- 28 Mart 2016
- 1.176
- 1.493
- 83
Kızlar Meryem süresini okuyun.. okuduğum ay hamile kaldım kimyasal oldu gerçi de nasip değilmiş bu ay biraz değişiklik var diye bende test yaptım negatif gerçi daha 7 günüm var ama hamile olmadığımı biliyorum :)
Tabiki canım.Rabbim isteyen herkese nasip eder insallahHamile misiniz Sağlıkla kucağınıza alın inşallah birşey rica edebilir miyim ? Bana da dua eder misiniz bebeğim olması için :)
Emin olamadım test çok lekeli..Kızlar Benim 5. Güne giriyor geçikmem ve testim böyle çıktı yorumlar mısınız lütfen
41 gün boyunca hergün 1 tane olacak şekilde okumanız lazım. Bu esnada regl olursanız bir yakınınızın devam etmesi gerekiyor sizin regl bitene kadar ve bu kişi mümkünse eşiniz olmalı. Niyetlenirken "Niyet ettim Allah rızası için Meryem Suresi okumaya.." deyin ve bitirdikten sonra dileğinizi dileyin.Merhabalar bende bi kaç gündür başlamak istiyordum Meryem süresine ama nasıl okumak lazım bilmiyorum yazınızı görünce demek mi rabbim okumamı istiyor da karşıma çıkar dı dedim bir anda:) biraz anlatırmısın kaç gün günde kaçtane okumak lazım , ne zaman başlamak lazım bi günü var mı? yardımcı olur musun rica etsem
Canım çok lekeli çıkmış tam t bölgesi.Emin olamadimKızlar Benim 5. Güne giriyor geçikmem ve testim böyle çıktı yorumlar mısınız lütfen
Sağol canım hassas testimin içini çıkartıp çektim birde buna bakar mısın bişey gördün müEmin olamadım test çok lekeli..
Bunda 2.çizgi var.Sağol canım hassas testimin içini çıkartıp çektim birde buna bakar mısın bişey gördün mü
Var canım ikinci çizgi bunda.gozun aydınSağol canım hassas testimin içini çıkartıp çektim birde buna bakar mısın bişey gördün mü
Ama kızlar ben emin olamıyorum ışık tutunca altından beyaz o çizgiVar canım ikinci çizgi bunda.gozun aydın
Evet canım orası var fakat ışık tutunca beyaz çizgi görünüyor emin olamıyorumEğer ikinci çizginin olması gereken yer burası ise 2.çizgi var.
Çok net görünüyor neden ışığa tutuyorsun ki? Eğer leke değilse bariz bir şekilde 2. çizgi var. Aslında sen bizden daha iyi bilirsin çünkü testi çıplak gözle görebiliyorsun. Çizginin sınırlarının netliği önemli. Eğer 1. çizgi ile eni, boyu tam olarak tutuyorsa o net bir şekilde 2. çizgidir ki inşallah öyledir, hamilesindir.Evet canım orası var fakat ışık tutunca beyaz çizgi görünüyor emin olamıyorum
Sağol canım çok net ikinci çizgi görüyorum fakat tek sorun renginin beyaz olmasıÇok net görünüyor neden ışığa tutuyorsun ki? Eğer leke değilse bariz bir şekilde 2. çizgi var. Aslında sen bizden daha iyi bilirsin çünkü testi çıplak gözle görebiliyorsun. Çizginin sınırlarının netliği önemli. Eğer 1. çizgi ile eni, boyu tam olarak tutuyorsa o net bir şekilde 2. çizgidir ki inşallah öyledir, hamilesindir.
Bembeyaz ise çizginin izi olabilir fakat değilse 2. çizgidir. Hatta bazen çizginin yeri idrar dökmesen bile belli oluyor. Testi eğimli tut zaten anlarsın yeri mi değil mi diye.Sağol canım çok net ikinci çizgi görüyorum fakat tek sorun renginin beyaz olması
Haklısın canım yeri sanırım bu ayda olmadı kısmet değilmiş adet olsam da stres yapmasam daha fazlaBembeyaz ise çizginin izi olabilir fakat değilse 2. çizgidir. Hatta bazen çizginin yeri idrar dökmesen bile belli oluyor. Testi eğimli tut zaten anlarsın yeri mi değil mi diye.
Canım bende görüyorum ikinci çizgiyi inşallah bebişin seninledirSağol canım çok net ikinci çizgi görüyorum fakat tek sorun renginin beyaz olması
İlgin için çok teşekkür ederim çok iyi geldin bana gece geceHiiiç bunları düşünüp üzme kendini yarın ilk idrarınla yap testi eğer hamile isen farkı anlarsın zaten. Hatta bekleyebilirim dersen yarın değil de diğer sabah ilk idrarla yap derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?