- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi eSmerimSin
-
berbat haldeyim .. duygularimi, acimi anlatmam mümkün degil
hem cok utaniyorum, hem cok aci cekiyorum.
cani yandi benim yüzümden..sucu neydi ki??
ailem ve kardesim hakkinda ne yapcami sasirdim..beynim durdu.. bu benim kardesim olamaz!!
benim kardesim böyle bir insan olamazzzz!!!!
benim annem, babam böyle bir insani yetistirmis olamaz..!! böyle bir insanin arkasinda duruyor olamaz..
icimden simdi ona gitmek geciyor ama birseyler beni durduruyor..
korku degil bu.. utanc..
Vallah kardeşin seni rezil etmiş, sende aileni..berbat haldeyım, fena rezıl oldum sevdıgım ınsana karsı, sevgılıme karsı.. mario ya karsı..
gecen hazıran ayından berı tanısıyoruz, ıs arkdasım kendısı bu arada ben yurt dısında yasıyorum ve mario ısmınden de anlasıldıgı gıbı yabancı yanı türk degıl..
neyse anneme actım konuyu, hemen bıtır, aılemıze ters böyle bırsey eger devam edersen red ederım senı fln neyse bende ok bıtırdım dedım ama bıtırmedım cünkü sevıyorum, sevılıyorum, huzur buluyorum, güvenıyorum ve uzuuuuuun zaman sonra mutluyum ama cıddı anlamda mutluyum onunla.. tabı bunu ıstedıgın kadar anlat aılene, anlamıyor..
erkek kardesım var 19 yasında benden 2 yas kücük..son zamanlardakı hallerımden süpelenmıs..ve bugün takıp etmıs benı.. is cıkısı mario ile bırseyler ıcmeye gıdelım dedık, demez olaydık..
kardesım bastı kafeyı tabı bız el ele.. gözü döndü kardesımın..sevgılıme küfür ettı ve ona saldırdı..bız nerden geldık anlayamadık o derece saskın ve sokta.. cocuk kardesımı sakınlestırmeye calısıyor..kardesım dahada delırıyor..ben aralarında ..=( of berbat bır durum..
tuttu cocugu yakasından, ıttırdı, tokat atmaya calıstı tabı sevgılm engel oldu oda benım ıcın üzüldü, sakın ol aglama.. lütfen uzaklas burdan..
neyse eve gelındı, tabı kardesım benı cekıstıre cekıstıre bagıra bagıra getırdı eve..
anneme, babama bakın kızınıza cavur oglanın koynundan aldım getırdım dedı..annem caktı tokatı..babam cektı gıttı odasına..
annem bagırıyor, aglıyor..sana hakkım haram olsun..sana ben dedımm..sen ne yaptın..yazıklar olsun..senın gıbı evlat olmaz olsun..
bır yandan mario arıyor..kapının önündeyım geleyım mı, destek olayım mı ama dahada büyümesınden korkuyorum lütfen cevap ver..
yaa ben ne yapcamı sasırdım ıyıce..rezıl ettıler benı..bırde ben onları rezıl etmısım..mutlu olmamı neden ıstemıyolar anlamıyorumm..bunu aklım almıyor... kardesım nasıl böyle davranabılır..hayvanlasabılır..ne hakla?? =(
Aynen! Yani o Zadece filmlerde olur! Mutlu son yaniay aklıma bır fılım geldı sızın yazdıklarınızı okuyunca alman bır erkekle turk kızı aylının askını anlatan guzel bır fılmdıaylının aılesı alman damadı ıstemedıler baslarda neler neler yaptılar ayırmak ıcın ama askın onune gecemedıler sonunda ask kazandı eger gercekten karsındakı ınsana ınanıyorsan sonuna kadar mucadelenı ver derım umarım sızın sonda mutlu son olur
Aynen! Yani o Zadece filmlerde olur! Mutlu son yaniay aklıma bır fılım geldı sızın yazdıklarınızı okuyunca alman bır erkekle turk kızı aylının askını anlatan guzel bır fılmdıaylının aılesı alman damadı ıstemedıler baslarda neler neler yaptılar ayırmak ıcın ama askın onune gecemedıler sonunda ask kazandı eger gercekten karsındakı ınsana ınanıyorsan sonuna kadar mucadelenı ver derım umarım sızın sonda mutlu son olur
ben senin yerinde olsam bu mario yu bırakmam
sen o haldeyken korkup kaçmak yerine gelip sana destek olayımmı demiş helal olsun
kardeşine acayip gıcık oldum egosu tavan yapmıstır umarım
bence bir süre kardeşinle samimi olma anlasın ablasına yaptığı ayıbı
ailene de kızma onlar da kendi doğrularıyla yasıyorlar ne yapsınlar
senin için en iyisini düşündüklerini sanıyorlar
arkadaslar konu sahibi zaten mario ile ayrıldıgını söylemişti mario nun onu riske atmak istemediğini yazmıstı eger bi gelişme olmadıysa. yani ayrılar zaten
Bunu simdi okudum..
Mario hakli senin bu kardesinde boyle bir mantik olduktan sonra cinayette isler. Kendisini bundan uzak tutmak istemesi gayet normal. Ama sen boyle bilincliyken, oyle mantikta bir ailen oldugu icin inan cok uzuldum. Bu sana yasattiklari, elinden aldiklari mutlulugunun hesabini gelecekte mutsuz olursan surekli yuzlerine vur. Vur ki insan hakki yedikleri, birinin mutsuzluguna sebep olduklarindan vicdanlari rahat edemesin.
Butun moralim bozuldu. Bu devirde boyle mantikla yasanir mi ya? Madem o kadar yabanci dusmanligi var, donselermis ulkelerine hayret bisey.
arkadaslar konu sahibi zaten mario ile ayrıldıgını söylemişti mario nun onu riske atmak istemediğini yazmıstı eger bi gelişme olmadıysa. yani ayrılar zaten
Ailen kendilerince haklı sebeplerle tepkililer vede çok sertler anladığım kadarıyla.Şu durumda sen onlarıda bıarakamıycağın için sanırım en mantıklı olanı sevdiğin adamı onlara kabul ettirmek,ailen neden istemiyorsa tam tersi istedikleri gibi olmaya çalışsa, bu büyük fedakarlığı yapsa nasıl olur? Elbette mecbur değil ama ayrılığı göze alamıyorsanız vede ailenide atamayacaksan geriye pek fazla bir çare kalmıyor sanırım, ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?