Maske Tarifleri Evde hazrladmz bakmlar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
kızlar salatalığın suyunu sıktıktan sonra bunu tonik olarak kullanabilirmiyim cildim yağlı bana iyi gelirmi sizce

Selam kızlar...bence göz altı morlukları için en zararsız olan yağları bile kullanırken dikkatli olun...ben eskiden göz makyajımı bebe yağı ile temizlerdim güzelce arındırmama rağmen 4-5 yıl sonra etkisini gördüm ki yağ bezeleri çıktı...dermatoloğa gittim we anlattım bana göz çewresine yağlı kremlerin, yağların zarar werdiğini yağ bezeleri oluşturduğunu we göz çewresinin elastikiyetini bozduğunu söyledi...dikkatli olun...morlukları kaybedelim derken birkaç yıla kalmaz göz çewresindeki derinizi sarkıtabilirsiniz..bu yüz ifadenize yaşlı bir görünüm werir..yaklaşık 2 yıldır göz makyajımı yüz temizleme jeliyle yıkıyorum we ardından gece kremi sürüyorum yaşım 29 ancak 19-20 gösteriyorum tabi birazda genetik ancak yağlara dikkat edelim cildimize kullanırken çok sık yapmayın derim..
benim göz altı morlukları we kırışıklıkları için kullandığım bir tarif war..bence yağ yerine bunu kullanın haftada 3 gün yapıyorum bazende gerek görmedğimde 1 hafta filan hiç yapmıyorum...
1 çay kaşığı yaş maya
1-2 damla yağsız süt..
bunu karıştırıp yatmadan 20 dk önce sürüyorum we soğuk suyla yıkayıp yüzümü yatıyorum..
çok faydasını gördüm...kimde bi kırışıklık, kaz ayağı görsem hemen tawsiye ediyorum...gergin yapıyor elastikiyetini artiriyor ne hikmetse...we de nemli tutuyor kırışmayı önlüyor...
ben eskiden morluklar için her gün hatta ewdeyken bile kapatıcı stick kullanırdım bitmesen yenisini alırdım denizden bile çıksam sürerdim kapatıcıyı öle alışmıştım ki...ama bu mayalı tarifi yapmaya başladığımdan beri kesinlikle morluklar gitti we stickten oluşan (yaklaşık 10 yıldır hergun stick sürerdim) kırışıklıkların görünümü yok denecek kadar azaldı...
mutlaka deneyinn kızlar...

yağ bezelerimden eser kalmadı(tabi ben deri altında iyice yerleşmeden yağı bıraktım we önlemini aldım)artık ne stick sürüyorum ne de başka bişey...ne morluk kaldı ne de kırışıklık...haftada 3 kez mayalı tarif yeterli...tarifi weren suna dumankayaya da çok teşekkür ediyorum 10 senelik dertten beni kurtardığı için...
sizde deneyip bana teşekkür edeceksiniz...
sewgiyle...

Satenay x...
Canım bunu haftada 3 gün uyguluyorum...detaylı olarak anlatayım :)
Diyelim ki ptesi, çarşamba we cuma akşamı yapılacak...
Pakmaya markalı yaş maya marketlerde kolayca bulabilirsin...ben bunu buzdolabında saklıyorum...1 çay kaşığı alıyorum sora kağıdına sarıp buzdolabının no frost değil ama hani bazı bölmeleri daha fazla sogutma özelliğine sahip ya orada saklıyorum anneme tembihliyorum sıkı sıkı sakın kullanma diye...artık sticki bıraktım yaşmaya sız yaşayamaz oldum :)))
sora kutusunda mutlaka YAĞSIZ yazan sütten de 1 ya da en fazla 2 damlacık süt ilawe edip parmak ucuyla göz çewreme uyguluyorum ama derisine bu hafif şeyi uygularken bile öyle nazik dawranıyorum ki..hafifçe sürüyorum çekelemeden...sora tam 20 dk bekletiyorum..geriliyor cilt we gerildiği anda o kırışıklıklara nemin dolduğunu hissediyorusunuz..sora yine nazikçe soguk suyla yıkayıp yatıyorum...yatmadan önce yapmalısınız...çünkü gece boyunca mimik hareketleri yapmadığınız için daha etkili oluyor:KK66: hadi deneyin bakalım....

