insallah cnmŞimdi bı aynı markadan bıde ayrı bı markadan ıkı tane yapcam varsa cıkar heralde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah cnmŞimdi bı aynı markadan bıde ayrı bı markadan ıkı tane yapcam varsa cıkar heralde
Canım sen bilgileri yaz ben ekleyeceğim.Canım o listeyi dolduramadim ben.aktif olmadı bilgi yazılacak yerler
Baya baya görünüyor 2.çizgi..Eki Görüntüle 1965546 bu testı dun degıl oncekı gun yapmştm sonra golge gıbı olunca kuşkulandım atmadım kuruyuncada akşama boyle oldu...
Ama hp golge vardı bı arkadasında boyleydı naptı blmyrm kı frelyy markası bunun bununla hp idrar yaptgmda kuruynca bıle ız cıkmaz kafam karıştı
Canm masallah cizgin belli bugun 3. Gun olmadm idrar tedti negatf bende bunumu yapsam kesin sonc mu cnm y?Eki Görüntüle 1965546 bu testı dun degıl oncekı gun yapmştm sonra golge gıbı olunca kuşkulandım atmadım kuruyuncada akşama boyle oldu...
Ama hp golge vardı bı arkadasında boyleydı naptı blmyrm kı frelyy markası bunun bununla hp idrar yaptgmda kuruynca bıle ız cıkmaz kafam karıştı
ya keske daha once haberim olsaydi kan testine gidene kadar meramtan catlamistim benMerhaba hanımlar,
Hepimiz gebeliğimizi biranevvel öğrenmek istiyoruz. Bunun için kullanılan ilginç bir yöntemden bahsedeceğim ve ayrıca buna vesile olan @Smyy21 arkadaşımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunarım ☺
Evet test şekli şu: 3 damla kanınız ile 3 damla idrarinizi karıştırıp tamamını teste damlatiyor ve sonucu bekliyorsunuz ☺
@Smyy21 tecrübeni dinlemek istiyoruz ☺
Yapanların videolarını izlemek için de Youtube a Pregnancy Blood Test yazıp aratıyorsunuz ☺
İsim Bat Yumurtlamadan kaç gün sonra Yalnızca
idrarla pozitifYumurtlamadan kaç gün sonra Kan+idrarla pozitif Durum PeriLous 12 Mart --- --- Batı bekliyor @gulii7 1 Nisan --- --- Batı bekliyor
gorunuyor 2. cizgi adetin gecmismiydiKızlar benim son test böyle çıktı
Kac dk bekledi canim? 2.cizgi gorunuyor gibi ama sanki beyaz renkli ? Sen nasil goruyorsun.çıplak gozle?Kızlar benim son test böyle çıktı
Keşke daha az kan damlatarak yapsaydın. Tecrübe ettiğim kadarı ile 1 damla kan 3-4 damla idrar yetiyor yoksa kıpkırmızı görünüyor.Kızlar benim son test böyle çıktı
7. Güne girdi adet geçikmem Can'ımgorunuyor 2. cizgi adetin gecmismiydi
Canm cizgi belli ne zaman bat senn?Kızlar benim son test böyle çıktı
o zaman gidip kanda ver cnm burda var gibi duruyor ama en iyisi kan tahlili7. Güne girdi adet geçikmem Can'ım
Canm dogrumu bu bunu yapan hamileler cktmi canm bgn idrar testi yaptm negatf gunumde gecti bunu yapmak kesin sonc muMerhaba hanımlar,
Hepimiz gebeliğimizi biranevvel öğrenmek istiyoruz. Bunun için kullanılan ilginç bir yöntemden bahsedeceğim ve ayrıca buna vesile olan @Smyy21 arkadaşımıza da sonsuz teşekkürlerimi sunarım ☺
Evet test şekli şu: 3 damla kanınız ile 3 damla idrarinizi karıştırıp tamamını teste damlatiyor ve sonucu bekliyorsunuz ☺
@Smyy21 tecrübeni dinlemek istiyoruz ☺
Yapanların videolarını izlemek için de Youtube a Pregnancy Blood Test yazıp aratıyorsunuz ☺
İsim Bat Yumurtlamadan kaç gün sonra Yalnızca
idrarla pozitifYumurtlamadan kaç gün sonra Kan+idrarla pozitif Durum PeriLous 12 Mart --- --- Batı bekliyor @gulii7 1 Nisan --- --- Batı bekliyor
Yapıp da günler öncesinden gebeliğini öğrenen arkadaşlar oldu burada fakat kesin demek doğru olmaz. Hamile isen fakat hcg henüz kan veya idrara geçmediyse elbette ki çıkmaz fakat geçmeye başladı ise normal idrar testine göre daha erken çıkıyor.Canm dogrumu bu bunu yapan hamileler cktmi canm bgn idrar testi yaptm negatf gunumde gecti bunu yapmak kesin sonc mu
Test bitti kuzum yaSelanikMuhaciri testin varsa 1 damla kan 3-4 damla idrar olacak şekilde 1 tane yapabilir misin?
Kiz kacinciya yapiyor valla kan kalmadi yapa yapa şaka bir yana bukadar ugrasti insaallah sonucunu alir. Vardır hamilelik..SelanikMuhaciri testin varsa 1 damla kan 3-4 damla idrar olacak şekilde 1 tane yapabilir misin?
Canm 3. Gun gecikti gec dollenme diyor herks idrarda ckmamasna bende ypcm karar verdm ins ckar olursa kan testi vericm cnm iyiki bole topik acmssn ya :)Yapıp da günler öncesinden gebeliğini öğrenen arkadaşlar oldu burada fakat kesin demek doğru olmaz. Hamile isen fakat hcg henüz kan veya idrara geçmediyse elbette ki çıkmaz fakat geçmeye başladı ise normal idrar testine göre daha erken çıkıyor.
Ay keşke olsaydı.. Neyse canım ama hemen kana gitme olur mu? Yalnızca idrarla çıkana kadar kan testine gidilmemesi taraftarıyım ben.Test bitti kuzum ya
Cnm bir damlami kan damlatcgz?SelanikMuhaciri testin varsa 1 damla kan 3-4 damla idrar olacak şekilde 1 tane yapabilir misin?
yaa benimde 8 gun var boyle yapsam cikarmiYapıp da günler öncesinden gebeliğini öğrenen arkadaşlar oldu burada fakat kesin demek doğru olmaz. Hamile isen fakat hcg henüz kan veya idrara geçmediyse elbette ki çıkmaz fakat geçmeye başladı ise normal idrar testine göre daha erken çıkıyor.