Maske Tarifleri Evde hazrladmz bakmlar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

canım cildi beslerken kıllarıda beslemiyor değil ama kıllar oldğundan fazla olmaz. sadece daha hızlı çıkar epilasyn sonrası. benim öyle kaşlarım daha sık çıkıyor daha sık aldırmam gerekiyor ama kaşlarım da beslendiği için kaşlarımın aldırmadığım yerleri canlı ve parlak bu sayede

yanak kısmında kıllanma olurmu diye soruyorsan, dışardan süreceğiniz hiçbirşey bunların sayısını ve kalınlığını değiştirmez. bu tamamen hormonal bir problem. yani içten geliyor.

fiyatlara gelince haklısın orjinalleri çok pahalı mesela ben gül yağının orjinalinin 1cc sine ki bu çok az bir biktar 30 tl verdim ama tariflere damlayla giriyor. bu yüzden uzun süre kullanıyorsun.

iilk etapta pahalıymış gelebilir ama daha uzun süre kullandığından kremlerle aynı hesaba geliyor.

ayrıca cildimiz buna değer.
ödenemeyecek miktarlar değil.

acaba resim flen yokmu hani kullanmadan önce kullandıktan sonra diye varsa koyarsannız sevinirim

acaba resim flen yokmu hani kullanmadan önce kullandıktan sonra diye varsa koyarsannız sevinirim :) :)

ya kızlar ilk sayfalarda gördüm.. buğday yağından bahsedilmiş.. gözaltı morlukları için ya merak ediyorum yağ bezesi oluyor ya küçük yağ butonları?? böyle bi durum yaratır mı sizce yada yaratan var mı ? şundan soruyorum ben kaş&kirpik için kayısı çekirdeği kremi kullandım bi hafta falan ama gözaltıma yakın yerde bir iki yağ bezesi çıktı krem bulaşıyodu hafiften ama yadırgamıyodum iyi gelir diye ama bu yüzden bıraktım bende.. şimdi kendime şöyle cildi yumuşatan canlandıran hafif haftalık bi maske arıyorum..

tarıflerın hepsını bır defterde toopluyorum kızlar yazın yazın cok tesekkurler sız e

bende bi sürü bitki yağı kullandım badem,defne,çörekotu vs hıc bır faydası olmadı buaralar buğday yagını oldukca sık duyuyorum ilk fırsatta denıcema.s

arkadaşlar

Gözaltımızın derisi farklı bir deridir ve öyle alelade yağlar asla faydası olmadığı gibi ordaki cildin yapısını da olumsuz etkiler.mesela gözaltındaki cildin elastikiyetini etkliyerek daha beter sarkmasına ve yağlı cilt sahibi olanlarda yağ bezesine sebep olabilir.internette çok rastlıyorum ama bu adi yağları gözaltınızda kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

suna dumankaya'dan cilt sıkılaştırıcı formül
Adaçayını demleyip,bu suyla yüzünüzü silin.Yuvarlak hareketlerle yukarı doğru masaj yapın.Maden suyuna yarım limon sıkıp buzlukta dondurun.Bu buz küplerinden hergün birini yüzünüzde dolaştırarak masaj yapın...

Demek ki işe yarıyor ben de deneyeceğim. kaydirigubbakcemile5

Peeling için tuz öneririm. Yüzünüzü ıslatın tuzla ovalayın sonra da nemlendirici krem sürün. Ben denedim tavsiye ederim.

beraber deneyelim ve sonucu görelim bende bu akşam başlaacağım ve her hafta yapmayı düşünüyorum
Siyah nokta için yüz bakımı
lk önce buharda siyah noktaları kabartıp eczaneden aldığımız eldiven yardımıyla sıkmak temizlemek gerekir ve gözneneklerimiz açılmış oldu şimdi ise
Bir tatlı kaşığı pirinç unu, bir talı kaşığı yoğurt ve bir kaç damla limon suyunu bir kaba koyup karıştırın. Cildinize önce bunu uygulayın, yarım saat bekleyip duru suyla durulayın. Ardından yaş maya maskesini uygulayın ve oda en az yarım saat beklesin.Buhar, temizleme ve maskeler yaklaşık bir buçuk saatinizi alacaktır.
İnşallah güzel sonuçlar alacağız kızlaropuyorumnanaktan

kızlar illa buhar banyosuna gerek varmı gözenekleri açmak için? ben çok bunalıyorum havluyla yüzümü örtüp öyle buhara durunca.Sadece banyodan sonra yapsam kil maskesini ozamanda gözenekler açılmış olmazmı?

