Evde gebelik testinde çığır

Canım parmağını iğneyle delince 1-2 damla kan damlat,ben evde şurup kaşığı kullanmıştım.ona damlattim.uzerine de iki damla idrar damlattim karıştırdım.bu karışımı idrar kitine damlattim 4-5 damla
Canm simdi senin döngünun kacinci gunu cikmis oldu kanla? Yada yumurtlaamadan sonra kacinci gun diye sormam daha mantıklı.

Yaa fotolardan ilki dün akşamki testin bekledikten sora ki hali, ortadaki ikili az önce yaptığım,en sonuncuda o bekleyenin beklemeden önceki hali.. birtek bekleyince var,öbüründe de sanki gölgemsi mi ki,ama az önce yaptığımda hiç yok... sanırsam hiç yok... :110:

Eklentiler

• IMG_2695.JPG
    IMG_2695.JPG
    19,4 KB · Görüntüleme: 198
  • IMG_2716.JPG
    IMG_2716.JPG
    20,3 KB · Görüntüleme: 197
  • IMG_2687.JPG
    IMG_2687.JPG
    20,8 KB · Görüntüleme: 194
Canım bizim sadece adetin 9.gunu gece ilişki oldu.sonrasinda hiç olmadı.takvim yumurtlama günümü 13.gun gösteriyor.Hangi gün net olarak bilmiyorum inan
9.gün dediğin 24 şubat mı??? Bizim de ilişki 26 şubat da,2 gün daha koyayım mı ben üstüne beklemek için diye umutlanayım mı diye soruyom :)parmaklarım delik deşik oldu zaten damlatamadım doru düzgün:):))

Canm simdi senin döngünun kacinci gunu cikmis oldu kanla? Yada yumurtlaamadan sonra kacinci gun diye sormam daha mantıklı.
Canım ilişkinin olduğu günü baz alırsam 14.gun çıkmış oldu.bat a 6 gün var daha.adetle birlikte sayarsam 21.gun çıkmış oldu kanda

9.gün dediğin 24 şubat mı??? Bizim de ilişki 26 şubat da,2 gün daha koyayım mı ben üstüne beklemek için diye umutlanayım mı diye soruyom :)parmaklarım delik deşik oldu zaten damlatamadım doru düzgün:):))
Evet canım 24 Şubat .İki gün sonra sen de yaptır kan tahlili

Y
Pekii Dongun kac gun suruyor normalde? 21.gun dedin 6 gun kalmis 27gunde birmi oluyorsun? Ay kusura bakma benmkiyle kiyasmaya calsiyorum da cok soru sordum hakkini helal et.
Yo canım ne kusuru aşk olsun.evet dongum 27 güne bir oluor.14 mart bat

Yoruldm blyrmsn her ay aynı şey yordu benı zıhnıyetım bozuldu hayata bakışım bozuldu duzenm bozuldugu her gecen ay eksikliğim artyr hiç olmayacak mı dyrm acaba o zaman ne yapabılırm dyrm şeytan sureklı durtukluyr isyan noktasına getrdgnde hamdolsun dyrm ama farkındaym tukenıyorum
soyledıklernı ben dahıl herkes yasıyo canım.herkes elı bogrunde bı umut her ay turlu turlu dusuncelerle doluyrz ama kısmet ıste vaktımız var demekkı deyıp avunuyrz ama bı yandanda hıc olmucakms gıbı gelıyo

Yaa fotolardan ilki dün akşamki testin bekledikten sora ki hali, ortadaki ikili az önce yaptığım,en sonuncuda o bekleyenin beklemeden önceki hali.. birtek bekleyince var,öbüründe de sanki gölgemsi mi ki,ama az önce yaptığımda hiç yok... sanırsam hiç yok... :110:
Canım ilk fotoda baya belirgin ikinci cizgi

su ıkı yapısık testte bısey yok gıbı ama dıgerlernde var.e pozıtfse neden negatıf oluyo yaa vallah ınsallah vardr

Y

Yo canım ne kusuru aşk olsun.evet dongum 27 güne bir oluor.14 mart bat
Cok sagol canim. Benim 29 gun ama sen 9.gün yapmissin bende de 12.gün oldu ama sonra esim.is seyahatine gitti. Cift cizgiyi sali carsamba gordum ama :KK43: (yani iliskiden 2~3 gun.sonra)oyuzden tutmamistir diye uuzluyordum ama sen 9.gundekiyle oldu diyorsun ben de bir umut olabilir ozaman.

Kizlarrrrr.....
Aklima birsey geldi.:KK53:
Ama dalga gecmeyin.
Şimdi ovulasyon testiyle hamileligi daha erken ogrenebiliyoruz ya.. Gebelik testinde cikmiyor ama ovulasyonda cok koyu cikinca oluyor ya.
Biz gebelik testinde kan deniyoruz ve cok daha erken gunlerde silik cizgi gorulebiliyor.
Acaba diyorum ayni sekilde kanla yapilani gebelik testiyle degilde ovulasyon testi uzerinde denesek... Daha net bir çizgi gormez miyiz???? Daha gebelikte yokken ovulasyonda gorulen sey burada da işe yaramaz mi acaba?

Sacmaladim mi....o_O
PeriLous PeriLous utkumuz utkumuz @Bekleyenkiz Whiteandblue Whiteandblue
Canım ben denemiştim ovulasyonda ise yaramıyor.
Kızlar internetten baktım sonuç çıkmış.
34 imiş.:anneadayı::KK200: ay ağlıyorum su an
Utkumuz inan çok sevindim. İnşallah çok güzel bir gebelik geçirir sağlıkla kucağına alırsın.

Back