Evde gebelik testinde çığır

KIZLAR bende yok çıkmadı bu seferde ben kestim unudumu artık

Eklentiler

• IMG_1173.JPG
    46 KB · Görüntüleme: 165
  • IMG_1194.JPG
    30,9 KB · Görüntüleme: 182
Ben bu ay kendine incir+havuç kürü, eşime keçiboynuzu kürü yapacağım. Eğer sorununuz kalitesiz yumurtaysa çok işe yarıyor incir+havuç kürü, keçiboynuzu da spermi arttırıyor.

Kızlar ilk sayfaya liste ekledim. Bu listeyi doldurursak test hakkında da bir analiz yapabiliriz. Bilgileriniz bekliyorum, özellikle hamile olduğunu bu testle öğrenenler..

Arkadaşlar en son yaptığım test bu hale gelmiş

Eklentiler

• IMG_1198.JPG
    32,7 KB · Görüntüleme: 165
Tamamdır artık bıraktım test yapmayı dr gidip kan da baktırıp söktürücü kullanmaya başlayacağım

Birde söktürücü yerine soğan suyu denesen olur mu? Hem rahmi de temizler.
Hepsinden denedim kuzum bende hiç bir problem çıkmadı dr olmaması stres kaynaklı diyor bi tane düştüğüm oldu ardına kalamadım tek ilişkide hemde hamiş kalmıştım ama aklımda yoktu şimdi çok istediğim için olmuyor dr bana yaptığı açıklamalar bunlar tatilde yapcaz artık

Stres olmamaya çalış canım. İlk gebeliğimde 7-8 aydır deniyordum ve olmuyordu. Yine bu forumdaydım ve kızlarla konuşuyorduk. Dedim ki yeter artık olmuyorsa olmuyor kendimi hırpalamaktan vazgeçiyorum. Son kez yapacağım şey kürleri uygulamak dedim. Uyguladım, oluruna bıraktım ve o ay hamile kaldım..

Şimdi de öyle rahatım ki stresten eser yok. İlk başta gerildim yine tabi ama geçmişi anımsayınca kendimi frenledim.

Haklısın ama benim huyum hiç bırakmıyorum düşünmeyi kurtulamadım bu psikoloji den bir türlü çok yıprattım kendimi ruhen Yorgun'um testlere para yatırmaktan ise maddi çöküşe uğruyorum her ay frenleme yapamıyorum kendime

Kendine oyalanacak birseyler bulmanı öneririm. İnsan boş kaldıkça sadece gebeliğe odaklanıyor. Bu işin tek çözümü aklını dağıtacak bir meşgale bulman.

Kendine oyalanacak birseyler bulmanı öneririm. İnsan boş kaldıkça sadece gebeliğe odaklanıyor. Bu işin tek çözümü aklını dağıtacak bir meşgale bulman.
Hepsini denedim tatlım gitmediğim kurs kalmadı tatile çıktım yok yine olmuyor atamıyorum kafadan cebimde testlerle geziyorum yeminle koleksiyon yaptım testleri 500 ü geçin test yapmışımdır 1 senede

Hepsini denedim tatlım gitmediğim kurs kalmadı tatile çıktım yok yine olmuyor atamıyorum kafadan cebimde testlerle geziyorum yeminle koleksiyon yaptım testleri 500 ü geçin test yapmışımdır 1 senede
O zaman tek bir yol var o da olmayacakmış gibi kabullenmen. Sanki hiç bebek düşünüyormuş gibi. Foruma gir ama başka konularda takıl. Hamilelikle ilgili şeylerden uzak dur. Bak inan işe yarayacaktır.

O zaman tek bir yol var o da olmayacakmış gibi kabullenmen. Sanki hiç bebek düşünüyormuş gibi. Foruma gir ama başka konularda takıl. Hamilelikle ilgili şeylerden uzak dur. Bak inan işe yarayacaktır.
Bu bir hastalık oldu sanırım önce bunu kabullenip pislolog desteği almam daha iyi olmaz mı Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…