Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları
Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
KIZLARR mutlaka denemelisiniz harika bir cilt maskesi önce yüzünüzü dove sabunla köpürtün durulamadan elinize 1 tatlı kaşığı toz şeker alıp yüzünüzü iyiceni ovun duruladıktan sonra 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı toz mayayı karıştırıp yüzünüze sürün 15 ile 30 dakika arası bekletim yıkayın cildinideki değişime inanamıycaksınızzz ben çok faydasını gördüm :enbuyukkk::teytey:
hemen deniyeceğim bu maskeyi çok teşekkürler canım
arrkadaşlar bende bi şey sormak istiyorum lise1deyken yüsümde bi siwilce cıktı 1 ayı geçikti yok olduğunda ama delik delik izler kaldı o islerin içindekileri çıkarttım gene oluştular cok rahatsız edio o delikler beni nasıl kapatabilirim bileniniz varmı?
arrkadaşlar bende bi şey sormak istiyorum lise1deyken yüsümde bi siwilce cıktı 1 ayı geçikti yok olduğunda ama delik delik izler kaldı o islerin içindekileri çıkarttım gene oluştular cok rahatsız edio o delikler beni nasıl kapatabilirim bileniniz varmı?
dermabrazyon yöntemi kapatır canım.. internetten araştır bi
peki bu maske haftada bir mi
evet canım haftada 1 kez:enbuyukkk:
mrb arkadaşlar bn bu buğday yağını alıcamda sivilce izleri için nasıl kullanıcam anlatabilrmsnz
dermabrazyon yöntemi kapatır canım.. internetten araştır bi
cok teşekkür ederimmmm Şeniz ilgilendiğin için..
Arkadaşlar şimdi bu buğday yağı 1-2 yıl sonra yağ bezeleri mi oluşturuyor?:uhm:
Canım, yazdıklarını okudum.Fakat benim sorunum bunlar değil.Ciltteki güneşe karşı kızarıklar için de bir çözümün war mı?Warsa yazar mısın?Şimdiden teşekkürler!!!!
arkadaşlar bu yumurta beyazı ve şekeri dün yaptım.bi yumurtanın beyazına 2 tatlı kaşığı şeker koydum.aslında gayet güzel de oldu.ama bi arkadaş ağda gibi oluyo,soyuyosun demiş.o zaman siyah noktaları da çıkartıyomuş.sizin de o şekilde soyuldu mu?yoksa beyazı daha da azaltmamız mı gerekliyo soyulması için?
benim burnumun üstü felaket de!!
peynir kekik suyunu hiç duymamıştımm
bende hiç duymadımfisfisfis
İşi bilcen işe gitmicen:)
Kayıtlı Üye
Buğday yağı cilt bakımı için kullanılabilecek mükemmel bir cilt bakım ürünüdür.
Hücre yenileyici özellikte selülit için ve diğer cilt problemlerinde kırışıklıklarda etkili bir yağdır.
E vitamini ve mineraller bakımından zengindir. Yüzün ve vücudun E vitamini ihtiyacını karşılar. Cildi derinlemesine nemlendirir ve pürüzsüz bir görünüm oluşturur. Yaşlanmanın olumsuz etkilerini azaltır Bir sitede buğday yağı için bnlar yazılmış.Bende denicem çoook teşekkürler !
yoğurda üç damla filan limon katıp karıştırıp yüzümesürüyorum ve kuruyana kadar bekliyorum. Gerçekten yumuşacık yapıyor ama biraz koku da yapıyor. Yarına bir şey kalmaz tabi =)
yoğurtla kabartma tozu da çok güzel yapıyo =)) 1 saat sonra ovarak çıkarın diye okumuştum ama ovunca daha çok kızarıyo sanki gerçi sonradan geçiyo; baya da güzel oluyo =) ama ilk 15 dk yakıyo da:icecream:
yoğurtla kabartma tozu da çok güzel yapıyo =)) 1 saat sonra ovarak çıkarın diye okumuştum ama ovunca daha çok kızarıyo sanki gerçi sonradan geçiyo; baya da güzel oluyo =) ama ilk 15 dk yakıyo da:icecream:
yoğurt kabartma tozu güneş lekeleri ve beyazlatmak için kullalıomuş galiba.yağlı ciltler için uygun mudur?:uhm:sizin cildiniz nasıl?
yoğurt kabartma tozu güneş lekeleri ve beyazlatmak için kullalıomuş galiba.yağlı ciltler için uygun mudur?:uhm:sizin cildiniz nasıl?
karma benim cildim =) dudaklarımın çevresi falan çok kurur; ama alnım yağlanr hep; sivilceler vs.. fisfisfis ama yüzümün her yerine sürdüm ben; burnumdaki siyah noktalar da azaldı sanki =D
yine de ii bilen birine sorun isterseniz; ben pek anlamam çünkü:uhm: gerçi bi yerde okumuştum bugün, biri cildinin çok kızardığından bahsetmiş başka bi forumda; başka biri de "cildi geriyo, siyah noktaları temizliyo kızarır tabi" falan yazmış =D kötü bişey olmaz yani bence =)) yoğurttan başta ben de çekinmiştim gerçifisfisfis
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Bende 3 Günde Farketti.göz Altlarim Artik Okadar Güzel Geliyorki Tavsiye Ederim Inanin.içine Birazcikta Hint Yaği Katin Etkisi Dahada Artacak.emin Olun Masaj Yapmayi Unutmayin Ufak Dokunuşlar Halinde Ama...
Bide Unutmadan Belirteyim Buğday Yaği Içinde çokça Vitamini Varmiş Ve Cildi Besliyormuş.aldiğim Aktar Tavsiye Etti Hakikaten Yumaşik Yapiyor...sonuçta Doğal Bi Yağ...
peki bazı arkadaşlar gözaltında minik yağ bezesi yapıo diolar doğru mu:1hug:
peki bazı arkadaşlar gözaltında minik yağ bezesi yapıo diolar doğru mu:1hug:
evet doğru bende vardı zaten iyice arttı .cildinde yatkınlık varsa kullanma canım zararlı çıkarsın ben çok pişmanımsenağlama:1no2:
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
evet doğru bende vardı zaten iyice arttı .cildinde yatkınlık varsa kullanma canım zararlı çıkarsın ben çok pişmanımsenağlama:1no2:
valla var sanırım canım, benim de oluşmaya başladı yaaaaaaasenağlama
Yoğurt yağlı ciltler için birebirdir !! Temizliyor, kan dolaşımını hızlandırıyor ve de besliyor..
hatta ben bir tarif okudum yağlı ciltler için;
yoğurdun içine rendelenmiş elma ! cilde sürücen beklicen. faydası çok.. ben yapıyorum arada bir.
Ama bende en etkili yöntem bal ve limon karşımını yüzüme ve dekolteme sürmemde idi.
Ertesi gün bana herkes sen cildine ne yaptın diye sormuştu... Bal accaip güzelleştiriyor cildi ! Benden söylemesi :hooray: