- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
Canim bencede erken şuan daha döllenme oluyodur testte cikmaz kanda bile gorünmeyebilir6 gün canim o yuzden supheliyim.yaa cok erkendir.diye ama tam yumurtlama zamani oldu tutsa bile.cok.erkendir.dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bencede erken şuan daha döllenme oluyodur testte cikmaz kanda bile gorünmeyebilir6 gün canim o yuzden supheliyim.yaa cok erkendir.diye ama tam yumurtlama zamani oldu tutsa bile.cok.erkendir.dimi
Canim bencede erken şuan daha döllenme oluyodur testte cikmaz kanda bile gorünmeyebilir
Bi kaç gün bekle bi daha yap yine cizgi çıkarsa kan ver canımEvet canim haklisin ama.cizgiler var görünce bir heyecan sardi duramadim
Keske hemen anlayabilssk ama su an sadece allah bilir canim varsa bileHaklisin.canim yaa merak iste durabilsek keske sabredebilsek
Kız şırınga ığnesnn ucunu deydrsen kanıyr hmn acımıyrda oyle yap bn iğnyle cok ugrasmstm sırıngann ucunu degdrmmle kanadı bıde barnağının ucunu sık kan toplansn patlatYa ben korkuyorum kanatamadim cesaret edip ya.. Keske yanlislikla kessem.bitarafimi
Siringa yokki ama annemlern evndeyim buhafta. Smdi ciksam onu almaya aciklamak zor neyse bi yolunu bulaym bakalım ya merak ettm kanlada. Daha var baya ama merak.iste..Kız şırınga ığnesnn ucunu deydrsen kanıyr hmn acımıyrda oyle yap bn iğnyle cok ugrasmstm sırıngann ucunu degdrmmle kanadı bıde barnağının ucunu sık kan toplansn patlat
cnm senın bat ne zamandıEvet canim haklisin ama.cizgiler var görünce bir heyecan sardi duramadim
Kız eczaneden caktrmadan al at cantayada yap etıketle unutma inşallah vardrSiringa yokki ama annemlern evndeyim buhafta. Smdi ciksam onu almaya aciklamak zor neyse bi yolunu bulaym bakalım ya merak ettm kanlada. Daha var baya ama merak.iste..
Mart tabiki yani adet tarihine 5 6 gun kaliyo iste o zaman yapalim bence:) nisana kadar catlarim kiz
Tmm canim on gunu bulsunda oyle deniyim.bakalim.hayirljsi artikBi kaç gün bekle bi daha yap yine cizgi çıkarsa kan ver canım
Kızlar yapanlardan rıcam bu negatıf cıkanlarda cızgınkn yerı belli oluyormuydu lutfen bılgı verın
Keskee canim yaa aslinda sabredebilsek neyin nezaman olduğunu bilioruzda ne oluyosa daha gun gelmeden basliyo beynimizi kemirmeyeKeske hemen anlayabilssk ama su an sadece allah bilir canim varsa bile
17 canim bazen bir gun sarkiyo 18de olabilircnm senın bat ne zamandı
Ya aslına bakarsan bn dyrm kı acaba bnm kantestımde labaratuar hatası olabılrmı dıye dusunuyrm cunku nıye cıksnkı cızgı ilk testte golge vardı ıkıncıde cok nettı kafamda delı sorularEki Görüntüle 1965014
Negatif test örneğim..
En son ne zaman yaptın? En son yaptığının resmini atabilir misin?Ya aslına bakarsan bn dyrm kı acaba bnm kantestımde labaratuar hatası olabılrmı dıye dusunuyrm cunku nıye cıksnkı cızgı ilk testte golge vardı ıkıncıde cok nettı kafamda delı sorular
o zaman erken cnm daha test yapmak için benimde 19 u bat daha yeni yeni döllenip rahime yerleşmeye çalışıyordur17 canim bazen bir gun sarkiyo 18de olabilir
Ya attımkı bn testı bak on sayfalarda dur etıketlım senıEn son ne zaman yaptın? En son yaptığının resmini atabilir misin?
o zaman erken cnm daha test yapmak için benimde 19 u bat daha yeni yeni döllenip rahime yerleşmeye çalışıyordur