• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalma yaşı diye bir şey var mıdır, kaç yaştan sonra evde kaldın denir?

Valla benım aılemdede hep öyle bayanlar büyük
Halam enıstemden 12 yas büyük ve 15 yuldır evlıler ama sevıyor nasıl varya 2 tanede cocukları var
Artık o devır kapandı ınsanlar ıstedıgı yasta evlenır gec olsun ama güc olmasın cnm
kadını et parçasından ve doğurganlıktan ibaret olarak görmeyen erkekler için yaş farkı önemli olmuyor en önemlisi de en güzel sevgi böyle erkeklerde yaşıyorsunuz... Allah hepimize böylesini nasip etsin...

ay ne güzel ya spor yapasım geldi o kadar motive edici ki yazdıklarınız... bende 30 ların başındayım yürüyüş ve dans dan başka yaptığım bişey yok ama yeterli olmuyor gibi hissediyorum... koşuyu salonda mı yapıyorsunuz merak ettim... ne kadar zayıfsınız idealimdeki kilolar 50-52 ama şuan çok uzağım malesef...
Teşekkür ederim,umarım motive olmuşsunuzdur :)
Şuan 44 civarıyım tam hatırlamıyorum.. Siz kaç kilosunuz? Yürüyüşü salonda yapmıyorum,koşuyu da öyle. Ama genel olarak yürüyerek gideceğim yerlere yürüme gidiyorum,arada koşuyorum falan.
Spor salonunda genelde bacak ve bilek çalışıyorum,bacaklarık kıvama geldiler,kaslı ve güzel duruyorlar. Çok tavsiye ederim,yağınızı kasa çevirmek ve olduğunuzdan zayıf görünmek için mutlaka spor yapın.

ben 24 yaşında evlendim yaklaşık 18 yaşımdan beri eş dost akraba ha bire laf ederdi evlen evlen diye sürekli birilerine önerir eve görücü yollarlardı ama hepsini reddettim, ben hep 27 28 yaşımda evlenirim en erken diye düşünürken eşimle tanıştım onun doğru insan olduğunu anladım ve evlendim asla pişman değilim yani evlilik için acele etme kimseyi dinleme taki doğru insanı bulduğun yaşa kadar:KK68:
mutluluğunuz daim olsun... doğru insan olduğunu nasıl hissettiniz

ay ne güzel ya spor yapasım geldi o kadar motive edici ki yazdıklarınız... bende 30 ların başındayım yürüyüş ve dans dan başka yaptığım bişey yok ama yeterli olmuyor gibi hissediyorum... koşuyu salonda mı yapıyorsunuz merak ettim... ne kadar zayıfsınız idealimdeki kilolar 50-52 ama şuan çok uzağım malesef...

Konuya dalmayayım ama koşuyu ben dışarda yapıyorum koşu bandı falan hikaye makinenin itip kakmasıyla kendin koşmak asla aynı değil.
Koşacak yer yoksa ip atlayabilirsin panpacım bende atlama ipi de var
Sadece üstbeden spor salonunda çalışyrm onun dışında gitmiyorum, tozlu, kalabalık, havasız...asla açık havada sporla bir değil.

mutluluğunuz daim olsun... doğru insan olduğunu nasıl hissettiniz
biz eşimle görücü usulü tanıştık yengemin bi arkadaşının oğluydu annesi beni görmüş beğenmiş bir tanışsınlar demiş geldiler tanıştık konuştuk daha ilk konuşmada sanki onu yılardır tanıyordum ve bu anı bekliyordum, görücü usulu değilde yıllardır sevdiğim adam karşımdaydı sanki öyle bir rahatlık, bir heyecan ve herşey çok hızlı gelişti 6 ay içinde evlendik ama bu 6 ayda görüşmediğimiz günleri sayarsak 1 haftayı geçmez hergün birlikteydik ve inanırmısın çevremizdeki kimse yakın akrabalarımz ve arkadaşlarımızda dahil görücü usulü olduğuna asla inanmıyor birbirinize bakarken nasıl sevdiğiniz anlaşılıyor bu asla görücü usülü değil diyorlar, ve hayatımda verdiğim en doğru karar onunla evlenmek emin ol hissediyorsun onun doğru insan olduğunu bir şekilde:KK200:

Evde kaldın demeleri hiç umrumda değil
31 yaşındayım
Kendi kıro çirkin kocana bak derim susarım
:rolleyes:
Yirmi yaşlarda evlenip evlilikten bıkanlarıda görüyoruz diyorum ben
kırkına gelip 15 yıldır evli olup azan adamı evde tutmaya çalışmaya başlıyorlar en iyisi otuz yaşlar

Teşekkür ederim,umarım motive olmuşsunuzdur :)
Şuan 44 civarıyım tam hatırlamıyorum.. Siz kaç kilosunuz? Yürüyüşü salonda yapmıyorum,koşuyu da öyle. Ama genel olarak yürüyerek gideceğim yerlere yürüme gidiyorum,arada koşuyorum falan.
Spor salonunda genelde bacak ve bilek çalışıyorum,bacaklarık kıvama geldiler,kaslı ve güzel duruyorlar. Çok tavsiye ederim,yağınızı kasa çevirmek ve olduğunuzdan zayıf görünmek için mutlaka spor yapın.
ben 61 kiloyum ve boyum 1.65 ideal kilom 52-53 kendimi iyi hissettiğim kilolar inş ulaşırım...bende arzu ediyorum salona gitmeyi umarım en yakın zamanda başlayacağım

Konuya dalmayayım ama koşuyu ben dışarda yapıyorum koşu bandı falan hikaye makinenin itip kakmasıyla kendin koşmak asla aynı değil.
Koşacak yer yoksa ip atlayabilirsin panpacım bende atlama ipi de var
Sadece üstbeden spor salonunda çalışyrm onun dışında gitmiyorum, tozlu, kalabalık, havasız...asla açık havada sporla bir değil.
Sağol canım bende koşu bandını sevmiyorum canım koşucak dışarıda mekan var ama havalar malum soğuk...ama ipi deneyebilirsiniz. . ağırlık kullanmak ve şekillenmek için salon düşünebilirim sadece bir süreliğine yoksa haklısın havasız bir ortam uzun süre tahammül edebileceğimi sanmıyorum...

Back