• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Kızlar ilk sayfaya liste ekledim. Bu listeyi doldurursak test hakkında da bir analiz yapabiliriz. Bilgileriniz bekliyorum, özellikle hamile olduğunu bu testle öğrenenler..

Gerci benim bata daha cok var ama denicem mutlaka ;) bat 1nisan

Kızlar ilk sayfaya liste ekledim. Bu listeyi doldurursak test hakkında da bir analiz yapabiliriz. Bilgileriniz bekliyorum, özellikle hamile olduğunu bu testle öğrenenler..
Canım o listeyi dolduramadim ben.aktif olmadı bilgi yazılacak yerler

Kanı cok koyunca ıkıncı cızgı cıksada belli olmama ihtınali varmı kaç damla kan
Yok canım zaten varsa çizgi hemen çıkıyor eğer geç döllenmeyse 1-2 dakka da çıkıyor yada biraz bekleyince.. testin hassasiyetine bağlı birazcıkta kimyasal gebeliğimde bebetime marka testte çıkmadı freyle markada çıkmıştı mesela.. ama benim 7 günüm vardı şimdi 4 günüm kaldı şüpheleniyorum bende senin gibi

Kizlar bu sabah mide bulantisi var gibi uyandim gene de yedim birşeyler bi saat sonra kalktım ne var ne yok çıkardım. Hamilelik belirtisi olma ihtimali yok cunku daha yumurtlayali 4 gün oldu cok kötüyüm hala ağzım zehir gibi

Kanı seyreltmezsen testte düzgün çıkmaz. Ben üzerine su tuttum dağıldı diye :D

Kizlar bu sabah mide bulantisi var gibi uyandim gene de yedim birşeyler bi saat sonra kalktım ne var ne yok çıkardım. Hamilelik belirtisi olma ihtimali yok cunku daha yumurtlayali 4 gün oldu cok kötüyüm hala ağzım zehir gibi
Yumurtlama zamanı mide bulantısı olur geçenler bende de olmuştu korkma canm

Bi bebek sevdasına düştük bütün dengem alt üst oldu.. hamile kalmadan önce saat gibi döngüm vardı. Sonra bozuldu :(

Bi bebek sevdasına düştük bütün dengem alt üst oldu.. hamile kalmadan önce saat gibi döngüm vardı. Sonra bozuldu :KK43:

Döngü girer gene yoluna merak etme canım. Sana tavsiyem ponpondan yapilan paspastan yap. Hic kendine dusunecek vakit bırakma. Uykun gelmeden yatma mesela

Döngü girer gene yoluna merak etme canım. Sana tavsiyem ponpondan yapilan paspastan yap. Hic kendine dusunecek vakit bırakma. Uykun gelmeden yatma mesela
Yok canım benim ben şu an bebek düşüncesini attım kafamdan öncesinden bahsediyorum çok takıntı yapıyordum sonra hamile kaldım kimyasal oldu ondan sonra döngüm bozuldu.. :D
Ama ponponlu paspasla baktım şimdi çok güzel yapıcam :)

Back