Bn bu aksam yaptim yarim saatlik idrarli hafif golge gbi cizgi cikti kafam karsti warmi yokmu dieCanım bende şahsen sonuç verdi.ayni anda idrarda cikmazken kanlı testte çıktı.ertesi gün kan tahlilinde çıktı.dogrulugunu onaylıyorum ben şahsen
Foto atsana duruyorsaBn bu aksam yaptim yarim saatlik idrarli hafif golge gbi cizgi cikti kafam karsti warmi yokmu die
Foto yok canim fotoda gozukmuyor die cekmedimFoto atsana duruyorsa
İYİ insan lafının üzerine Can'ım bende sana sormak için etiketleyecektim hayırlı olsun benden çok yaşayacaksınCanım bende şahsen sonuç verdi.ayni anda idrarda cikmazken kanlı testte çıktı.ertesi gün kan tahlilinde çıktı.dogrulugunu onaylıyorum ben şahsen
Çok sağol canım.darisi başınaİYİ insan lafının üzerine Can'ım bende sana sormak için etiketleyecektim hayırlı olsun benden çok yaşayacaksın
AminnnnnÇok sağol canım.darisi başına
Canım yanlış yapmışsın.ben bir damla kanı 2 damla idrarla karıştırdım.yani 2 damla kan 4-5 damla idrarla bi şurup kaşığında karıştırdım iyice.sonra o idrar kitine damlattim, yani senin yaptığın gibi ayrı ayrı damlatmafim..kan yogun olursa zor ilerler kitte.ve çok koyu renk çıkar çizgiler belli olmaz.kite 4-5 damla yetiyorutkumuz canımya bu kan damlatma olayını tam olarak nasıl yapıyorsun ben yapamıyorum testler lekeli çıkıyor önce kanı damlatıyorum sonra idrarı ekliyorum arkasından olmuyor benimkiler bana bi anlatır mısın sana zahmet
Sağol canım teşekkür ederim birde böyle deneyim bakalım dua et banaCanım yanlış yapmışsın.ben bir damla kanı 2 damla idrarla karıştırdım.yani 2 damla kan 4-5 damla idrarla bi şurup kaşığında karıştırdım iyice.sonra o idrar kitine damlattim, yani senin yaptığın gibi ayrı ayrı damlatmafim..kan yogun olursa zor ilerler kitte.ve çok koyu renk çıkar çizgiler belli olmaz.kite 4-5 damla yetiyor
Hahaha aynen canim ya bu ay insallah bos gecmez cift cizgiyi goruruz:)Sorma valla flash. Lamba gunes ışığı... Ne varsa tuttum ama yok anam o.ciZgi yok isteee
Canim tam çizginin oldugu yer net degik biraz fazla damlatiyosun test cubuguna iki damla yeterliKızlar ben yine yaptım şuan sinirden ağlıyorum ya beden böyle lekeli çıkıyor kiutkumuz un tarif ettiği gibi yaptım benim kanda mı sıkıntı var testlerde mi
Aglama canim benim sakin ol boyle testler de olucak silik de cikicak net cizgilerde olucak ama eninde sonunda Allah yazdiysa o bebisler bu göbuslere girecek :)Kızlar ben yine yaptım şuan sinirden ağlıyorum ya beden böyle lekeli çıkıyor kiutkumuz un tarif ettiği gibi yaptım benim kanda mı sıkıntı var testlerde mi
Tatlım İnan ki verdiği ölçünün dışına çıkmadım ama yine olmadıCanim tam çizginin oldugu yer net degik biraz fazla damlatiyosun test cubuguna iki damla yeterli
Canim verdigu ölçü tamam karistirdin tamam ama teste damlatacagin sey fazla bi iki damla olsa yeterliTatlım İnan ki verdiği ölçünün dışına çıkmadım ama yine olmadı
Tatlım o zamanda çabuk çıkmıyor test baya zaman alıyor karışımın ilerlemesi dur bide öyle deneyimCanim verdigu ölçü tamam karistirdin tamam ama teste damlatacagin sey fazla bi iki damla olsa yeterli
Zaman alir ama net çıkar canim hadi yap da at bekliyorumTatlım o zamanda çabuk çıkmıyor test baya zaman alıyor karışımın ilerlemesi dur bide öyle deneyim
Canimm hoşgeldin sakin kotu seyler düşünme zihnini guzel seylerle doldur ki guzel olsun herşey birak adet gunun gelsin testini o zaman yap kendini strese sokmaArtik elim kolum kalkmiyor test yapmaya kan vermeye.. Bat 13 klomen kullandm 2 yumurtam catladi sogan kuru yaptim bu ay da ama korkuyorum kizlar icimi bseyler kemiriyo merak korku hersey..
Canım ikinci fotoda 2.cizginin ucu var ama kan oraya toplanmış sanki.Kızlar ben yine yaptım şuan sinirden ağlıyorum ya beden böyle lekeli çıkıyor kiutkumuz un tarif ettiği gibi yaptım benim kanda mı sıkıntı var testlerde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?