılıyor ki, 12 satırlık bir mesajdan okuduğunu anlayan kadınların oranı iki elin parmaklarını geçmez... Çok üzücü gerçekten.
Evde köpek bakmanın güzelliklerini, zorluklarını, bu zorluklara uyguladıkları çözümü paylaşan herkese canı gönülden teşekkür ederim.
Ön yargıları ile gelip, okuduğunu bile anlamadan, bire bin katarak içinde ne öfkesi varsa faturasını bana kesenler, siz keşke ıslah olsanız