- 4 Şubat 2010
- 2.800
- 1.545
- 333
İnş.canim ikimizinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş.canim ikimizinde
İnşallah canım hayırlısı..Çok sağol canım darısı sana inş.
Evet canım benim eşim de şehir dışına gitti iş için.sadece 9.gun oldu.Cok sagol canim. Benim 29 gun ama sen 9.gün yapmissin bende de 12.gün oldu ama sonra esim.is seyahatine gitti. Cift cizgiyi sali carsamba gordum ama(yani iliskiden 2~3 gun.sonra)oyuzden tutmamistir diye uuzluyordum ama sen 9.gundekiyle oldu diyorsun ben de bir umut olabilir ozaman.
Ayy cok guzel bir haber bu benim icin. 2 kat sevndim hamile olmanaEvet canım benim eşim de şehir dışına gitti iş için.sadece 9.gun oldu.
Diğer ikiliyi şimdi yaptım ama yokCanım ilk fotoda baya belirgin ikinci cizgi
O iki yapışık testi şuan yaptım diğer ikisi dün akşamdısu ıkı yapısık testte bısey yok gıbı ama dıgerlernde var.e pozıtfse neden negatıf oluyo yaa vallah ınsallah vardr
sabah ilk idrarla dene bide canmO iki yapışık testi şuan yaptım diğer ikisi dün akşamdıkafayı yicem testlerle artıkkk
Deniyom zaten her gün de,kan var ya bunlarda,sabah çişine gerek yok diye düşünüyomsabah ilk idrarla dene bide canm
sabah ki cisle idrari karistip yapmiyo musun.yani yapmadiysan sabahki cisle karistrip yap.aybi cis muhabbetidr gidiyo.kiz yapmayn en iyisi benm gibi adet olana kadr dertlenip durun.yakindir toplica yicez kafayi:))Deniyom zaten her gün de,kan var ya bunlarda,sabah çişine gerek yok diye düşünüyom
Evet canım inşallah 3.Çocuk olacak rabbim nasip ederse.canim sana da inş.pespeşe nasip eder rabbim3.beybı dımı senın.ayy sen ucuncuye dogurcan ben oldum 29 daha bı dene yokgene dertlendım
evet canım amin yaa nasıl bişeymiş daha olmadan anneliği istemek bi de olsa nasılda kıymetli olcaklar şimdi anlıyorum annemi...kıyamaam sende varsın kuzum rabbım hepıöıze nasıp etsın ınsallah
Âmin canım insalalh.rabbim sana da nasip eder inşallahAyy cok guzel bir haber bu benim icin. 2 kat sevndim hamile olmanaAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin
![]()
ınsallahh canım amıınEvet canım inşallah 3.Çocuk olacak rabbim nasip ederse.canim sana da inş.pespeşe nasip eder rabbim
aynen canım nasıp olur bızede belkı bı gunevet canım amin yaa nasıl bişeymiş daha olmadan anneliği istemek bi de olsa nasılda kıymetli olcaklar şimdi anlıyorum annemi...
allahın izniyle olur inşallah kuzum :)aynen canım nasıp olur bızede belkı bı gun
Ben de Meryem suresini okumaya başlamamın 7. günü hamile olduğumu öğrenmiştim, kızım şimdi 4 yaşında.Kızlar Meryem süresini okuyun.. okuduğum ay hamile kaldım kimyasal oldu gerçi de nasip değilmiş bu ay biraz değişiklik var diye bende test yaptım negatif gerçi daha 7 günüm var ama hamile olmadığımı biliyorum :)
Hamile misiniz Sağlıkla kucağınıza alın inşallah birşey rica edebilir miyim ? Bana da dua eder misiniz bebeğim olması için :)Âmin canım insalalh.rabbim sana da nasip eder inşallah