Yazdığını okudum gittim marketten Pakmaya marka hamur yaş maya aldım.
az önce 1-2 damla süt damlattım süreyim dedim, ama yani sürülmüyo ki öyle resmen hamur :icecream:
yani yapamadım, sürerken toplanıyor böyle sürülmüyor...elimizde yuvarlak bi kalıp haline getirip de göz üstüne kapatarak mı yapıcaz?
yardımcı olursan nasıl sevinirim valla...fisfisfis

canım ya bi şey sorcam ben yeni geldim buraya da şu mesajının altındaki zayıflama resmini ve yazısını nerden koyuyorsun?

ARKADAŞLAR BENDE SUNA DUMANKAYANIN KARMA CİLTLER İÇİN ÖNERDİĞİ BİR FORMÜLÜ DENEDİM 1 tatlı kaşığı kuru maya(pakmaya)yı bir tabağa koyuyorsunuz onu ıslatıp ezdikten sonra 1/2 limonu sıkıp iyice karıştırdıktan sonra yüzünüze pamukla sürüyorsunuz 30dk bekledikten sonra yıkıyorsunuz.Haftada 1 defa
SONUÇ:İlk yaptığımda yüzümde hafif kızarma ve yanma yapmıştı meğer gözenekler açıldığı için yanma ve kızarıklık oluyormuş denemekte fayda var tavsiye edilir...

Ya bende şöyle haftada 1 defa uygulayacağım cildi arındıran,parlaklaştıran bir maske istiyorum. Acaba deneyipte memnun kaldığınız bir maske varmı evde yapabileceğimiz??

Ben yıllar önce bi yerde okumuştum ve arada bir yaparım hemen etkisini gösterir zaten.
Sabunla yüzünü yıkıyorsun bi güzel snra sabunuiyice yüzüne sürüyorsun köpüğünü fln.
Sabun yüzündeyken yüzüne şeker sürüyorsun avucuna alıp iyice eriyinceye kadar yediriyorsun sabunla beraber.En son da limon suyunu sürüyorsun yüzüne duruluyo gibi tabi gözlere dikkat.

Cildinin temizledindiğini parladığını hemen farkedeceksin.
:teytey:

Çoğumuz biliriz ki birsürü kozmetik madde kullanmamıza rağmen cildimizdeki siyah leke ve siyah noktalar asla geçmez. Şimdi size önereceğim bitkisel ürün elma sirkesi. Bir su bardağının yarısı kadar suya üç çorba kaşığı elma sirkesini koyup kaynatın.

Sonra ateşi kapatarak bu kaynamış olan sirkeli suyun buharına karşı başımıza bir tülbent örterek yüzümüze buhar banyosu yapar gibi tutuyoruz. 15-20 dakika kadar bu şekilde cildiniz buharı emsin ve siyah noktalar yumuşasın. Sonra sulandırılmış elma sirkesi ile yüzünüzü silerek temizleyin. Haftada 2 kere deneyeceğiniz bu yöntem siyah noktalarınıza karşı oldukça yararlı olduğunu görüceksiniz.
http://www.sacveciltbakimi.com/elma-sirkesi-ve-siyah-noktalar.html alıntıdır

Arkadaşlar size genç kalmanizi sağliyacak ve de yaşlanmanizi yavaşlatacak bir şey sölicem................ Denedim ........ Süperrrrr..... Tavsiye ederim.....sölüyorum::::::::: Her gece yatmadan önce yüzünüzü temizce yikayin ve de yatmadan önce anne sütü sürün ve de yatin......... Sabaha kadar kalsin sabah kalkinca yüzünüzdeki gençleşmeyi farkedeceksiniz...........haaaaaa her gece anne sütünü nereden bulacağinizi kesin soracaksiniz eminim.... Her güzelliğin vardir bir zor tarafi ............

ya benm yüzmn azckta olsa beyazlaması için napmam gerekiR yardm edebilrmisnz...?

