Maske Tarifleri Evde hazrladmz bakmlar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Mrb kizlar ben bu yumurta seker karisimizini yapdimm siyah noktalarima hic iyi gelmedi:bbo:

Ama sole bi cozum buldumm; haftada iki kere yuzumu buharda tutuorum azcik sorada alkolle temizliorum ,bi yarim saat sora altta tarifini verecegim karisimi surup kuruyana kdr bekliorumm vee sonuc superr:)

Karisim
Bi yumurta sarisi
bir tatli kasigi bal
5-6damla limon suyukaydirigubbakcemile2

iyice karistirip yuze suryonuz, kuruyana kdr beklemek lazim.

Tip ogrencisiyim alkolun yuze olan zarari ve temizleyiciligi konusunda hocamada danisarakdan bi arastirma yapdim,ztn bir cok yuz tonigi alkol iceriyor ama saf alkolu doru kulanilirsa zararli degil, dogru kulanimdan kastim alkolu az kulanmayada dikkat edin ve yuze surerken pamugu bastirmayin nazikce kizlar nazikcesırnaşık şey:)

Alkol konusunda tedirginseniz gul suyuda ayni isi gorur:):lepi:

her cilt için uygulanabilir.bal yoğurt ve limon.bunları karıştırıp cildinize sürün kuruyana kadar yani 20 dak kadar bekleyin ve yıkayın.farkı görüceksinizsüprizzzzz

Herşeyi denedim arkadaşlar. Bal gibisi yok. Balın içinde ne varsa artık bilmiyorum. Sanırım içindeki mineraller cildi besliyor.. Cildi fark edilir şekilde güzelleştiriyor. Bal maskesi, ballı olan her şey süper !

mrb arkadaşlar....kuru bi cilde sahibim...ve yüzümde özellikle çene ve dudak çevremde küçük küçük yağ bezeleri çıkmaya başladı..sıkmakla baş edemiyorum...ne yapmam gerektiği hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim....

Cildin nemsiz olmasin?..kuru ciltde yag bezi olmaz.. :sm_confused:

Kil maskesi øneririm,

uzun zamandır okul yüzünden uğrayamıyodum, bayram tatili saolsun yine burdayım
ya ben bu maskelerle falan çok mu ugraştım bilmiyorum,, suratım şu an kıpkırmızı:|
normalde beyaz tenliyim, cildim yağlı olduğu için genellikle sivilcelerimle uğraşmam gerekiyodu, gerçi onlar da sadece alnımda çıkıyodu. sonra ben, neden bilmiyorum, yüzüme kolonya sürdüm bi kaç defa, ama pamukla birlikte, biraz da bastırarak :| tahriş oldu sanırm, o yüzden bi süredir yüzüm sürekli kızarıyo.. bu kızarıklık kalıcı mıdır, degilse nasıl geçirebilirim =(

bu arada cildi hassas olanlara benden tavsiye sakın limona ve kolonyaya bulaşmayın

Ya warya ayni seyleri yasamisiz bu kdr olur:) beyaz tenliyim cildim hassas alnimda cikiodu tek sivilceler oda alerji gbi ama bnm elim rahat durmadii limonli, karbonatli, kolonyali maske fln iyyce mahvettim yuzumu boleee kipkirmizi olduuu yandi resmenn, anneme sordum oda yogurt sur dedi sabah aksam yogurt surdumm 3gunde duzeldi, yogurt surunce soguk soguk okdr rahatliodumki yanmis resmen yuzum:teytey::teytey:herneyse dene bu yogurtu sorada bi doktora git duzenli bi tedavi ol evdeki cozumler kalici olmuokaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim=))
benim de yanmış gibi, alerji gibi,, ne oldugunu çözemedigm degişik bişey oldu( umarım işe yarar yoğurt..=(

Malzemeler:
1 yumurta sarısı
4 yemek kaşığı süt
1 tatlı kaşığı bal
Uygulama
Malzemeleri birbirine karıştırıp ince kum ilave ederek püre kıvamına getirin.Bu karışımı yüzünüze sürün ve göz çevresini açıkta bırakın.15 dk bekledikten sonra yüzünüzü ılık suyla yıkayıp normal nemlendirici sürün.

