- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
bak bunu sevdim
domuzlardan bütün müslüman alemi nefret ediyor
iğreniyor
çok saçma
onuda Allah yarattı
Allahın yarattığı birşeyden nasıl nefret eder insan yaa
Ki Allah nefret edilecek bir hayvanı neden yaratsın
geçen hafta bir haber çıktı
kadın evinde domuz bakıyormuş
evcil domuz gibi çevremdeki bir çok kişi
iğrenç aptal falan dediler
sadece kedii bakılmalı hayvan sevgisi tüm hayvanlar için geçerli değilmi :)
sizi kastetmedim zaten
ama ben etrafımda gördüklerimden esinlenerek konuşuyorum
mesela bir arkadaşımın kedisi var, gönül ilişkilerinde hep mutsuz olmuş, aşırı kilo almış, insanlardan yana ümidini kaybetmiş. şimdide kedi besliyor, o benim çocuğum diyor, ona altın kolye falan satın alıyo takıyo
annemin bir arkadaşı var, eşinden boşanmış, çocuğuda yok, yaşıda baya ilerledi aynı şekilde, köpek almış o benim çocuğum diyor, her gittiği ülkeden ona oyuncaklar alıyo, terzide kıyafetler diktiriyor köpeğe, kuaföre götürüyor falan, aynı yatakta yatıyolar
keşke evlatlık edinseler yada bir akrabalarının çocuğunun bakımını üstlenseler
Domuzlar evcil hayvan degiil.... nefret edilecek bir durumda yok domuz MUSLUMANLARA haramdir.. hepi topu bu iste yani arkadaslar haram diye nefret eden gerizekalilar varsa o onlarin beyinsizligi Allah nefret edin dememis yemeyin buyurmus!
sizi kastetmedim zaten
ama ben etrafımda gördüklerimden esinlenerek konuşuyorum
mesela bir arkadaşımın kedisi var, gönül ilişkilerinde hep mutsuz olmuş, aşırı kilo almış, insanlardan yana ümidini kaybetmiş. şimdide kedi besliyor, o benim çocuğum diyor, ona altın kolye falan satın alıyo takıyo
annemin bir arkadaşı var, eşinden boşanmış, çocuğuda yok, yaşıda baya ilerledi aynı şekilde, köpek almış o benim çocuğum diyor, her gittiği ülkeden ona oyuncaklar alıyo, terzide kıyafetler diktiriyor köpeğe, kuaföre götürüyor falan, aynı yatakta yatıyolar
keşke evlatlık edinseler yada bir akrabalarının çocuğunun bakımını üstlenseler
2 çocuğum var..bu günlerde onu düşünüyorum ben..hatta çocukluğumdan beri yapmak istediğim bir şey...kimsesiz bir kız çocuğunu çocuklarıma kardeş yapmak,bir yuva ortamı sağlamak istiyorum..ancak çocuğum olduğu için evlatlık alamıyormuşum,anca koruyucu aile olabiliyormuşum..Olsun varsın adı ne olursa olsun..amacım çocuk isteğimi tatmin etmek değil,ihtiyacı olan sevgiyi ve şefkati vermek..hayırlısı bakalım,araştırmalardayım....
yukardada belirtmiştim
domuzlarıda allah yarattı, fareleride
onlarıda evde besleyin neden ayrımcılık yapıyorsunuz?
bakamaz bakmamalı demiyorum ama hayvan bir ihtiyaç gibidir.benim kedim vardı bi süre.şimdi yoklugu okadarr belliki.olmalı yani benim bir kedim bir köpegim olmalı.size bu kadar söylüorum.içinizde o duygu olmadıgı için anlayamazsınız.
bu bahsettiğiniz insanlar canice bişey yapıyo gibi bahsetmişsiniz
bence gayet normal davranıyolar
neden tercihlerine saygı duymuyosunuz
mutsuzluklarını onlarla gidermeye çalışmak mı anormal olan
iyi kötü doğru yanlış muhakemenizi anlamaya çalışıyorum
yaz siz anlatamıyosunuz ya da bu kadar insan anlamıyo..
kim demiş, size göre belki evcil hayvan değil
yabani hayvan mı peki?
evcille yabani hayvan arasındaki farkları söylermisiniz bana hanfendi?
sokakta başı boş gezen sahipsiz aç susuz bir domuz gördüğüm vakit alıp sahip çıkacağıma söz veriyorum...ne diyeyim
Domuzlar evcil hayvan degiil.... nefret edilecek bir durumda yok domuz MUSLUMANLARA haramdir.. hepi topu bu iste yani arkadaslar haram diye nefret eden gerizekalilar varsa o onlarin beyinsizligi Allah nefret edin dememis yemeyin buyurmus!
Hatırlattığınız iyi oldu.Eşim hayvanları çok sevdiğim için çiftlik almayı düşünüyor ilerde.Domuz da besleriz,ne olacak ki....
Ben çok ağlamıştım kedim giderken cidden apayrı birşey:26:
nasıl evcil olmasın domuz yaa
ben o gittiginde yıkıldım.2 hafta boyunca agladım ve hergün rüyamda gördüm.halada cok kötüyüm..bu öyle basite indirilecek bişey degil..
nasıl evcil olmasın domuz yaa
nedne tercihlerine saygı duymuyorsun diyorsunuz bana
eee napim???
naptımki ben onlara allah aşkına yahu, fikirlerimidemi söylemicem
ne yaptım ki ben anlamadım ki