- 1 Haziran 2012
- 6.744
- 22.432
- 598
- Konu Sahibi magnolia99
-
Aralarında 3 yaş olması lazım,Meghan 3 yaş daha büyük Harry'den. Ama ondan daha genç durduğu kesin. :)
Aynı şekilde Kate ile aynı yaşta olmalarına rağmen ondan da genç duruyor. :) kendisi açıklamıştı,düzenli olarak su içip spor yaptığını. Ve tabiki dengeli beslenme de önemli. Sağlıklı yaşam vücuda ışıltı veriyor. :)
Tezatlık var evet düşüncemi yumsatmak istedim kimseyi kırmadan bu işlerin bazen kısmetle alakalı olabilcegini de düşündüm
Ona cevap verme nasış bir ortamda yasadıgınu bilmiyoruz sınuçta demişiniz şahsi fikrim oldugunu söyledim zatwn fakat 4 mevsim erik karpuz portakal bulunur oldu artık biliyorsunuz fakat yendiği ve çokca alıcısının oldugu mevsimler vardır mevsimi dısında tadı degişir fiayatı artar cazip degildir herkes alamaz tercih de etmez bu konuya birde oyle bak burda okadar yaş 30 evlenemedim diyen varki çevremde gördüğüm şeylerin dile getirilmiş şekliydi ayrıca yasadıgım ortam bir ucu avrupaya dayanab buyuk bir şehir
millet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
Arz talep dengesinden bahsetmek istedim ne oğlum ne erkek krdeşim nede bekar kızkardesim fakat o kadar etrafımda bekar kız erkek varki söylemleri bu şekilde istekleri bakış açılarını anltmak istedim kadınlrın ezilmesi ve seçilmesi konusunda da aşırı hassasım ön yargılı düşünmeyim nacızane gözlem ve düşüncem bu şekilde uyar uymaz fakat yasadıgımız ülke de bu gerçeği kabul etmek lazımKadınlar meyve sebze değildir, satın alınmazlar. Toparlamaya çalışıp batırdınız diye iyi düşünmek istiyorum. Aksi halde zihniyetiniz buysa durum vahim.
Elmalar,portakallar,'alıcılar' ha bir de Avrupa tabii ki de.Avrupa'ya ucu dayanıyor da Avrupa'dan çok zıt sanırım bulunduğunuz yer.İnsanlar evliliği çocukla bile düşünmüyorlar bazı ülkelerde,günaydın.
Ne yapacaksin? 19 desek yasini mi kuculteceksin ? Ne sacma soru, ne zaman istiyorsan o zamandir.. yoksa cevrenin etkisinde evlenirsen pisman olursun..millet 19 20 yaşlarında evleniyor bazıları da diyor ki 30 yaşına kadar evlenme hayatını yaşa. evlilik için en uygun yaş hangisi sizce?
Elmalar,portakallar,'alıcılar' ha bir de Avrupa tabii ki de.Avrupa'ya ucu dayanıyor da Avrupa'dan çok zıt sanırım bulunduğunuz yer.İnsanlar evliliği çocukla bile düşünmüyorlar bazı ülkelerde,günaydın.
Bence erkekler cabuk çöküyor bayanlar
Mümkünse kendınızden en az 5 yas küçük birini tercıh edın
Unutmayım kadınlar secer:)
Ayrıca cnm sen ona cevap verme nasıl bır ortamda yasadıgını bilemeyızkı :)
O sekılde düşünen erkekler genelde gözü acılmamıs saf bırını isteyenler oluyo
Bılınclı erkek olgun aklı basında asık olacagı hayranlık duyacagı bırını tercih eder:)
Arz talep dengesinden bahsetmek istedim ne oğlum ne erkek krdeşim nede bekar kızkardesim fakat o kadar etrafımda bekar kız erkek varki söylemleri bu şekilde istekleri bakış açılarını anltmak istedim kadınlrın ezilmesi ve seçilmesi konusunda da aşırı hassasım ön yargılı düşünmeyim nacızane gözlem ve düşüncem bu şekilde uyar uymaz fakat yasadıgımız ülke de bu gerçeği kabul etmek lazım
Ben avrupada da böyledir demedim konumuzda onların evlilik kültürü degil yasadıgım şehri tarif ediyordum orda soran bir arkadasa yanlış anlamısınız sanırımElmalar,portakallar,'alıcılar' ha bir de Avrupa tabii ki de.Avrupa'ya ucu dayanıyor da Avrupa'dan çok zıt sanırım bulunduğunuz yer.İnsanlar evliliği çocukla bile düşünmüyorlar bazı ülkelerde,günaydın.
Yürüyüş ve koşu yapıyorum genelde. Arada sırada salona gidiyorum,benim sorunum sadece bacaklarımla aslında. Önceden çok zayıftım ve spor yapmadığım için çok çökük,kemik torbası duruyordum. 6-7 aydır kendime ve yediklerime dikkat ediyorum, sağlıklı besleniyorum. 44.5 kiloyum ama eskisi kadar zayıf durmuyorum,bacaklarım kaslandı,özellikle kemik gibi duran alt bacağım şimdi çok güzel kavisli olduSenelerdir yoga yapıyormuş diye duydum ama bedeni kaslı bence koşu falan da yapıyordur..
İşten sonra gitmek için spor salonu araştırmaya başlasam mı gaza geldim yaza kadar biraz kas yapsam fena olmaz..
Siz yapıyor musunuz spor?Koşu çok güzel kas yaptırıyormuş doğru mu?
Benim kuzenim eşinden iki yaş büyük, bir tanıdık bayan 38 eşi 30 yaşında etrafta örnekler var..
Tamamen gelişmişlik düzeyi ile alakalı..
Benim annem 30 yaşında evlenmiş babam 35 yaşındaymış hatta evlenmeyi hiç düşünmüyormuş babamı sevip aşık olunca evlenmiş bana bir gün baskı yapmadı evlen evlen diye. Nasip bu işler kıymetini kadrini bilen biri olsun yaş önemli değil der.
Ben ailemde bunları duyduğum için bu söylemler bana çok garip geliyor 21-29 yaş arası evlenme yaşı tabiri çok garip geldi o yüzden.
meghan a mı sevindiniz neden pekiii yakınınız mı olur kendileriMeghan Markle hemen de hamile kaldı 36 yaşında çok sevindim ya..
Nasipse oluyor işte..
Yürüyüş ve koşu yapıyorum genelde. Arada sırada salona gidiyorum,benim sorunum sadece bacaklarımla aslında. Önceden çok zayıftım ve spor yapmadığım için çok çökük,kemik torbası duruyordum. 6-7 aydır kendime ve yediklerime dikkat ediyorum, sağlıklı besleniyorum. 44.5 kiloyum ama eskisi kadar zayıf durmuyorum,bacaklarım kaslandı,özellikle kemik gibi duran alt bacağım şimdi çok güzel kavisli oldu
Koşu çok güzel bacak kası yapıyor,şiddetle tavsiye ederim. (Özellikle hiç zamanınız yoksa,merdiven inip çıkabilirsiniz bol bol,en basit spor :)
Zayıf olduğum için vücudum sıkı zaten.
Bir de şekeri kesmeyi şiddetle tavsiye ederim. Önceden çayı kahveyi şekersiz içemeyen,hergün deli gibi çikolata yiyen ben şekeri kestiğimden beri daha dinç ve sağlıklı hissediyorum. :)
Şekeri kesince kendinizdeki ışıltıyı görüceksiniz,bağışıklık sisteminizin daha da güçlendiğini hissediceksiniz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?