• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde gebelik testinde çığır

Canım bende şahsen sonuç verdi.ayni anda idrarda cikmazken kanlı testte çıktı.ertesi gün kan tahlilinde çıktı.dogrulugunu onaylıyorum ben şahsen
İYİ insan lafının üzerine Can'ım bende sana sormak için etiketleyecektim hayırlı olsun benden çok yaşayacaksın ;)

utkumuz utkumuz canımya bu kan damlatma olayını tam olarak nasıl yapıyorsun ben yapamıyorum testler lekeli çıkıyor önce kanı damlatıyorum sonra idrarı ekliyorum arkasından olmuyor benimkiler bana bi anlatır mısın sana zahmet ♥️

utkumuz utkumuz canımya bu kan damlatma olayını tam olarak nasıl yapıyorsun ben yapamıyorum testler lekeli çıkıyor önce kanı damlatıyorum sonra idrarı ekliyorum arkasından olmuyor benimkiler bana bi anlatır mısın sana zahmet ♥️
Canım yanlış yapmışsın.ben bir damla kanı 2 damla idrarla karıştırdım.yani 2 damla kan 4-5 damla idrarla bi şurup kaşığında karıştırdım iyice.sonra o idrar kitine damlattim, yani senin yaptığın gibi ayrı ayrı damlatmafim..kan yogun olursa zor ilerler kitte.ve çok koyu renk çıkar çizgiler belli olmaz.kite 4-5 damla yetiyor

Canım yanlış yapmışsın.ben bir damla kanı 2 damla idrarla karıştırdım.yani 2 damla kan 4-5 damla idrarla bi şurup kaşığında karıştırdım iyice.sonra o idrar kitine damlattim, yani senin yaptığın gibi ayrı ayrı damlatmafim..kan yogun olursa zor ilerler kitte.ve çok koyu renk çıkar çizgiler belli olmaz.kite 4-5 damla yetiyor
Sağol canım teşekkür ederim birde böyle deneyim bakalım dua et bana ;)

Kızlar ben yine yaptım şuan sinirden ağlıyorum ya beden böyle lekeli çıkıyor ki utkumuz utkumuz un tarif ettiği gibi yaptım benim kanda mı sıkıntı var testlerde mi :(

Eklentiler

• IMG_1149.JPG
    IMG_1149.JPG
    25,8 KB · Görüntüleme: 152
  • IMG_1164.JPG
    IMG_1164.JPG
    35 KB · Görüntüleme: 155
Kızlar ben yine yaptım şuan sinirden ağlıyorum ya beden böyle lekeli çıkıyor ki utkumuz utkumuz un tarif ettiği gibi yaptım benim kanda mı sıkıntı var testlerde mi :KK43:
Aglama canim benim sakin ol boyle testler de olucak silik de cikicak net cizgilerde olucak ama eninde sonunda Allah yazdiysa o bebisler bu göbuslere girecek :)

Artik elim kolum kalkmiyor test yapmaya kan vermeye.. Bat 13 klomen kullandm 2 yumurtam catladi sogan kuru yaptim bu ay da ama korkuyorum kizlar icimi bseyler kemiriyo merak korku hersey..

Artik elim kolum kalkmiyor test yapmaya kan vermeye.. Bat 13 klomen kullandm 2 yumurtam catladi sogan kuru yaptim bu ay da ama korkuyorum kizlar icimi bseyler kemiriyo merak korku hersey..
Canimm hoşgeldin sakin kotu seyler düşünme zihnini guzel seylerle doldur ki guzel olsun herşey birak adet gunun gelsin testini o zaman yap kendini strese sokma

Back