Maske Tarifleri Evde hazrladmz bakmlar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ya siz kaç kaşık bala ne kadar limon karıştırıyosunuz:uhm: bi de kaç dk bekliyosunuz benneyaptımki biri daha söylemişti forumda; denedim ben de bi kaç defa ama işe yaramadı =D yanlış yapıyorum sanırım:roflol:

evde hazırladıgım tek bakım aspirini suda eritip(pütür pütür peeling gibi oluyor) yüzümü hafifçe ovup öyle yatmaktır.içine limon dakoyuyorlar ama ben koymuyorum.cilde gerçekten iyi geliyor.

Dekoltene dahil sürmek istersen 2 yemek kaşığı bal ve yarım Limon suyunu karıştır. yüzüne ve dekoltene sür. en az 20 dakika beklet canım. Bal her cilt tipine göre farklı etki yapar. sonuçta herkesin cilt tipi değişiktir canım. Benim karmadan yağlıya bakan cildim var. kan dolaşımını hızlandırdı bu maske. ve aynı zamanda cildi besliyor. Balın içinde çok faydalı mineraller var. aynı şekilde mesela kil'in içinde de öyle. bu mineraller cildi besliyor.

Ama gerçekten bu bakımları uygulamak için zaman lazım.

arkadaşlar aktardan aldığınız yağları yüzünüze sürmeyin yüzün yağ dengesini bozuyor zaten aktardan alınan yağların güvenirliliği tartışılır hepsi yüzde yüz saf değil gözaltında müthiş yağlanma yapıyor ve geri dönüşüde yok ! yağ bezeleri ancak cerrahi müdahaleyle alınıyor..yağsız yüz maskelerini tavsiye ederim süt katarken bile yağsız olanı tercih edin..yağ bezelerini makyajlada kapatamıyosunuz inanın kırışık kalmayı tercih edersiniz bazı şehir efsanelerine inanmayın sevgilerimle..

Arkadaşlar benimde göğüslerimde ve sırtımda güneş lekesi var. Acaba bu nasıl geçer???

birde bunu deneyin :)

cilt elastikiyetine yarım çay fincanı elma sirkesi ve yarım çay fincanı damıtılmış su içine bir tutam taze nane yaprağı atıp 5 dakika kaynatıyoruz. bu karışımı bir hafta buzdolabında cam kavanozda beklettikten sonra tonik olarak kullandığımızda cildi inanılmaz şekilde geriyor ve parlaklık veriyor..

tatlım bu yağları nası sulandırıcam mesela buğday yağını kullanmak istiyorum sana çok hak verdim ama yağ suyun üstünde yüzmez mi yoğunluk açısından :enbuyukkk:

emeklerinize sağlık verdiğiniz bilgiler için ayrı ayrı herkeze teşekkür ederim

bence göz altlarınıza bu yağları sürmeyin. cünkü bu yağlar arındırılmıyor yani öyle sürüp bekletiyorsunuz.göz altı torbaları oluşup yağ bezeleri rahatlıkla cıkabilir.göz altında zaten yağ dokumuz var. burda bu tarz bezeler rahatlıkla cıkar.
annem acıbadem sütüyle makyajını birkaç temzlemesinde bunu farketti ve bıraktı.ki bizim cildimiz cok kurudur merhem falan kullanıyoruz eczaneden neyse.
yani benden bir tavsiye bu tabii sizdeki sonucları bilmiyorum ama aklınızın br köşesinde bulunsun istedim bayanlar...

arkadaşlar bende mimik kırışıklıkları yoğunlaştı özellikle göz çevresi ve dudak üzerinde ince çizgiler belirmeye başladı bana öneriniz ne olabilir kozmatik olarakda hangi markayı önerebilirsiniz

1 kaşık yumurta beyazı 2 kaşık şeker tarifini denedim demin ama bunun bant gibi çıkması gerekiyomuş heralde ben de çok pütür pütür oldu.Tarifi veren arkadaşlar nerde hata yaptım ben

sivilceleri gül suyu kurutuyor arkadaşlar. ben denemedim yok çünkü. kullanan arkadaşlar söylüyorlar.

siyah noktalarıma limon+yoğurt kullanıyorum. çok memnunum.

kırışıklıklarıma kayısı yağı kullanıyorum. alnımda ince ince vardı artık yok. yalnız bırakmamak gerek, haftada 3 4 kere sürmek gerek. kuru ciltler haftada 1 2 kere sürsünler çünkü pul pul dökülüyor.

gözaltı morluğuma buğday yağını kullanıyorum, tamamen bitirmesede fazlasıyla azalttı.

kayısı yağını tavsiye ederim. ben alnımda kullandım hiç kalmadılar. kozmetik ürünlerini bilemiycem, hiç kullanmadım

ben sivilce lekeleri için üzüm çekirdeği yağını kullanıyorum.. gerçekten çok iyi geliyor 1 haftalık bir kullanımdan sonra gözle görülür fark yarattı yüzümde:CüvCüv::CüvCüv:

Özellikle gözaltına yağ kullanırken bir pamuğu ıslatın ve sadece 2-3 damla yağ dökün sonra sürün,ve asla gece onla yatmayın,bir iki saat sonra silin.Yoksa gözaltında yağ bezeleri oluşuyor,ve onların giderilmesi imkansı gibi bişi,cilt doktorum söylemişti....

Ya bende şöyle haftada 1 defa uygulayacağım cildi arındıran,parlaklaştıran bir maske istiyorum. Acaba deneyipte memnun kaldığınız bir maske varmı evde yapabileceğimiz??

kızlar bende ya elma sirkesiyle yüzümü siliyorum yada bebek pudarası vede limonu yakıstırıp bekletiyorum 5 dk ikiside cildi ışıl ışıl yapıo vede hoş oluo kaymakkk diim kısacası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…