- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
Bn kanı cok koyuyrm yaCanm sanırım 2 damla kan 4~5damla idrarla karışım yapip. O karisimdan 2 damla damlatiyorsun teste. Oyle oluyormus fazlasi cok geliyormus.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn kanı cok koyuyrm yaCanm sanırım 2 damla kan 4~5damla idrarla karışım yapip. O karisimdan 2 damla damlatiyorsun teste. Oyle oluyormus fazlasi cok geliyormus.
Valla bende su an 2 tane erken gebelik testi var predictor 3 tsne de normal gebelik testi ilk erken gebelikleri yapicam sonra da bu kanlı islemi becerebilirsem tabi :)
2 damla yeter canm bence tekrarlayabilirsen birdaha yap.Bn kanı cok koyuyrm ya
Ilk bastaki testte yumurtan catlamis canim kacinci gundu ilk testin. Dha sonra siliklesiyo ztnKizlar ovulasyon testinden anlayan varmi ?? Adetimin 16. 17. Ve 18. Gunlerinde yaptig testler bunlar. Sizce catlamismi ? Catlicak mi daha
Şimdi dunden önce yaptgm kasettest kurudukca cızgı belirmiş dur bu gun bıdaha yapım az kanla2 damla yeter canm bence tekrarlayabilirsen birdaha yap.
Tamam canm. Onun resmini de at. İnsaallah bugunku daha net.cikarŞimdi dunden önce yaptgm kasettest kurudukca cızgı belirmiş dur bu gun bıdaha yapım az kanla
Ya bnm kan testım negatıf cıktı ama içimden bırseste ınanma dyor bılmyrm sankı bı hıs var ısrarla var dyenTamam canm. Onun resmini de at. İnsaallah bugunku daha net.cikar
Valla kan testinde negarif cikip da söktürücü kullanmayip sonradan ogrenenlerde var canm. Bir umudun varsa sabret bakalm denemeye devam et..Ya bnm kan testım negatıf cıktı ama içimden bırseste ınanma dyor bılmyrm sankı bı hıs var ısrarla var dyen
Yok canım benim ben şu an bebek düşüncesini attım kafamdan öncesinden bahsediyorum çok takıntı yapıyordum sonra hamile kaldım kimyasal oldu ondan sonra döngüm bozuldu..
Ama ponponlu paspasla baktım şimdi çok güzel yapıcam :)
Ilk bastaki testte yumurtan catlamis canim kacinci gundu ilk testin. Dha sonra siliklesiyo ztn
Valla kan testinde negarif cikip da söktürücü kullanmayip sonradan ogrenenlerde var canm. Bir umudun varsa sabret bakalm denemeye devam et..
Ewet canim catlamis iki czgide koyu cunku sonra siliklesmeye baslamisİlk testim adetin 16. Gunuydu canim. Takvime göre sozde yumurtam 14uncu gunde catlicakti. Ama ben 14. Ve 15. Gunlerde yapamadim.test elime gec gecti..o yuzden ilk test 16.gun
. Ctlamismi yani :)
Evet canm bunda var gerçekten çizgi ya..Eki Görüntüle 1965546 bu testı dun degıl oncekı gun yapmştm sonra golge gıbı olunca kuşkulandım atmadım kuruyuncada akşama boyle oldu...
Ama hp golge vardı bı arkadasında boyleydı naptı blmyrm kı frelyy markası bunun bununla hp idrar yaptgmda kuruynca bıle ız cıkmaz kafam karıştı
Merak ettiğim negatıf cıkan arkadasların durduköa koyulaşan varmı kıEvet canm bunda var gerçekten çizgi ya..
anaaaaa orda var bebis gibi duruyor cnmEki Görüntüle 1965546 bu testı dun degıl oncekı gun yapmştm sonra golge gıbı olunca kuşkulandım atmadım kuruyuncada akşama boyle oldu...
Ama hp golge vardı bı arkadasında boyleydı naptı blmyrm kı frelyy markası bunun bununla hp idrar yaptgmda kuruynca bıle ız cıkmaz kafam karıştı
Şimdi bı aynı markadan bıde ayrı bı markadan ıkı tane yapcam varsa cıkar heraldeanaaaaa orda var bebis gibi duruyor cnm
Hadi insaallah.. BekliyoruzŞimdi bı aynı markadan bıde ayrı bı markadan ıkı tane yapcam varsa cıkar heralde