evde kıyamet koptu..=(

ay aklıma bır fılım geldı sızın yazdıklarınızı okuyunca alman bır erkekle turk kızı aylının askını anlatan guzel bır fılmdıaylının aılesı alman damadı ıstemedıler baslarda neler neler yaptılar ayırmak ıcın ama askın onune gecemedılersonunda ask kazandı eger gercekten karsındakı ınsana ınanıyorsan sonuna kadar mucadelenı ver derımumarım sızın sonda mutlu son olur

Son düzenleme:
Vallah kardeşin seni rezil etmiş, sende aileni..
ailen seni asla affetmeyecekdir. Bunu göze alıyorsan, mario ile birlikde olmaya devam edersin. Yabancı erkekler aslında turk bir kızla çıkmaya korkar. Mario sanırım ya cok cesaretle, yada hiç bur şeyin farkında değil
B arada benim bir yakınım bu yolu ailesinden gizlemekde bulmuştu, ama nereye kadar? Bu onu gercekden hasta ediyor. Umarım sende kötü şeyler yaşamazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen! Yani o Zadece filmlerde olur! Mutlu son yani
ben iki yol görüyorum arkadaş için, ya ailesini ya Marino'ya terk edecek.
yada hayı boyunca gizli ama mutsuz bir ask yaşayacak. Mario bunu kabul etmeyecek. Ama bu arkadaşımız hep arada kalcak gibi.

Aynen! Yani o Zadece filmlerde olur! Mutlu son yani
ben iki yol görüyorum arkadaş için, ya ailesini ya Marino'ya terk edecek.
yada hayati boyunca gizli ama mutsuz bir ask yaşayacak. Mario bunu kabul etmeyecek. Ama bu arkadaşımız hep arada kalcak gibi.

yok daha neler ya olaylar ne noktaya gelmiş
kardeşini pataklayasım geldi
keşke mario şikayetçi olsaymış
bu kadarda olur mu ya!!!!

ben senin yerinde olsam bu mario yu bırakmam
sen o haldeyken korkup kaçmak yerine gelip sana destek olayımmı demiş helal olsun

kardeşine acayip gıcık oldum egosu tavan yapmıstır umarım
bence bir süre kardeşinle samimi olma anlasın ablasına yaptığı ayıbı

ailene de kızma onlar da kendi doğrularıyla yasıyorlar ne yapsınlar
senin için en iyisini düşündüklerini sanıyorlar

Cok afedersin ama sizinkilere helede o kardesine YUH diyorum
Olayi o kadar abartmiski kazayla katil olacak haberi yok..

Sen su anda sakin ol canim hayat bu, senin kardesinde buyuyor yabanci bir ulkede sanki hic mi yabanci bir kiza asik olmucak. Gun gelir oda asik olur o zaman gorusursunuz.. Bu ne yaa insan cani bu kadar ucuzmu sanki gittin ondan hamile filan kaldin, namus davasina cevirmisler resmen

polise şikayet edilmesi lazım kardeşinin, bugün ona yarın bir başkasına yapar bu. o nedenle haddinin bildirilmesi lazım... anne-baban iyi gaz vermişler çocuğa kusura bakma, bu nasıl bir aile anlayışıdır aklım almadı. yazık değil mi sana ya, sevgiline yazık değil mi. hiç bir suçunuz yok, sadece sevdiniz...

Son düzenleme:

aynen katılıyorum çocuk kaçmamış helal olsun demekki sana değer veriyor gerçekten,umarım hakkınızda hayırlısı olur hayatım.gerçi yaşında daha 21 sanırım ama inşaallah tatlılıkla çözersiniz bu işi

Sanırım ilk konundu mevzu elbette Mario idi.
Ve ben ailenin bu ilişkiyi kabul etmeyeceğini yazmıştım yorumlarına dayanarak.
Hepimiz aile yapımızı biliyoruz hepimizin aile yapısı da kendine has.
Sen o zaman yabancı eşlerle evlenen üyeleri dikkate almış,bizim görüşlerimizi pek önemsememiştin.
Ama gerçekler maalesef öyle değil.
19 yaşında ablasını sokakta sürükleyecek bir kardeşi olan bir kızın aile yapısı bellidir.
Bu aile yabancı damat istemez.
Evet mario ile evlenebilirsin.. Ama aileni muhtemelen silmen gerekecek.

