- 18 Kasım 2012
- 2.127
- 1.230
- 333
Hay Allah bende cok merak ettim ya.. İnsaallah vardir.Kızlar ben yine yaptım şuan sinirden ağlıyorum ya beden böyle lekeli çıkıyor ki @utkumuz un tarif ettiği gibi yaptım benim kanda mı sıkıntı var testlerde mi![]()
![Dua :dua: :dua:](/images/smiley/dua.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay Allah bende cok merak ettim ya.. İnsaallah vardir.Kızlar ben yine yaptım şuan sinirden ağlıyorum ya beden böyle lekeli çıkıyor ki @utkumuz un tarif ettiği gibi yaptım benim kanda mı sıkıntı var testlerde mi![]()
Yaptinmi canm birdaha?Tatlım o zamanda çabuk çıkmıyor test baya zaman alıyor karışımın ilerlemesi dur bide öyle deneyim
Sağlık olsun canım inşallah gelecek ay tutturursun. Gelecek ay beraber sayarız günleri..KIZLAR bende yok çıkmadı bu seferde ben kestim unudumu artık![]()
Canım üzgünüm ama negatif görünüyor.Arkadaşlar en son yaptığım test bu hale gelmiş
Sağlık olsun canım inşallah gelecek ay tutturursun. Gelecek ay beraber sayarız günleri..
Söktürücü için acele etme bence. Smyy21 ilk gebeliğini battan 10 gün sonra ancak öğrenebilmiş, geç çıkmış.Tamamdır artık bıraktım test yapmayı dr gidip kan da baktırıp söktürücü kullanmaya başlayacağım![]()
Hepsinden denedim kuzum bende hiç bir problem çıkmadı dr olmaması stres kaynaklı diyorBirde söktürücü yerine soğan suyu denesen olur mu? Hem rahmi de temizler.
Stres olmamaya çalış canım. İlk gebeliğimde 7-8 aydır deniyordum ve olmuyordu. Yine bu forumdaydım ve kızlarla konuşuyorduk. Dedim ki yeter artık olmuyorsa olmuyor kendimi hırpalamaktan vazgeçiyorum. Son kez yapacağım şey kürleri uygulamak dedim. Uyguladım, oluruna bıraktım ve o ay hamile kaldım..Hepsinden denedim kuzum bende hiç bir problem çıkmadı dr olmaması stres kaynaklı diyorbi tane düştüğüm oldu ardına kalamadım tek ilişkide hemde hamiş kalmıştım ama aklımda yoktu şimdi çok istediğim için olmuyor dr bana yaptığı açıklamalar bunlar tatilde yapcaz artık
![]()
Kendine oyalanacak birseyler bulmanı öneririm. İnsan boş kaldıkça sadece gebeliğe odaklanıyor. Bu işin tek çözümü aklını dağıtacak bir meşgale bulman.Haklısın ama benim huyum hiç bırakmıyorum düşünmeyi kurtulamadım bu psikoloji den bir türlü çok yıprattım kendimi ruhen Yorgun'um testlere para yatırmaktan ise maddi çöküşe uğruyorum her ayfrenleme yapamıyorum kendime
Hepsini denedim tatlım gitmediğim kurs kalmadı tatile çıktım yok yine olmuyor atamıyorum kafadan cebimde testlerle geziyorum yeminle koleksiyon yaptım testleri 500 ü geçin test yapmışımdır 1 senedeKendine oyalanacak birseyler bulmanı öneririm. İnsan boş kaldıkça sadece gebeliğe odaklanıyor. Bu işin tek çözümü aklını dağıtacak bir meşgale bulman.
O zaman tek bir yol var o da olmayacakmış gibi kabullenmen. Sanki hiç bebek düşünüyormuş gibi. Foruma gir ama başka konularda takıl. Hamilelikle ilgili şeylerden uzak dur. Bak inan işe yarayacaktır.Hepsini denedim tatlım gitmediğim kurs kalmadı tatile çıktım yok yine olmuyor atamıyorum kafadan cebimde testlerle geziyorum yeminle koleksiyon yaptım testleri 500 ü geçin test yapmışımdır 1 senede![]()
Bu bir hastalık oldu sanırım önce bunu kabullenip pislolog desteği almam daha iyi olmaz mı Can'ımO zaman tek bir yol var o da olmayacakmış gibi kabullenmen. Sanki hiç bebek düşünüyormuş gibi. Foruma gir ama başka konularda takıl. Hamilelikle ilgili şeylerden uzak dur. Bak inan işe yarayacaktır.