Evde kimsenin olmadığı bir gün erkek arkadaşımı çağırdım kafam karışık :(((

konu sahibi arkadaşım gece gece sürpriz misin şaka mısın bilemedim.....

acilen psikiyatriste görünmelisin!!!!

böyle saçma olay duymamıstım duydum şimdi. kork allahtan korkmayandır derler. arkadasım mevlanada der ki: ah bu saflık! insanı eder aflık...

yani art niyet işte ne desem boş.
şöyle azıcık acıklayayım sana. yanlış işler bunlar metafizik olarak adlandırılan varlıklar vardır onlar baska alemdedirler. 3 harflilerden falan bahsediyorum onlarda insanlar gibi azmısı var allahtan korkanı var. asıl tehlike insanların büyü dediği olayla diğerlerine musallat etmesi... ve bunu allah yasaklamıstır. büyüyü yapanda yaptıranda lanetlenmiştir. senin anlattıklarında bu ihtimali gördüm.

art niyetli bir erkek büyü saf bi kız ve ...

kendini masum göstermesi normal öyle insanlar kendilerini çok güzel deşifre ederler. kendine gel tövbe et. çevrendekilere sor onu. gercek izlenimlerini ama... çünkü sen yakınındakini göremezsin askla bakıyorsun. objektif olamazsın yani. etraf ne diyorsa öyledir zaten...

idilhira seninle aynı şeyleri düşünmüşüz, bende bu 3 harflilerden şüphelenmiştim.

belkide erkek arkadaşınız bunlarla ilgileniyor ve birlikte olmanız için bu yöntemi kullanıyor. lütfen tövbe edin ve bu adamdan ayrılın, çok saf olduğunuz belli, Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
cnm ilk olarak takdir edersin ki eşyaların hareket etmesi ve sesler duyman normal değil tamam hepimiz görünmeyen varlıklara inanıyoruz ama bunlar zaten bizlere gözükmez kesinlikle doktora gitmelisin !
ikinci olarak karşıdaki kişi bence kesinlikle iyi niyetli değil birincisi rüya gördüğünü nerden biliyosunuz bu adam belkide hiç allahtan korkmayan biri ve uyduruyo sizden yararlanmak için yada oda psikolojik bir rahatsızlığa sahip (bu iyi ihtimal) belki yaşamadığı şeyleri söylüyo yaşamış gibi ...
sen deseydin ki işte birdenbire oldu nefsimize yenik düştük birlikte olduk ama adam inançlı biri derim seytandır ama adam davet etmeni istemiş önceden planlamış bunu üstelik sen rahatsız oluyorum diyince yanlış anlama ama resmen seni kandırmış yok günhlar affoluyo bilmem ne lütfen kendini kullandırma
çünkü ya karşıdaki pis bi yalancı yada psikolojik rahatsızlığı var ki iki durumdada normallik yok

erkek arkadaşın baya baya akıllıymış yada sen kanmaya çok müsaitsin
beraber olmanıza bişey diyemem o sizin ilişkiniz sizin özeliniz ama kullanıyor bu çocuk seni

sesler duydugunuzu soylemissiniz, muhakkak bir psikiyatriste gorunmelisiniz. erkek arkadasiniz sizi aldatiyor, belki caktirmadan size yatistirici bir ilac bile iciriyor olabilir. seslerin kesilmesi ilacin verdigi etkiyle olabilir. lutfen boyle insanlara kendinizi kullandirip taviz vermeyin ve bir an once tedavinizi olun. Allah sifa versin...

Konu gerçekse ve gerçekten bir erkek arkadaşın var ise...
Seni kullanıyor ve belki sana büyü yaptırmış bile olabilir.

Aynı rüyayı görmekten bahsetmişsin.Rüyayı önce sen mi anlattın O mu ?

Birlikte olduktan sonra seslerin kesilmesi,bedensel ve ruhsal rahatlama yaşadığın için olabilir.
Yalnız mı yaşıyorsun ? Nasıl bu kadar sık çağırabiliyorsun ve neden korkacak kadar yalnızsın ?

Bence de psikoloğa gitmelisin.Bu korku ve sesler normal değil.
Çözümü erkek arkadaşında değil.

