Evde gebelik testinde çığır

Cok sagol canim. Benim 29 gun ama sen 9.gün yapmissin bende de 12.gün oldu ama sonra esim.is seyahatine gitti. Cift cizgiyi sali carsamba gordum ama :KK43: (yani iliskiden 2~3 gun.sonra)oyuzden tutmamistir diye uuzluyordum ama sen 9.gundekiyle oldu diyorsun ben de bir umut olabilir ozaman.
Evet canım benim eşim de şehir dışına gitti iş için.sadece 9.gun oldu.

Deniyom zaten her gün de,kan var ya bunlarda,sabah çişine gerek yok diye düşünüyom
sabah ki cisle idrari karistip yapmiyo musun.yani yapmadiysan sabahki cisle karistrip yap.aybi cis muhabbetidr gidiyo.kiz yapmayn en iyisi benm gibi adet olana kadr dertlenip durun.yakindir toplica yicez kafayi:))

Kızlar Meryem süresini okuyun.. okuduğum ay hamile kaldım kimyasal oldu gerçi de nasip değilmiş bu ay biraz değişiklik var diye bende test yaptım negatif gerçi daha 7 günüm var ama hamile olmadığımı biliyorum :)

Kızlar Meryem süresini okuyun.. okuduğum ay hamile kaldım kimyasal oldu gerçi de nasip değilmiş bu ay biraz değişiklik var diye bende test yaptım negatif gerçi daha 7 günüm var ama hamile olmadığımı biliyorum :)
Ben de Meryem suresini okumaya başlamamın 7. günü hamile olduğumu öğrenmiştim, kızım şimdi 4 yaşında.

Back