Evde kalma yaşı diye bir şey var mıdır, kaç yaştan sonra evde kaldın denir?

Öyle bir yaş yok.

Toplum denen şeye çok sinir oluyorum. Toplum kim ? Sen, ben gibi insanlar ama gidiyoruz bir zamanlar çoğunluğun doğru bulduğu kararları kendimize kıstas alıyoruz. Aklımıza hakaret ya!

Akrabalar hep konuşur , çevre de konuşur, arkadaşlar falan. Siz kendinizi dinleyin.

Bir arkadaşım 26 yaşında ağlıyordu , ne işim var ne eşim diye. 27 yaşında ikisi birden oldu. 30' da da olabilirdi bu ama 35 te de. Onun nasibi 27 de geldi ama toplum denen şey yüzünden 1 yıl psikolojik bunalım yaşadı kız.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Evet önemli olan eşinin içine sinmesi ve eşinle hayat görüşünüzün uyuşması..
Bir kaç kişiyle görüştüm ama hiçbiri ile uyuşamadım hatta bir tanesi hemen çocuk istiyordu ki ben 2-3 yıl beklemek istiyorum dedim, biraz evliliği yaşamak ve evliliğe alışmak istiyorum 33 yaş çok da geç değil dedim bana yok illa çocuk çocuk yoksa olmaz deyince ve sürekli ısrar kıyamet yapmaya başlayınca tamam o zaman sana hemen olacak çocuğunla mutluluklar dedim, sonra geri adım atar gibi yaptı ama dönmedim çünkü biliyorum ki evlensek beni zorlamaya devam edecek, bazı erkekler imzayı atana kadar geçiştirme taktiği yapıyor evlenince de nasıl olsa imzayı attı, artık benim dediğim olacak durumuna geçiyor.
Benim fikrime saygı duyup 3 yıl yerine 2 yıl olsa olur mu deseydi belki kabul ederdim ama benim fikrimi hiç saymadı dediğiniz gibi böyle saygısız bir eş olacaksa olmasın.
Eşlerin uyuşması çok önemli, herkes imzaya kadar zor diyor bence asıl olay imzadan sonrası..
Hakkımda hayırlısı ise olsun, tekrardan güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..

var ama çok üstümde baskı var ister istemez psikolojimi etkiliyor. herkes sorup duruyor ne zaman evleneceksin diye. akrabalarım kırsal insanlar.
Bana da bebek bebek bebek baskısı yaptılar:) 5 sene yapmıycam dedim. 23 de evlendim öğretmenliğimin ilk yılında :) çok şükür pişman değilim 1 yıldır bebek planı içindeyim neler neler dedi terbiyesizler.
Ama size şöyle diyim aynı dönem evlendiğim 3 arkadaşım da boşandı. Yani
Evlilik biraz da şans işi bence. Çok rahatsız oluyorsanız sizde bel altı vurun. Mesela bana bebek yap niye yapmıyorsun diyen iyi niyetli bir teyzeye bence önce oğlunun evinin kirasını bile ödeyememesine bir çözüm bul bırak bebek işini ben düşüneyiö dedim.

Aaaa bebek yok mu diyen ablaya bu gece sevişiyoruz var mı taktik diyorum:)))
İnsanlar hadsiz herkes her şeyi der. Siz kendi yaşam planınızı yapmalısınız. Evlilik, bebek gibi şeyler milletin lafıyla olmaz.

Sussex düşesi sonuçta,o değil de kadın çok güzel ve hoş.

Evet çok zarif bir kadın..
Ayrıca hiç 36 durmuyor..
Bir kamu spotu paylaşıyorum spor yapmak lazım, yıllardır düzenli spor yapıyormuş..Meghan Markle benden genç görünüyor..
Kendime de not, 31 oldum metabolizma yavaşladı spora başlamam lazım artık.

Rica ederım:) allah hepimizin kalbine gönlüne insanlar nasıp etsın tabı herseyden önemlısı hayırlısı insallahhh

Reactions: 000
Bazı arkadaslar kızıcak belki fakat ben bu konuda birax farklı düşünüyorum
Öncelikle evde kalmak diye birsey yoktur seçimler öncelikler vardır bir erkekle yeni bir yaşam kurup aile olmak çocuk yetiştirmek isteniyorsa 30 u bulmak bence iyi degil fakat evleneyin şöyle düğün şöyle evim olsun gibi rüyalar varsa acele edilmemeli sadece aşk veya sadece mantık olan evliliklerde illaki sorun çıkıyor 20 nasıl erkense 30 da bence geç bir yaş kısmet tabiki istenip te olmuyorsa veya kişisel tercihse birsey diyemem fakat kimsede o yaşlardaki bayanları iş aşk ve para olayı ile cazipleştşrmezse tercih etmiyor malesef acı gercekler bunlar sizin içinde henüz erken 5-6 yıl daha hayatı yasayıp iyi bir adayla karşılasabilirsiniz

Ama 36 nedırkı
Geçen bir ablam tanıdıgın bırı 42 yasında hamıle kaldı ve ilk cocugu:)

35'ten sonra yumurta kalitesi biraz düşüyormuş ondan dedim..
Çok sevindim bak nasipse oluyor..
Sağlıkla büyütsün..

Bu senın kendı düşüncen? Neden gec olsun? Mıllet keyfı evlenmıyor artık
Herkes bosanıyo neden yasım ılerlıyo dıyıp acele edıyorlar bence bu yanlıs
Bana kalırsa en mantıklısı 30 dan sonra

Başlamak lazım aslında.
Vücudun ihtiyacı olan düzenli spor,düzenli su verilince gerçekten çok genç gösteriyor insanı :)
Oyuncuymuş sanırım Meghan,sanki 30'larının başında gibi duruyor. Çok samimi birine benziyor. :)

Reactions: 000
Belirttiğim gibi kendi düşüncem ve çevremde gorduklerim bu şekilde

Ayrıca o erkeklerı cok tercih edıyorlar zaren?
Bu zamanda artık erkekler degıl kızlar secıyo
30 yasındakı erkegı tercıh etmeyelım ozaman bizde

Belirttiğim gibi kendi düşüncem ve çevremde gorduklerim bu şekilde

Genelde okumus etmıs kültürlü elıne meslegını almıs ınsanlar tam tersı düşünüyor
Diger türlü insanlarda farklı düşünüyor zaten o tür erkeklerıde bılınclı bır kadın tercıh etmez

'Yukarıdaki parçada birbirleriyle çelişen ifadeleri bulunuz.' cümlesine örnek gibi bir yazı olmuş.
Hem 20 erken 30 geç bir yaş, yani evlenme aralığı 21- 29 arası o zaman?
Fakat sonra kısmet tabi ki diyorsunuz.
Bunlar birbiriyle çelişiyor, kısmet bu ne zaman çıkacağını biz bilemeyiz.

Bu arada pardon da kadınları iş, aşk, para cazipleştirmezse geriye damızlık olmaları cazipleştirir o zaman.
Yani acı gerçekler derken evet sadece damızlık olarak görülüp evlenilmek çok acı ve tiksindirici gerçekten.

İsteyeb istediği yaşta evlenir. Ama 20’lerin son yarısında evlenmek ilk yarısında evlenmekten daha iyidir. Aynu şekilde 30’un ilk yarısı da iyidir. 25-35 diyelim , şahsi fikir tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…