Hemen bir psikiyatristten randevu almalisin.
Psikolog degil, psikiyatrist.
Belki senin bir erkek arkadasin bile yok.
Cunku anlattiklarin dogruysa, sizofrensin veya psikoz geciriyorsun.
Hemen ama hemen psikiyatrist randevusu al, acil de. Durumunu izah et, acilen gitmen lazim.

Korku filmi gibi :KK53::KK53:
Bana pek inandırıcı gelmedi ama eğer bu anlattıkların gerçek ise en yakın zamanda psikologtan ziyade psikiyatriste görünmelisin.

Yadırgamayın nolur arkadaşlar aslında çok güzel bir ilişkimiz var beni çok kıskanır ilgilidir ilişkimizde tartışma olduğu zaman suçluysa suçunu kabul eder normalde aşırı sinirli olmasına rağmen ben sinirliyken –regl dönemi özellikle- alttan alır bende keza aynı şekilde birbirimizi kırmamaya özen gösteririz ufak tefek sorunlar olmuyor değil tabi her ilişki kadar ama şimdiye kadar inanın ben ona yanlış yaptım onun henüz hiçbir yanlışını görmedim sadakat anlamında.

Birkaç ay önce -ister psikolojik deyin ister hasta deyin umrumda değil o günleri bir ben bilirim- bazı sesler duyuyordum rahatsız edici adımı söyleyen sesler evde kimse yokken özellikle masanın altından ya çekyattan kornişten sesler bir şeyle vuruluyomuş gibi

Öyleki geceleri uyku uyumaz oldum bir ara. Bunları ona anlattım ve oda benzeri şeyler yaşıyordu o dönemler. Sonrasında erkek arkadaşım onu bizim eve davet etmemi istedi

Dini inancı çok kuvvetli biridir hatta bazı şeylerim ona ayan oldu şok oldum. İlk önce asla öyle bir şey yapamam günah dedim . Ama kendime yenik düştüm bikaç kez bizim eve geldi beraber olduk. Sesler ve evdeki eşyaların garip hareketlenmeleri yavaş yavaş azaldığını farkettim

Sonrasında çok vicdan azabı duydum beni kullandığını düşündüm bir daha yapamam dedim oda peki dedi. Ve bir gece onunla ilgili bir rüya gördüm pek çok rüya gördüm onunla ilgili ama bu bambaşkaydı onun benim hakkımda artniyetli olmadığını anlatan bir rüyaydı bu

O rüyayı gördüğüm gece oda bir rüya görmüş Rüyaları anlatmak istemiyorum ama kısaca benim gördüğüm rüyayla çok benzeşen bir rüya onunkide. Beraber olduğumuz zamanlar günahlar sevaba dönüşüyor dedi tam olarak açıklamadı hiçbir zaman bana nedemek istediğini
Canım bunlar sır dedi sadece

Bu olayın ardından ben bir kez daha çağırdım onu. Sesler ve evdeki eşyaların garip hareketlenmeleri tamamen kesildi.

2 aya yakındır yüzyüze görüşemiyoruz pazarları bile çalışıyor işinden dolayı -bende sanırım canını acıtmak istediğim için- onun görüşmeye müsait olduğu zmnlarda atlattım görüşmedim

Ve sesler tekrar başladı enteresan tarafı nezaman onun hakkında kötü bir şey düşünsem sesleri duyuyorum

Buhaftasonu tekrar beraber uyumak istiyor bende yine naz yapmak istiyorum biraz da o beklesin istiyorum biyandan da korkuyorum butün bunlar bir işaret mi ben yanlış mı davranıyorum ??

Erkek arkadaşında bu uhrevi güçler varken dikkat edinde bir gece bacadan uçmayın.:KK53:

Yani bir de çok tuhaf...
Daha önce,doğumgününü unuttuğunu yazmışsın.

Aranızda bu kadar güçlü telepati var ama doğumgününü unutuyor.

Canım biraz uzun uzun yazıcam ama en iyi anlayanlardan biriyimdir belki.Öncelikle herkesin dedigi gibi birlikte olmak nikahsız elbetteki günah bunun aksini kimse söyleyemez.Ama tabi bu herkesin kendi günahıdır kimseyi ilgilendirmez.

