Maske Tarifleri Evde hazrladmz bakmlar

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
Merhaba arkadaşlar.Cildimde rahatsız oldugum çukurluklar var.Bunlar için bir çözüm önerisi olan?:teselli:

selam. sanırım çukurluklar için tereyağı sürmek iyi geliyormuş. mustafa sandal öyle yapmış. ama araştır bi istersen...yerimseniben

kızlar benım yuzumde de lekeler var.ama oyle barız bellı degıl nokta nokta kızarıklık.yakından cok bellı oluyor.onun ıcın ne yapabılırım?sıvılce lekesı degıller.ne oldugunu bende bılıyorum.sımdıden saol!

arkadaşlar benim bacaklarımda kılları almamdan dolayı lekelr var ve kıl dönmeleri oluyor bunları yok etmek için sivilce ve lekelerden kurtulmam için öneriniz varmı aranızda ben gibi olan varmı

kayısı yağı hakkında fikir edinmek istiyordum herşeyi burada buldum mutlaka kullanıcama.s.

kızlar elme sirkesi hem sivilceye hem lekeelere iyi geliomus ben yeni denemeye baslıcam habeerdar ederim

kızla5r iyi geldi sivilcelere ama lekeler için bişiy söylemek çok erken neyse bakımlı günler:enbuyukkk:

kızlar ne buğday yağı ne de kayısı yağı hiçbiri cilde iyi gelmiyor. ilk başta cilt parlıyor vs.. ama daha sonra berbat derecede sivilcelenme yapıyor.o yağları kullandıktan sonra sivilce dolmuştu suratım.yaklaşık 1 ay önce netten bir tarif buldum onu uyguluyorum cildime haftada 2 sefer ve sonuç gerçekten mükemmel. bir miktar yeşil kilin içerisine krem,limonsuyu ve elma sirkesi koyup jel kıvamına getiriyorum ve kuruyana kadar yüzümde bekletip ovarak yıkıyorum ve ardından ılık suyla yıkayıp tonikliyorum.deneyin sizde memnun kalıcaksınız...güzel günler...:teytey:

ben de evde bircok bakim kuru denerim, bu uygulamalarin sonunda cildimi ferah ve temiz hissetmeme ragmen cildimle boyle oynadigim siralarda yuzum hep putur putur olur. cildimin en puruzsuz ve gergin oldugunu 1 hafta boyunca makyaj kullanmayip yuzumu sadece suyla yikadigim zaman goruyorum. disardan gelen hersey cildin dusmani malesef. bu yuzden eger kullanmak zorundaysak cilt temizleme urunlerini az miktarda, tonikleri de alkolsuz kullanalim. eger dogru bir nemlendiricimiz varsa onu cildin ihtiyaci oldugu kadar surersek muhtesem bir cildimiz olacagini dusunuyorum

merhaba hanimlar benim yuzum svilce lekesi dolu ve hala cikiyo denemedigim sey kamaddi ayni doktorda care bulamadi kendi haline biraktim artik opt hepinizi

arkadaşlar içinizde bunu deneyen war mı bilmiyorum ama ben deneyip faydasını da gördüğüm bir maskeyi sizlerle paylaşmak istiyorum.
1 yumurtanınn sarısına türk kahvesi ekleyerek karıştırıyoruz ve yüzümüze ince bir tabaka halinde sürüyoruz gözlere gelmeyecek şekilde kahvenin miktarını da yüzünüzden akmayacak hale gelene kadar koyun bunu haftada 1 kez uygulayn 20-25dk bekleyin yüzünüz gerilecek dudaklarınızı oynatamayuacaksınız ve sonra ılık suyla yıkayn ve duş alın çünkü yumurta kokusu ancak duş alınca çıkıyor. duş aldıktan snra yüzünüz gergin sıkı bir hal alıp parlıyor ve bembeyaz bir cilde kavuşuyorsunuz :)

elma sirkesini bi ara ben de kullanıyodum, özellikle siyah noktalara iyi gelio =)
ama bildiim kadarıyla biraz sulandırmak gerekiyo:uhm:
neyse, hatırladığm iyi oldu ben de sürücem bu akşam:icecream:

çok geriliyosa kurumuş olmaz mı:uhm:

yok cnm kurumuo sadece sıkı parlk bir cilt yapıo

Ben de bir kez ballı limonlu maske uyguladım yüzüme ve dekolteme. ertesi gün üniversiteye gittiğimde herkes sen cildine ne sürdün diye sorup durdu bana :teytey:

KIZLARR mutlaka denemelisiniz harika bir cilt maskesi önce yüzünüzü dove sabunla köpürtün durulamadan elinize 1 tatlı kaşığı toz şeker alıp yüzünüzü iyiceni ovun duruladıktan sonra 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı toz mayayı karıştırıp yüzünüze sürün 15 ile 30 dakika arası bekletim yıkayın cildinideki değişime inanamıycaksınızzz

KIZLARR mutlaka denemelisiniz harika bir cilt maskesi önce yüzünüzü dove sabunla köpürtün durulamadan elinize 1 tatlı kaşığı toz şeker alıp yüzünüzü iyiceni ovun duruladıktan sonra 1 tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı yoğurt 1 tatlı kaşığı toz mayayı karıştırıp yüzünüze sürün 15 ile 30 dakika arası bekletim yıkayın cildinideki değişime inanamıycaksınızzz ben çok faydasını gördüm :enbuyukkk::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…