Etkisi
Cildi beslediği gibi gerginleştirir ve kan dolaşımını düzenler.Bu maske,hassas e sivilceli yüzle için uygun değildir.

NEMLENDİRİCİ MASKE

----Bal ve Yumurta Maskesi
Malzeme

1 çay kaşığı nemlendirici krem

1 yumurta

1 yemek kaşığı badem yağı

1 yemek kaşığı bal

Hazırlanışı
1. Yumurtanın beyazı ve sarısını ayır. Yumurtanın sarısına damlalar halinde badem yağını ekleyerek karıştır.
2. Ardından yavaşça nemlendirici kremi ve balı ekle.
3. Yumurta beyazını da ayrı bir kapta hafifçe çırp ve yumurta sarısını karşıma ilave edip tümünü sürülebilecek kıvama gelene kadar çırp.

Kullanımı
Karışımı, genişçe bir fırça veya pamukla yüz ve boyun bölgesine yaydıktan sonra en az yarım saat bekle ve cildini ılık suyla yıka

salatalığın suyunu çıkartıp, buzlukta dondurduktan sonra buz kalıplarını hergün ( mümkünse sabahları ) özellikle göz çevresine uygulamak kırışk gidermede faydalı oluyor. ayrıca cildin daha parlak görünmesini sağlıyor.

SUNA DUMANKAYA da buzdolabında beklemiş bademi cildimizde gezdirirsek lekelerin rengini açar demişti

süt,bal,soda ve limon bunlari karistir buzluklarin icine koy.sabah uyandiginda cildine sür.cildi canlandirmak icin...........................

ya bugday yağı almak kolay ama sabah neyle temizliyosun peki o yağları? yazarsan bende alım göz altlarına küvü uyguladım biraz iyi geldi ama buğday yağı saha iyi sanırım

ysm yağları temizlemene gerek yok cildin emiyo zaten yağı ok...

merhaba kızlar bende sizinle bir reçeteyi paylaşayım.daha önce yazıldımı bilmiyorum.geçenlerde ahmet marankinin reçetelerini araştırıyordum.10 dakikada mükemmel bir cilt maskesi diye yazı okudum.hazırladım gerçektende öyle.malzemeleri şöyle:1 kaşık limon,1 kaşık bal ve az miktarda süt. limonla balı karıştırıyoruz içine az miktarda karışımın ahengini bozmayacak şekilde süt katıyoruz hepsini birden karıştıyoruz.temizlenmiş bir cilde uyguluyoruz.10 dakika sonra ıslak bir sünger yardımıyla siliyoruz.cilt gerçekten harika oluyor.denemekten zarar gelmezhihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:

teşekkürler paylaşım için deniycem bakalım işe yarıycakmı..

hiç birşey sürmeyin bırakın olduğu gibi kalsın zamanla zaten gerek kalmıcaktır sürmenze..
size tavsiyem bol bol maydonoz yiyin..

hele şu balı nasıl sürüyorsunuz anlamıyorum..
bence balla yapılan maskeler çok riskli ya..
bu devirde hakiki bal bulmak çok zor..
balın gerçekten çok iyi bir bal olması gerekir..
sırf glikoz içeren birürünü cilde sürmek acayip cesaret işi olsa gerek kızlar bence bu bal konusunda dikkatli olun..
tekrar söylüyorum bol bol maydonoz,su ve akşamları yatarken yoğurttttt..
bakın gerek kalıyormu bu maskelere..he tabi nemlendiricinizi eksik etmeyin

yumurtanın akı yüze çok iyi derecede gerginlik verir 15 dk kadar birde yoğurt limon arkadaşımızında dediği gibi harika ayrıca bal riskli olabilirde suni ballar dolu artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…