- Konu Sahibi magnolia99
-
Meghan Markle hemen de hamile kaldı 36 yaşında çok sevindim ya..
Nasipse oluyor işte..
32 yaşına kadar evlenmeyen kız sonra evde kalmış sayılır. Dilekçe ile belediyeye başvuru yapılması durumunda bu süre dörtte birine kadar artırılmak suretiyle azami 40 yaşına kadar uzatılabilir.
Valla en ıyısını yapıyorsun cnm
Evlılık zorunluluktan yapılcak birsey degıldır
Mutluluk ıcın yapılacak birseydır yoksa zateb herkes bır sekılde evlenır
2-3 ay sonra bosanacagına ıstedıgın yasta evlen ama içine sinsin ve hayırlısı olsun
Evde kalmak kaldımı ben bu siteden duyoyorum oyksa bır cok kısıde 2-3 aylık evlılık ardından bosananlarıda cok duydum
Buda normal sonucta anlaşamıyorsanız bosanacaksın rabbım hayırlısını nasip etsın
Bana da bebek bebek bebek baskısı yaptılar:) 5 sene yapmıycam dedim. 23 de evlendim öğretmenliğimin ilk yılında :) çok şükür pişman değilim 1 yıldır bebek planı içindeyim neler neler dedi terbiyesizler.var ama çok üstümde baskı var ister istemez psikolojimi etkiliyor. herkes sorup duruyor ne zaman evleneceksin diye. akrabalarım kırsal insanlar.
Sussex düşesi sonuçta,o değil de kadın çok güzel ve hoş.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim..
Evet önemli olan eşinin içine sinmesi ve eşinle hayat görüşünüzün uyuşması..
Bir kaç kişiyle görüştüm ama hiçbiri ile uyuşamadım hatta bir tanesi hemen çocuk istiyordu ki ben 2-3 yıl beklemek istiyorum dedim, biraz evliliği yaşamak ve evliliğe alışmak istiyorum 33 yaş çok da geç değil dedim bana yok illa çocuk çocuk yoksa olmaz deyince ve sürekli ısrar kıyamet yapmaya başlayınca tamam o zaman sana hemen olacak çocuğunla mutluluklar dedim, sonra geri adım atar gibi yaptı ama dönmedim çünkü biliyorum ki evlensek beni zorlamaya devam edecek, bazı erkekler imzayı atana kadar geçiştirme taktiği yapıyor evlenince de nasıl olsa imzayı attı, artık benim dediğim olacak durumuna geçiyor.
Benim fikrime saygı duyup 3 yıl yerine 2 yıl olsa olur mu deseydi belki kabul ederdim ama benim fikrimi hiç saymadı dediğiniz gibi böyle saygısız bir eş olacaksa olmasın.
Eşlerin uyuşması çok önemli, herkes imzaya kadar zor diyor bence asıl olay imzadan sonrası..
Hakkımda hayırlısı ise olsun, tekrardan güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..
Ama 36 nedırkı
Geçen bir ablam tanıdıgın bırı 42 yasında hamıle kaldı ve ilk cocugu:)
Bazı arkadaslar kızıcak belki fakat ben bu konuda birax farklı düşünüyorum
Öncelikle evde kalmak diye birsey yoktur seçimler öncelikler vardır bir erkekle yeni bir yaşam kurup aile olmak çocuk yetiştirmek isteniyorsa 30 u bulmak bence iyi degil fakat evleneyin şöyle düğün şöyle evim olsun gibi rüyalar varsa acele edilmemeli sadece aşk veya sadece mantık olan evliliklerde illaki sorun çıkıyor 20 nasıl erkense 30 da bence geç bir yaş kısmet tabiki istenip te olmuyorsa veya kişisel tercihse birsey diyemem fakat kimsede o yaşlardaki bayanları iş aşk ve para olayı ile cazipleştşrmezse tercih etmiyor malesef acı gercekler bunlar sizin içinde henüz erken 5-6 yıl daha hayatı yasayıp iyi bir adayla karşılasabilirsiniz
35'ten sonra yumurta kalitesi biraz düşüyormuş ondan dedim..
Çok sevindim bak nasipse oluyor..
Sağlıkla büyütsün..
Başlamak lazım aslında.Evet çok zarif bir kadın..
Ayrıca hiç 36 durmuyor..
Bir kamu spotu paylaşıyorum spor yapmak lazım, yıllardır düzenli spor yapıyormuş..Meghan Markle benden genç görünüyor..
Kendime de not, 31 oldum metabolizma yavaşladı spora başlamam lazım artık.
Belirttiğim gibi kendi düşüncem ve çevremde gorduklerim bu şekildeBu senın kendı düşüncen? Neden gec olsun? Mıllet keyfı evlenmıyor artık
Herkes bosanıyo neden yasım ılerlıyo dıyıp acele edıyorlar bence bu yanlıs
Bana kalırsa en mantıklısı 30 dan sonra
Öncelikle evde kalmak diye birsey yoktur seçimler öncelikler vardır bir erkekle yeni bir yaşam kurup aile olmak çocuk yetiştirmek isteniyorsa 30 u bulmak bence iyi degil fakat evleneyin şöyle düğün şöyle evim olsun gibi rüyalar varsa acele edilmemeli sadece aşk veya sadece mantık olan evliliklerde illaki sorun çıkıyor 20 nasıl erkense 30 da bence geç bir yaş kısmet tabiki istenip te olmuyorsa veya kişisel tercihse birsey diyemem fakat kimsede o yaşlardaki bayanları iş aşk ve para olayı ile cazipleştşrmezse tercih etmiyor malesef acı gercekler bunlar sizin içinde henüz erken 5-6 yıl daha hayatı yasayıp iyi bir adayla karşılasabilirsiniz
Belirttiğim gibi kendi düşüncem ve çevremde gorduklerim bu şekilde
Amın cnm hatta evlı degılde hamıle kalınca evlenıdler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?