timsah,zebra,züraafa,ayı falanda alalım madem..
ayrıca evde maymun besledigimde oldu benim beliritiyim...
maymun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
timsah,zebra,züraafa,ayı falanda alalım madem..
ayrıca evde maymun besledigimde oldu benim beliritiyim...
GOOGLE-EVCIL-HAYVAN NEDIR-VAHSI HAYVAN VEYA YABAN HAYVANI NEDIR-ARAMA BUTONU= tonla bilgi....
herseyide bizden bekleme arkadasim... sen beni sasirtmaktan beter ediyorsun.... yani oyle bir konustun ki... patates meyve midir sence... yoksa uzum sebze mi... hey Allahim ya sabir ver.
Sizin çevrenizde evinde domuz besleyen var galiba
evde ama, çiftlikte değil
maymun
sizi çok takdir ettim
keşke herkes sizin gibi düşünse, o zaman dünya bambaşka bir hal alırdı
GOOGLE-EVCIL-HAYVAN NEDIR-VAHSI HAYVAN VEYA YABAN HAYVANI NEDIR-ARAMA BUTONU= tonla bilgi....
herseyide bizden bekleme arkadasim... sen beni sasirtmaktan beter ediyorsun.... yani oyle bir konustun ki... patates meyve midir sence... yoksa uzum sebze mi... hey Allahim ya sabir ver.
maymun
Bazı sapıklar hayvanlarla ilişkiye giriyor demişsin, demişsin de çocuk evlat edinip ilişkiye giren yok mu? Ya da öz kızınla yapan yok mu? Benim köpeğim onlardan daha insan be!
olabilir, ben yok mu dedim?
bu arada domuz evcil değildir diyenler, türkiye sınırları dışına çıksanız fikrinizi değiştirirsiniz ama bu benim sorunum değil tabiki
bu arada domuz evcil değildir diyenler, türkiye sınırları dışına çıksanız fikrinizi değiştirirsiniz ama bu benim sorunum değil tabiki
google dan evcil domuz arayın sonra gülün
Domuzun evcil olmadığını 6 yaşındaki çocuk bilir.Evcil hayvan ne demektir bir sözlük açta bir bakıver.Kaldı ki burası yurtdışı değil.
Domuz hakknda ansiklopedik bilgi
Evcil domuz (Sus scrofa domesticus). Asya yaban domuzunun evcilleştirilmesiyle elde edilmiş olup, dünyanın çeşitli bölgelerinde, Özellikle.....
neyse ben eğitmen değilim, kendiniz arayın okuyun bakın
yok öyle armut piş ağzıma düş
eee güzel sorunun bu degilse.senin sorunun ne.ne istiyosun hayvanları sevmiyoruz eve almak neymiş sokaktaki cocukları toplayalım evimize mi diyelim ne diyelim sana