Papatyalı cilt beyazlatma maskesicilt beyazlatıcı, renk bozuklukları

3 tatlı kaşığı papatya (çiçek kısmı)
1 fincan su
1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı gül suyu (isteğe bağlı)

1 fincan suyu kaynatın ve içine papatyaları atın. 7-8 dk beraber kaynattıktan sonra süzgeçten geçirerek soğumaya bırakın. Ardından bal ve gül suyunu ekleyin. İyice karıştırdıktan sonra yüzünüze ve boynunuza sürerek 15 dk bekleyin. Cildinizin aydınlanması için düzenli olarak kullanın. Bu maske renk bozukluklarına karşı birebirdir. Buzdolabı ömrü 1 haftadır. Hava geçirmeyen bir kapta muhafaza etmeye özen gösterin.
Not: Hamilelere tavsiye edilmez.

( Alıntıdır )

qeRçkten eskisini göSteriyormu kullanan oldumu ?

Benim şahsen yüz beyazlatma gibi bir sorunum yok canım. Senin için sağlam bir kaynaktan araştırdım. ayrıca kendin internet ortamında araştırırsan bir dünya benzer formül bulabilirsin..

Papatyanın renk açıcı özelliğini biliyorum. Denemeden bilemezsin ! Herşey sabır ve istikrar ile olur ! Yoksa Michael Jakson gibi beyazlamayı düşünmüyorsundur !

Kolay gelsinşakkıdı

benim yaptıgım en iyi bakım cildime sabah akşam soğuk su ile yıkamak ve muhakak temizliğini yapmak.yoğurt-sebze-meyve yiyerekte içten destek sağlıyorum

buğday yağı önerdiler ben 2 gün kullandım gözlerimin altındaki morluklar için bide üstüne kırışık yaptıı..çok kötü oldum ya canım sıkılıo

kızlar bugün okudum tariflerinizi limon-yoğurt yaptım inşallah işe yarar :Saruboceq:

Arkadaşlar benim cildim normal kuru arası bişii daha cok kuru sanırım:))ama bu yogurt limon maskesi bende sivilce yaptı arkadasım denedi onun cildi de benimki gibi onda da sivilce yaptı bi tane sivilce cıktı ama kocaman hemen ertesi gün
.kuru ciltlere iyi gelmıo sanırım.

arkadaşlar mrb.aranıza yeni katıldım.bana yardımcı olursanız sevinirim.cildim son zamanlarda çok mat bir renk aldı ve sivilce denemez ancak küçük küçük sivilce şeklinde bişeyler var.ben istiyorum ki cildim parlak bir hale gelsin ne önerirsiniz bana

arkadaşlar mrb.aranıza yeni katıldım.bana yardımcı olursanız sevinirim.cildim son zamanlarda çok mat bir renk aldı ve sivilce denemez ancak küçük küçük sivilce şeklinde bişeyler var.ben istiyorum ki cildim parlak bir hale gelsin ne önerirsiniz bana

Papatya kaynatarak o suyu buz kalıplarına koyarak derin dondurucuda dondur. Her sabah buzları yüzüne sür. Kan dolaşımını hizlandırıyor. daha parlak bir görünüm veriyor. Ardından her zamanki gibi bakımını yap.

a.s.

1er cay kasigi kil+biberiye yagi+limon suyu+bal karistirip suruyoruz 10-15dk sonra yikiyoruz sonuc gozeneklerden eser yok. Ben henuz deneyemedim ama denyen kankam muthis sonuc almis

X