Bende 3 yıl yalnız koca 3 katlı bınada yaşadım.Senin dediğin gibi sesler hatta gorntuler gördugumu sanıyordum. Karanlıkta gözler görme v.s hepsı fazlası vardı. Ablamlar hocalara anlattı her bırı bişeyler ugramıs ondan v.s dediler. Ki çok iyi bilirim hoca üfürükçü her neyse onların 10/9 u na baktırsan büyü var bişeyler ugrasmıs oymus buymus dıyecekler. Senin duydugunu sandıklarn aslında yok olan şeyler. BEynini bunların olmadııgna ınandır son ses tv aç sevdıgın seylerı ızle netde takıl.Beynın oyalansın br şekilde bir süre sonra olmadıgını anlayacaksın. Ben bu şekilde atlattım.Tabiki varlıklarına inanıyorum ama dua okununca gittiklerinide bılıyorum.Ben dua okudugum halde aynı devam edıyordu anladımki korkum var beynım bana oyun oynuyor.:) O benı degıl ben beynımı yönettım.

Bu arada evet bazı kimyasal ilaçların etkisi oluyor.Yasal ılaclardan sakınlestırıcı antıdeprasan, alkol , uyuşturucu , v.b seyler halusulasyon yapabılır.Sadece goruntu degıl seste halusulasyon olur cogu zaman :KK66:

Psıkologa bende gıttım bir dönem ilaç milaç bişeyler verdıde verdı.1 2 kullandım attım gerisini.Verilen ilaçlar sakınlestırıcı bılmem ne beter ettı daha cok.

bu kuş beyinli erkekler her geçen gün beni daha çok şaşırtıyor...
Bu günahın sevaba dönme kısmı beni benden aldı...bu nasıl bir mantıktır yahu!
birde bu tip konularda erkeğe "imanlı, dini bütün" gibi kılıflar giydirmezler mi?
kızım, adam gerçekten inançlı olsa zaten o haltı yemez, bırak o haltı yemeği günahından korkup elini dahi tutmaz...

Birde şunu ekleyim erkek arkadaşınla birlikte ol olma benı ılgılendırmez tabıkı ama,Siz bunları anlattıktan snra oda söze aa evet askım bendede su bu oluyor dedıyse emın ol kandırmacadan ıbaret bır ılıskı.Sana tek tavsıyem görmedıgın duymadıgın bişeyi uydur söyle ruyamda sunu gördum felan bakalım ne dıyecek

bu dediklerini yaşamışsan şizofrensin sıkıntıdan buraya bunları yazmışsanda yine şizofrensin
geçmiş olsun :26:

O Kadar Yorum Yapıldı ARKADAS Neden Halen Bi Cevap Vermiyor ŞAŞIRDIM..

Az önce bizim kornişde çıtladı.ben küçükkende çıtlardı anneme sorduğumda kızım kornişler arasıra çıtlar demişti ondan sonra daha önemsemedim.genelde tv kapalıyken evde ses yokken kendini dinlediğin zaman duyulur.evin sıcaklığında daha çok çıtlıyor.az öncede yıkadığım tencereyi dengesiz koymuştum tangur tungur düştü.şimdi ne yapayım eşim yatak odasında uyuyor üstünemi atlasam :KK9:

arkadaşım sen onu bunu bırak hayati bi durum bu:

acil ama çok acil en yakın psikiyatri servisine gitmeniz lazım bir an önce . şizofreni olmayabilir belki ama büyük ihtimalle o derecede ciddi bir rahatsızlığınız var. ikinizin de birlikte hem de.

eğer ertelerseniz ilerde çok ciddi sorunlar yaşayacaksınız. düşünmek bile istemiyorum. eyvah eyvah..

Son düzenleme:
sevgili kardeşim ;
Birlikte olmuşsunuz veya olmamışsınız bu kimseyi ilgilendirmez fakat en çok takıldıgım konu günahların sevaba dönüşmesi zaten belli ki bir günah işlemişsiniz bari şeytana ortaklık edip böyle düşünmeyin.İnsanda öyle psikoloji var ki inan bir yerimin agrıdıgını düşüneyim yada biraz yalnız kalayım bende hastalık psikolojisine giriyorum ve çok takıntılı hala geliyorum . ve bir şey sormak istiyorum sen anlattıktan sonra o bende gördüm mü diyor yoksa sen bir şey demeden o mu anlatıyor ? Yinede bir psikologa görünmenizde fayda var yada kuran-ı kerim okumanızda arapça bilmiyorsanız meali sizi rahatlatacaktır

X