- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ilk sayfaya liste ekledim. Bu listeyi doldurursak test hakkında da bir analiz yapabiliriz. Bilgileriniz bekliyorum, özellikle hamile olduğunu bu testle öğrenenler..
Çok daha iyi olur canım profesyonel destek alman.Bu bir hastalık oldu sanırım önce bunu kabullenip pislolog desteği almam daha iyi olmaz mı Can'ım![]()
Önceki sayfaları okusaydiniz bolca fotoğraf görürdünüz. İlk mesajda video var yazmıyor, youtube da aratirsaniz bulursunuz yazıyor ☺Video nerde ?
Bir de yapanlar fotoğraf atsa ne güzel olur :)
Canım o listeyi dolduramadim ben.aktif olmadı bilgi yazılacak yerlerKızlar ilk sayfaya liste ekledim. Bu listeyi doldurursak test hakkında da bir analiz yapabiliriz. Bilgileriniz bekliyorum, özellikle hamile olduğunu bu testle öğrenenler..
Sen naptn canm bı pozıtıf bı nrgatuf testın vardıHayırlı olaun canımmm,çok sevindimm
Belli olmuyor ben yaptım temiz çıktıKızlar yapanlardan rıcam bu negatıf cıkanlarda cızgınkn yerı belli oluyormuydu lutfen bılgı verın
Ya bnm bı pozıtıftı bı negatıftı bu gun tekrar yapıcam baklm o ne cıkıcak pna gore hareket ederım artıkBelli olmuyor ben yaptım temiz çıktı
Kanı cok koyunca ıkıncı cızgı cıksada belli olmama ihtınali varmı kaç damla kanBelli olmuyor ben yaptım temiz çıktı
Yok canım zaten varsa çizgi hemen çıkıyor eğer geç döllenmeyse 1-2 dakka da çıkıyor yada biraz bekleyince.. testin hassasiyetine bağlı birazcıkta kimyasal gebeliğimde bebetime marka testte çıkmadı freyle markada çıkmıştı mesela.. ama benim 7 günüm vardı şimdi 4 günüm kaldı şüpheleniyorum bende senin gibiKanı cok koyunca ıkıncı cızgı cıksada belli olmama ihtınali varmı kaç damla kan
Canm sanırım 2 damla kan 4~5damla idrarla karışım yapip. O karisimdan 2 damla damlatiyorsun teste. Oyle oluyormus fazlasi cok geliyormus.Kanı cok koyunca ıkıncı cızgı cıksada belli olmama ihtınali varmı kaç damla kan
İlk idrarla yap canm yapacaksan eğer valla ben yapmaya üşeniyorum.. geçen de merakımdan yaptımYa bnm bı pozıtıftı bı negatıftı bu gun tekrar yapıcam baklm o ne cıkıcak pna gore hareket ederım artık
Yumurtlama zamanı mide bulantısı olur geçenler bende de olmuştu korkma canmKizlar bu sabah mide bulantisi var gibi uyandim gene de yedim birşeyler bi saat sonra kalktım ne var ne yok çıkardım. Hamilelik belirtisi olma ihtimali yok cunku daha yumurtlayali 4 gün oldu cok kötüyüm hala ağzım zehir gibi
Yumurtlama zamanı mide bulantısı olur geçenler bende de olmuştu korkma canm
Bi bebek sevdasına düştük bütün dengem alt üst oldu.. hamile kalmadan önce saat gibi döngüm vardı. Sonra bozuldu![]()
Yok canım benim ben şu an bebek düşüncesini attım kafamdan öncesinden bahsediyorum çok takıntı yapıyordum sonra hamile kaldım kimyasal oldu ondan sonra döngüm bozuldu..Döngü girer gene yoluna merak etme canım. Sana tavsiyem ponpondan yapilan paspastan yap. Hic kendine dusunecek vakit bırakma. Uykun gelmeden yatma mesela