- 10 Mayıs 2016
- 3.587
- 6.578
- 158
Can'ım benim bat 4 mart gelen giden yok maalesefAy sanirim bende gordum sen çıplak gozle görebiliyo musun canim cok net degilde kac gun olmustu senin yunurtlamadan sonra
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Can'ım benim bat 4 mart gelen giden yok maalesefAy sanirim bende gordum sen çıplak gozle görebiliyo musun canim cok net degilde kac gun olmustu senin yunurtlamadan sonra
Bat 6 gün geçikti hala YOk gelen giden
Kiz maalesef deme ne guzel iste hemen kos hastaneye :)Can'ım benim bat 4 mart gelen giden yok maalesef![]()
Kan testi yaptir hemen canım batta baya geçmişCan'ım benim bat 4 mart gelen giden yok maalesef![]()
Bana da dua et canim eger hamileysen benim bata daha 12 gun varCan'ım benim bat 4 mart gelen giden yok maalesef![]()
Bencede eger geciktiysen normal de cikar yapsana bitane cikar kesin bize de at canim etiketleNormal idrarla test yaptinmi? Bence oylede cikar
Guzel haberlerini bekliyorm canim insallah cok mutlu olursun :) adetin gecikmesi super benceKızlar normal testte çıkmıyor erken gebelik testide yaptım dün çıkmadı büyük ihtimalle geçilmeli gelecek yarın kan testine gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı hakkımızda hamişsem tabiki dua ederim canım benim![]()
Can'ım bak buda normali kanla olanla birlikte yaptımBencede eger geciktiysen normal de cikar yapsana bitane cikar kesin bize de at canim etiketleSelanikMuhaciri
Bunda gorunmuyo canim yaCan'ım bak buda normali kanla olanla birlikte yaptım
Off bole tertemiz testlere gıcık oluyorumCan'ım bak buda normali kanla olanla birlikte yaptım
Haber bekliyorum canim![]()
Insallah bu ay hepimizin yüzü guler canim ya bende bu ay cok hevesliyim bakalim :)Bekleyen yavrum gelirse haber ederiz gelmezse de ben tek ederim![]()
Ben gecen ay yaptigimda hayal görüyodum artik canim var saniyodum o silik cizgiyi manyaklastim ya :)Off bole tertemiz testlere gıcık oluyorum
Ne var sanki azıcık cizgili çıksaaaaa
Bende bugun yaptm bemmbeyaz....
Insallah bu ay hepimizin yüzü guler canim ya bende bu ay cok hevesliyim bakalim :)
Sorma valla flash. Lamba gunes ışığı... Ne varsa tuttum ama yok anam o.ciZgi yok isteeeBen gecen ay yaptigimda hayal görüyodum artik canim var saniyodum o silik cizgiyi manyaklastim ya :)
Bana da dua et canim eger hamileysen benim bata daha 12 gun var
Canım bende şahsen sonuç verdi.ayni anda idrarda cikmazken kanlı testte çıktı.ertesi gün kan tahlilinde çıktı.dogrulugunu onaylıyorum ben şahsenKizlar bu kan kesin sonucmu sabh yapicm da bosuna yapmis olurmuyum normalmi yapiyim yoksa