Evde kalma yaşı diye bir şey var mıdır, kaç yaştan sonra evde kaldın denir?

Evet su ve düzenli spor çok önemli, zaten beden sıkılaşınca daha fit duruyorsun..
Prens Harry durdu durdu iyi birini buldu, 30 civarı sanırım o da..

20 yaşında evlenenlere üzülüyorum.hemen de kucaklarina bi çocuk aliyolar ya bi dur gençliğini yasa kacmiyo koca
Benim etrafimda çok var böyle koca meraklısı kiz.onlara göre 21 22 ideal sonrası evde kalış:)

İngiltere prensinden, islam peygamberine kadar, topluma onculuk eden erkekler kendilerinden yasca buyuk ve bosanmis kadinlarla evlenmeyi tercih etmisken, bizim tek vizyonu nargile kafede ayrilmis dugmelerinden gobek kili gostererek poz vermek olan muhtesem turk erkeklerimiz 30 yas ustunu tercih etmiyor oyle mi?
Zaten bu tipleri siz tercih etmeyin kizlar, tercih etmeyin ki dogal seleksiyonla azalarak bitsinler

Evet su ve düzenli spor çok önemli, zaten beden sıkılaşınca daha fit duruyorsun..
Prens Harry durdu durdu iyi birini buldu, 30 civarı sanırım o da..
Aralarında 3 yaş olması lazım,Meghan 3 yaş daha büyük Harry'den. Ama ondan daha genç durduğu kesin. :)
Aynı şekilde Kate ile aynı yaşta olmalarına rağmen ondan da genç duruyor. :) kendisi açıklamıştı,düzenli olarak su içip spor yaptığını. Ve tabiki dengeli beslenme de önemli. Sağlıklı yaşam vücuda ışıltı veriyor. :)

Reactions: 000

Bence erkekler cabuk çöküyor bayanlar
Mümkünse kendınızden en az 5 yas küçük birini tercıh edın
Unutmayım kadınlar secer:)
Ayrıca cnm sen ona cevap verme nasıl bır ortamda yasadıgını bilemeyızkı :)
O sekılde düşünen erkekler genelde gözü acılmamıs saf bırını isteyenler oluyo
Bılınclı erkek olgun aklı basında asık olacagı hayranlık duyacagı bırını tercih eder:)

Valla sorma üstelık cok cabuk çöküyor bızım erkekler
Sanırım sadece bızım ülkemızde bu tarz düşünce tarzı var anlamadım :/
Bızım Türk erkeklerın cogu nefes alsın yeter derdınde emın ol

Bulunduğun çevre, aile seviyesi, ailedi ki ortalama evlenme yaşı, kişisel hedef ve hayallere göre değişiklik gösterse de bence en uygun zaman okulunu işini yaşantını kurup karşında o güçte biri ve sevgiğin saydığın biri olana kadar beklenmesi kanaatindeyim.
Kimisine göre 23,24 kimisine göre 30 sana göre kaç olduğu önemli olmalı.
Tüm bu şartlar tamamsa bence 27-28 uygundur

Kime göre, neye göre evde kalmak?
100 sene önce 13-14 yaşında evlenmek normaldi, 20 yaşındakiler evde kalmış sayılıyordu.
Şu an dünyanın bir ucundaki bir topluma göre 25 yaşında birisi evde kalmış sayılırken başka bir ucunda "25 çok erken hayatını karartma" diye düşünülüyor. Hangi toplum, hangi standart yani?
İçinde yaşadığınız toplumdan bağımsız düşünüp yaşayamıyor musunuz? Önemli olan sizin ne istediğiniz.

Ayrıca "evde kalmak" nedir ya? Evde kalmak diye bir şey yoktur ama "elde kalmak" vardır. Satılamayan mallar için kullanılır. Kendinize bu muameleyi yaptırmayın lütfen.

Tezatlık var evet düşüncemi yumsatmak istedim kimseyi kırmadan bu işlerin bazen kısmetle alakalı olabilcegini de düşündüm

Ona cevap verme nasış bir ortamda yasadıgınu bilmiyoruz sınuçta demişiniz şahsi fikrim oldugunu söyledim zatwn fakat 4 mevsim erik karpuz portakal bulunur oldu artık biliyorsunuz fakat yendiği ve çokca alıcısının oldugu mevsimler vardır mevsimi dısında tadı degişir fiayatı artar cazip degildir herkes alamaz tercih de etmez bu konuya birde oyle bak burda okadar yaş 30 evlenemedim diyen varki çevremde gördüğüm şeylerin dile getirilmiş şekliydi ayrıca yasadıgım ortam bir ucu avrupaya dayanab buyuk bir şehir

Bir kadın için en ideal evlilik yaşı 28-30 arası yani erken evlilik yapılmaması adına diyorum. Ama evde kalma yaşı nedir ki ? Öyle bir sınır var mı?

Kaç yaşında evde kaldın denir, kaç yaşında evde kalınır sorusunu soran bir kadın...

Ya ben utandım, başka hiç mi derdiniz, hayat gayeniz yok? Yeni neslin karanlık tarafısınız yeminle...

25/26 erkeklerde en geç 30/35

Kızlar 4-5 sene sonra evlılık denen birsey kalmayacak malesef artık 2 ayda bosanıyo malesef gercek bu cokta kafaya takmayın yanı
Ama dedıgım gıbı 30 dan sonra olursa evlılık daha saglıklı olur gıbıme gelıyo

Bir türlü bitemediler..
Hatta bunun gibi düşünen kadınlar da mevcut..
Ortamı onlar da körüklüyor..
'Kocan kadar konuş 2 ' filminde Hümeyra babaanne rolündeydi, ve Ezgi Mola için Bu 30 yaşındaki kartlaşmış kızı ne yapacaksın, sana ..kişisinin kızını alalım diyordu, o kadar modern bir kadın bunu deyince ben çok sinirlenmiştim.
Tamam o önceki nesil diyenler olur peki şimdiki nesil kızlara ne demeli??
Burada okuduklarımla aynı yüzyılda mı yaşıyorum diyorum bazen..

Kadınlar meyve sebze değildir, satın alınmazlar. Toparlamaya çalışıp batırdınız diye iyi düşünmek istiyorum. Aksi halde zihniyetiniz buysa durum vahim.

millet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
Hayatta kimsem olmasa da yaşayabilirim dediğin an. Yani maddi ve manevi o olginluga eristigin an evlenmeye hazırsındır. Digerleri evcilik oynuyor...

Kişi kendini tanıyıp ne istediğini ve hayattaki amacını bulduğunda... Yani kişi evliliği gerekli gormuyorsa hiç evlenemez bile.

Avrupada evlenen mı var ya ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…