Yoğurt yağlı ciltler için birebirdir !! Temizliyor, kan dolaşımını hızlandırıyor ve de besliyor..
hatta ben bir tarif okudum yağlı ciltler için;
yoğurdun içine rendelenmiş elma ! cilde sürücen beklicen. faydası çok.. ben yapıyorum arada bir.
Ama bende en etkili yöntem bal ve limon karşımını yüzüme ve dekolteme sürmemde idi.
Ertesi gün bana herkes sen cildine ne yaptın diye sormuştu... Bal accaip güzelleştiriyor cildi ! Benden söylemesi :hooray:
ya siz kaç kaşık bala ne kadar limon karıştırıyosunuz:uhm: bi de kaç dk bekliyosunuz benneyaptımki biri daha söylemişti forumda; denedim ben de bi kaç defa ama işe yaramadı =D yanlış yapıyorum sanırım:roflol:
tatlım bu yağları nası sulandırıcam mesela buğday yağını kullanmak istiyorum sana çok hak verdim ama yağ suyun üstünde yüzmez mi yoğunluk açısından :enbuyukkk:bayanlar kimya öğrencisi olarak söylüyorum; sakın yağları direk kullanmayın suyla kullanın. bakın şöyle bir örnek veriyim, portakal kabuğundan portakal yağı çıkartılıyor ya, 1 kg portakal kabuğundan 1-2 damla yağ anca çıkıyor, ve o kadar portakal kabuğunun yaydığı kokuyu düşünün, ne kadar yoğun olduğunu anlarsınız. bütün yağlan aynı şekilde çıkıyor sonuçta ve çok yoğun, sulandırarak kullanmamanız oldukça yüksek dozajlarda asiti, esansı cildinize sürmeniz demek. o yüzden dikkatli kullanın yerimseniben
arkadaşlar bende mimik kırışıklıkları yoğunlaştı özellikle göz çevresi ve dudak üzerinde ince çizgiler belirmeye başladı bana öneriniz ne olabilir kozmatik olarakda hangi markayı önerebilirsiniz
kızlar bende ya elma sirkesiyle yüzümü siliyorum yada bebek pudarası vede limonu yakıstırıp bekletiyorum 5 dk ikiside cildi ışıl ışıl yapıo vede hoş oluo kaymakkk diim kısacası