- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
Eki Görüntüle 1963559 durum bu ama elimdeykn bı golge var ısıktan bakınca acaba ıkıncı cızgının izimi bilemedm
![PeriLous](/data/avatars/s/188/188724.jpg?1352551498)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1963559 durum bu ama elimdeykn bı golge var ısıktan bakınca acaba ıkıncı cızgının izimi bilemedm
aynen cnm rabbim istediği zaman vericek merak etme takma kafanaBeklemesi zor ama bekleyelim bakalım hayırlısı olsun insallah hepimiz icin :)
Eki Görüntüle 1963637 strıp testkerden sonuncuydu buda gtsn elimin altından kafam rahatlasın artık strıpte sonuc bu
Canim senin kan testin negatif mi ciktiPeriLous bu da ıkıncı
PeriLous bu ılk yaptgm
Testin varsa daha az kan damlatarak yapabilir misin? İnan böyle yorum yapmak çok zor.. İlkinde birsey görünmüyor, ikinci de ise emin olamadım çok kırmızı test..PeriLous bu da ıkıncı
Canim senin kan testin negatif mi cikti
Testım yok bı kaç gun sonra yapm zaten 12 batPardon Ceylin bana soruyorsun sandım.
Aynen oyle adet gununu beklemek en mantıklisi aslındaKeskee canim yaa aslinda sabredebilsek neyin nezaman olduğunu bilioruzda ne oluyosa daha gun gelmeden basliyo beynimizi kemirmeye
Aynen ya insallah canim bekleyelim goreelimmO zamab haftaya carsamba persembe yapalim bakaliiim :)
Canm dun kan testım negatıf cıktı bnm kocaman bı 0
İnşallah da beraber goruruz canm bnm
Ben gördüm canim ikinci çizgiyi :)Kızlar toplaşın hele bi bakın bakem bişey var mı ben beceremiyorum bu kanla yapılan testi sanırım![]()
Ay sanirim bende gordum sen çıplak gozle görebiliyo musun canim cok net degilde kac gun olmustu senin yunurtlamadan sonraKızlar toplaşın hele bi bakın bakem bişey var mı ben beceremiyorum bu kanla yapılan testi sanırım![]()
Kızlar toplaşın hele bi bakın bakem bişey var mı ben beceremiyorum bu kanla yapılan testi sanırım![]()
Bat 6 gün geçikti hala YOk gelen gidenBende goruyorum ikinci cizgiyibata kac var?