Evde gebelik testinde çığır

Canım bende görüyorum ikinci çizgiyi inşallah bebişin seninledir
Ya canlar bişey dicem hani şu testleri atıyorsunuz ya keşke kanı damlattığınız yeri kesip öyle foto yükleseniz bi tuhaf oluyorum testlere dikkatli bakamıyorum bile
Haklısın özür dilerim Can'ım kan tutanları da düşünmek gerekiyor heyecandan unuttum bi daha olmaz teşekkür ederim güzel yorumun içinde ;)

Haklısın canım yeri sanırım bu ayda olmadı kısmet değilmiş adet olsam da stres yapmasam daha fazla :KK43:
Sıkma canını inan her şey regl olana kadar. Regl olduğunda üzülüyor ama yeni ayın da umudunu yaşamaya başlıyor. Regl bitse de yumurtayı takip etsem diyor, ardından gebelik testleri.. Böyle böyle o umut her ay yenileniyor. Çok şükür ki her ay umudun yenilenebiliyor, buna bir engel yok. Üzüldüğün zamanlar bunu düşün lütfen.. Benim ilk gebeliğimde de 7-8 ay olmamıştı. Öyle çok üzülüyordum ki.. O nedenledir ki anlıyorum seni. Her ay yeni gelen ayın ve gelecek olan ayların umuduna sarıl. Allah uzun ve sıhhatli ömür versin. Vakti geldiğinde olacaktır. Dua et, "Ya Rab o gün gelene kadar sabrımı arttır." diye. İnan ki daha rahat olacaksın.

Kızlar ben size negatifin resmini atacaktım ama eve geldiğimde kendinden geçmişti :KK48: , lekelenmişti hep.

Bu gebelik testini kanla hangi gün yapmak lazim benim yumurtlamam uzerinden 3 gun gecti bir jafta gecince yapayim mi

Şekerim 50 tane gebelik testi aldim 37 liraya o yüzden paşa gönlüm bu ay hangi gun isterse yapcam :halay:kanli kansiz tükürükle neyle olursa ne çıkarsa deneyeceğim
Hahaha gece gece cok güldum valla iyi yapmisin bacim o zaman beni de etkiletle kanla yaptiginda kacinci gun cikiyo bende ona gore yapiyim canim

Hahaha gece gece cok güldum valla iyi yapmisin bacim o zaman beni de etkiletle kanla yaptiginda kacinci gun cikiyo bende ona gore yapiyim canim

Etiketlerim canim merak etme :KK52: yarin testler gelsin hele bi ilkini nasipse pazar yapacagim sonrakini çarşamba digerini de cuma gece cunku cumartesi erken kalkcam kanla sidikle ugrasamam üstüme iserim uykusuzluktan sonra bi sürü is çıkar :temizlik:

41 gün boyunca hergün 1 tane olacak şekilde okumanız lazım. Bu esnada regl olursanız bir yakınınızın devam etmesi gerekiyor sizin regl bitene kadar ve bu kişi mümkünse eşiniz olmalı. Niyetlenirken "Niyet ettim Allah rızası için Meryem Suresi okumaya.." deyin ve bitirdikten sonra dileğinizi dileyin.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim saolun

Merhabalar bende bi kaç gündür başlamak istiyordum Meryem süresine ama nasıl okumak lazım bilmiyorum yazınızı görünce demek mi rabbim okumamı istiyor da karşıma çıkar dı dedim bir anda:) biraz anlatırmısın kaç gün günde kaçtane okumak lazım , ne zaman başlamak lazım bi günü var mı? yardımcı olur musun rica etsem
Canm normalde 41 gün okuyun diyorlar ama ben o kadar okumadım perşembe cuma günleri okudum hep

Back