Ben olsam annen yerine babamla konuşurdum.
Kardeşinin o koynunda alıp geldim lafını yedirirdim ona.
Bence bu mevzuda başından beri hatalısın ama kardeşinin tavrı bildiğin hayvanlık,cezalandırılması gerekiyor
.

bence sakin ayrilma
ailen olabilirler ama mario seni seviyo anlatigina gore
ben olsam ortayi bulmaya calisirdim

hic mi yumusamadi ailen?

aılem en sonunda benı gercekten delırttı, kardesım olacak o domuzda delırttı benı..

sınır kırızı gecırdım, odam darma dagın, agladım bagırdım..halen ıcımde cok büyük bır öfke var..dınmıyor..

ancak ona gıdersem dıner..onu görmem lazım..ne durumuda bılmem lazım..sesını duydum konustum ama yetmedı..

benım öfkemm..olayların bu kadar büyümesı, sevgıdımın canının yakılması..!!

arkadaslar konu sahibi zaten mario ile ayrıldıgını söylemişti mario nun onu riske atmak istemediğini yazmıstı eger bi gelişme olmadıysa. yani ayrılar zaten

son bır kez sarılmak ıstedıgını söyledı bana..sonra ıstıfasını verecekmıs..burdan da gıdecekmıs yoksa ayrılamazmıs benden saten bır ayagı macarıstandayı..

Ailen kendilerince haklı sebeplerle tepkililer vede çok sertler anladığım kadarıyla.Şu durumda sen onlarıda bıarakamıycağın için sanırım en mantıklı olanı sevdiğin adamı onlara kabul ettirmek,ailen neden istemiyorsa tam tersi istedikleri gibi olmaya çalışsa, bu büyük fedakarlığı yapsa nasıl olur? Elbette mecbur değil ama ayrılığı göze alamıyorsanız vede ailenide atamayacaksan geriye pek fazla bir çare kalmıyor sanırım, ne dersin?

kardesım olcak o beyınsız varya..sebepsız yere ona zarar verdı, sırf artıstlenmek, gözünü korkutmak adına ona zarar verdı ya.. benım ıcın bıttı.. mario ıcın kardesımı sılmıyorum ben.. cünkü benım kardesım bır ınsana zarar veremez.. ama verdı!! o halde benım kardesım olamaz o!!

peki marionun garıbımın sucu ne yaa..allahımm neye yanayım bılemedım kı ben..

annemın dün ettıgı bedduaları duysan aklın gıder heralde..

fecı sekılde kırgınım anneme babama kardesıme.. bır zamanlar en ve tek güvendıklerım sımdı tanıyamadıklarım.. canavardan farkları yok sankı.. nasıl bu hale gelebıldıler?? yoksa ben gercekten cokmu kötü bır ınsanım yada cokmu kötü yaptıgım/yaptıklarım??

arkadaslar konu sahibi zaten mario ile ayrıldıgını söylemişti mario nun onu riske atmak istemediğini yazmıstı eger bi gelişme olmadıysa. yani ayrılar zaten

Şimdi ayrılmanın kime ne faydası var ki..
Olan oldu ikisi de çok üzüldü kaldı ki her genç insan sever aşık olur neden üzülsünler.
Ailesine mahçup oldu,kardeşinden hakaret gördü.
İlk başta kontrollü davranmalıydısevgili olmamalıydı ama inşallah düzelir herşey.

yok ben anlamadım..anlamıcam bu ısı..ben aılemı cözemedım kı..

bugün olanlar yasanmasaydı yapardı belkı ama bıtırdı bugün kendısı..

kardesının karısında o kadar ezık kaldım kı, senı koruyamıcam dıye korkuyorum. senı aılenden koruyamamaktan korkuyorum dedı ..

vee ben olmazsam korunacak bır durumda olmaz vs vs fln anlattı ıste sonrada bıttı öylecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…