tmm blki her evde yok ama inanın harika saç bakım yüz herşeyde iyi geliyor yanii buna inanın kızlar..pahalı bşyde deil aklınızda bulunsun yardım isterseniz haber verin

kızlar ben 2 gündür
1-2damla ozonlanmış kayısı ÇEKİRDEĞİ yağı
1-2damla üzüm çekirdeği yağı
1-2damla jojoba yağı
1-2damla buğday yağı karıştırıp hepsini porselen bi kapta yüzüme gece yatmadan önce sürüyorum. bir de leke sermu diye bişey aldım o da sadece yüzümdeki lekeye 2 gecedir sürüyorum. çok değişiklik oldu gerçekten cildimde.sivilce falan çıkmadı hiç hani küçük küçük olur ya. sabahları kalkınca da sadece su ile yıkıyorum.gece bu karışımı sürmeden önce ddf temizlyici ile yıkıyorum. bence denemeye değer.

merhaba kızlar bugn bikaç şey almak için markete gitmişdim hazır kil maskesi alıcakdım aslında lekelerim için ama ordaki bi müşteri bana ona fazla boşa para verme ben sana bişi sölicem onu yap ii gelir cildine dedi
bende iyi dedim sadece toz kil aldım. Maskenin içine de toz kil gül suyu elma sirkesi ve limon koydum kadın bunları söyledi. ayarı tutturamadığım için biraz fazla oldu birdahaki seferlerde de kullanıcam artık. şimdi sürdüm bekliyorum cildim hassas olmasına rağmen herhangi bir yanma yok düzenli kullanıp memnun kalırsam sonuçları bildiricem. Maskenin arkasından da tonikleyip kayısı yağı sürücem bakalım nasıl olucak yarın cildim

Yogurt ve limon suyunu bende arada bir deniyorum ve gercekten cok faydasini gördüm, tavsiye ederim. Yalniz ben bunu yapmadan önce yulaf unuyla sicak su karistirip bunu yüzüme sürüp peeling yapip, ovarak cikariyorum, cok faydasini gördüm. Sonrada bir nemlendirici sürüyorum. Dogal yaglarla hazirlanan aktarlardaki toniklerde kullanilabilir. Keske sürekli yapabilsem.
Suna Dumankaya nin yumurta aki ve seker peelinginide denedim. Banyodan önce deneyebilirsiniz. Cildi cok güzel yapiyor. Yogurdu da banyodan önce deniyorum, cünkü ne kadar da toplasam saca falan degince yikamak gerekiyor.

bir tatlı kaşığı yoğurt
bir tatlı kaşığı mısır unu
bir kaç damla zeytinyağı
bir çay kaşığı nemlendirici krem
bir yumurtanın sarısı

malzemelri karıştırıp yüzünüzde 15 dakika bekletin, temizliği ve canlılığı farkedeceksiniz
cildim aşırı hassas olmasına rağmen hiçbir yanetkisini görmedim

kızlar ben de peelingimi evde kendim yapıyorum.bir yemek kaşığı mısır ununa süt karıştırıyorum.sütün miktarını siz ayarlarsnız maske yüzünüzden akmayacak şekilde koyulaşana kadar karıştırın ve yüzünüze sürün 10 dk kadar bekleyin,kurumaya yakın hafif şekilde ovarak maskeyi yüzünüzden çıkartın kesinlikle suyla yıkamayın yüzünüzü ,maske artıkları yüzünüzde kalsın peçeteyle alablirsiniz kalanları.daha sonra maden suyu ile yüzünüzü yıkayın biraz yakıyor soda yüzünüzü ama tertemiz oluyor.yüzünüzü havluyla kurulamayın maden suyu yüzünüzde kurusun.haftada 1 uygulayablirsiniz.benim uyguladığım bişey tavsiye ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…