- 13 Eylül 2011
- 5.254
- 13.270
- 448
- Konu Sahibi magnolia99
-
Başlamak lazım aslında.
Vücudun ihtiyacı olan düzenli spor,düzenli su verilince gerçekten çok genç gösteriyor insanı :)
Oyuncuymuş sanırım Meghan,sanki 30'larının başında gibi duruyor. Çok samimi birine benziyor. :)
Aralarında 3 yaş olması lazım,Meghan 3 yaş daha büyük Harry'den. Ama ondan daha genç durduğu kesin. :)Evet su ve düzenli spor çok önemli, zaten beden sıkılaşınca daha fit duruyorsun..
Prens Harry durdu durdu iyi birini buldu, 30 civarı sanırım o da..
'Yukarıdaki parçada birbirleriyle çelişen ifadeleri bulunuz.' cümlesine örnek gibi bir yazı olmuş.
Hem 20 erken 30 geç bir yaş, yani evlenme aralığı 21- 29 arası o zaman?
Fakat sonra kısmet tabi ki diyorsunuz.
Bunlar birbiriyle çelişiyor, kısmet bu ne zaman çıkacağını biz bilemeyiz.
Bu arada pardon da kadınları iş, aşk, para cazipleştirmezse geriye damızlık olmaları cazipleştirir o zaman.
Yani acı gerçekler derken evet sadece damızlık olarak görülüp evlenilmek çok acı ve tiksindirici gerçekten.
sesli güldüm32 yaşına kadar evlenmeyen kız evde kalmış sayılır. Dilekçe ile belediyeye başvuru yapılması durumunda bu süre dörtte birine kadar artırılmak suretiyle azami 40 yaşına kadar uzatılabilir.
İngiltere prensinden, islam peygamberine kadar, topluma onculuk eden erkekler kendilerinden yasca buyuk ve bosanmis kadinlarla evlenmeyi tercih etmisken, bizim tek vizyonu nargile kafede ayrilmis dugmelerinden gobek kili gostererek poz vermek olan muhtesem turk erkeklerimiz 30 yas ustunu tercih etmiyor oyle mi?
Zaten bu tipleri siz tercih etmeyin kizlar, tercih etmeyin ki dogal seleksiyonla azalarak bitsinler
Bence erkekler cabuk çöküyor bayanlar
Mümkünse kendınızden en az 5 yas küçük birini tercıh edın
Unutmayım kadınlar secer:)
Ayrıca cnm sen ona cevap verme nasıl bır ortamda yasadıgını bilemeyızkı :)
O sekılde düşünen erkekler genelde gözü acılmamıs saf bırını isteyenler oluyo
Bılınclı erkek olgun aklı basında asık olacagı hayranlık duyacagı bırını tercih eder:)
Bence erkekler cabuk çöküyor bayanlar
Mümkünse kendınızden en az 5 yas küçük birini tercıh edın
Unutmayım kadınlar secer:)
Ayrıca cnm sen ona cevap verme nasıl bır ortamda yasadıgını bilemeyızkı :)
O sekılde düşünen erkekler genelde gözü acılmamıs saf bırını isteyenler oluyo
Bılınclı erkek olgun aklı basında asık olacagı hayranlık duyacagı bırını tercih eder:)
İngiltere prensinden, islam peygamberine kadar, topluma onculuk eden erkekler kendilerinden yasca buyuk ve bosanmis kadinlarla evlenmeyi tercih etmisken, bizim tek vizyonu nargile kafede ayrilmis dugmelerinden gobek kili gostererek poz vermek olan muhtesem turk erkeklerimiz 30 yas ustunu tercih etmiyor oyle mi?
Zaten bu tipleri siz tercih etmeyin kizlar, tercih etmeyin ki dogal seleksiyonla azalarak bitsinler
Tezatlık var evet düşüncemi yumsatmak istedim kimseyi kırmadan bu işlerin bazen kısmetle alakalı olabilcegini de düşündüm
Ona cevap verme nasış bir ortamda yasadıgınu bilmiyoruz sınuçta demişiniz şahsi fikrim oldugunu söyledim zatwn fakat 4 mevsim erik karpuz portakal bulunur oldu artık biliyorsunuz fakat yendiği ve çokca alıcısının oldugu mevsimler vardır mevsimi dısında tadı degişir fiayatı artar cazip degildir herkes alamaz tercih de etmez bu konuya birde oyle bak burda okadar yaş 30 evlenemedim diyen varki çevremde gördüğüm şeylerin dile getirilmiş şekliydi ayrıca yasadıgım ortam bir ucu avrupaya dayanab buyuk bir şehir
Hayatta kimsem olmasa da yaşayabilirim dediğin an. Yani maddi ve manevi o olginluga eristigin an evlenmeye hazırsındır. Digerleri evcilik oynuyor...millet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
Tezatlık var evet düşüncemi yumsatmak istedim kimseyi kırmadan bu işlerin bazen kısmetle alakalı olabilcegini de düşündüm
Ona cevap verme nasış bir ortamda yasadıgınu bilmiyoruz sınuçta demişiniz şahsi fikrim oldugunu söyledim zatwn fakat 4 mevsim erik karpuz portakal bulunur oldu artık biliyorsunuz fakat yendiği ve çokca alıcısının oldugu mevsimler vardır mevsimi dısında tadı degişir fiayatı artar cazip degildir herkes alamaz tercih de etmez bu konuya birde oyle bak burda okadar yaş 30 evlenemedim diyen varki çevremde gördüğüm şeylerin dile getirilmiş şekliydi ayrıca yasadıgım ortam bir ucu avrupaya dayanab buyuk bir şehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?